Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • happy birthday You are very very good actor *3* *3* *3* *3*
  • ...

má stupidní výrazy takový vypatlaný, ducha nepřítomný až zfetovaný. a má moc špičatou bradu... uznávam za to nemůže, jinak je hezká no..... a kdyby si furt jak blbka na všech fotkách neprohrabávala vlasy...
    • dark.memory

Re: ...

wlasy ma uplne skweli!!!
    • Re: ...

Každý má nějaké chyby a zlozvyky
  • Lidi, vemte si, kolik mediálních hvězd má milence, kdo koho podvádí, kdo s kým má nemanželské dítě atd...
    Tady jde jen a jen o to, že média z toho udělají šílenou frašku. Je to jejich soukromá věc, upřímně, kdyby se do toho nesrali média, tak by si to možná už vysvětlili...

Jen držím palce, aby se už brzy udobřili, oba jsou úžasní.. A to i herci. Na jejich filmy budu chodit pořád, i kdyby provedli bůh ví co!!!
  • Speak (2004)

Zdravim. Videli jste film Speak? Je vybornej a Kristen v něm jestě lepší. Doporučuji. Pokud to bez titulku nezvladnete tak si pockejte, delam na nich.
    • Re: Speak (2004)

Hmm? A kde sehnat film?...xD
    • Re: Speak (2004)

kdy je budes mit hotovy ??? *3*
  • janomilka

zrzka

podle všeho těd má Kristen vlasy na zrzavo...teda videla jsem jeji novi fotky a docela ji to slusi!! *14* jeste aby kdyz zrzava je tak nadherna barva! *14*
    • Re: zrzka

jasne, posli aj ja ju chcem vidiet v zrzavých vlasoch:)
      • janomilka

Re: Re: zrzka

no ma na tech fotkach kapuci ale jasne jdou z nich videt zrzavi prameny...ja jsem ty fotky nahrala ale furt tady nejsou! to sami jako u filmu New moon tam jsem pred mesicem nahravala fotky a taky se neobjevily:o(...tak ja vam tu zrzku klido poslu na mailik:o)) *1*
        • ducker

Re: Re: Re: zrzka

já to chci taky vidět jak tet vypadá normálně to pošli na tu stárnku až to mužou vidět všichni
          *1*
        • narzis

Re: Re: Re: zrzka

a na ucet na osobnostech,jako odkaz nemas?:)
    • lidus5

Re: zrzka

kde si ty fotky viděla?
    • Re: zrzka

blond,hnedy,cerny a ted zrz?:D ta válí no,posles odkaz na ty fotky pls?:) *3*
      • narzis

Re: Re: zrzka

jak asi teprv to bude tak mesic ani ne kdy ji pekne osrtihali strasny cerny vlasy ,.... no posli:D
  • KRISTEN - muck

Miley Cyruus? No rofl ... Kristen je luxusní, ona to někam dotáhla, ty se můžeš tak hrábat na prdeli nebo šťárat v nose, hehe. Má toho ještě hodně před sebou, ale ty si tu jen nadávkama kompenzuješ, co jsi za debila, k psychiatrovi můžeš leda tak ty. Do ústavu s tebou.
  • odysseus

fotky

zajimalo by me kde berou lidi vsechny ty fotky...zvlast kdyz jsem objevila jednu o ktery si myslim ze patri tak do zatmeni a ne do stmivani...ale mozna se pletu a jen si tu fotku spatne vykladam
  • Ja Muslim ze Bella je super hetecka a Edward taky kdyz byli spolu bylo to uzasne komuse to nelibi at se na to nediva a Jacob je taky uzasnej a renesme take
    • Vieš, že tak sa nevolajú nie?Proste sa ti páči twilight.:) Je to dobré.:)
      Ale teraz už asi spolu nebudú, keďže je inak orientovaná, ale hej, hodili sa.:)
  • edward-cullen

Kristen je Těhotná???

cože Kristen je těhotná??? *7* *7*
    no buďto to je další výmysl novinářů nebo je to pravda.ale já spíš věřím tý první možnosti.ale to vý jenom on dva.
    ale fakt by mě to zajímalo *4* *4*
    • rebelka13

Re: Kristen je Těhotná???

já si myslím že je to drb ae tky nemusí
    • narzis

vis co si myslim? ze si to jaksi spletli mozna s knihou ...v rozbresku je totiz taky tehotna xD xP
    • kikines

nn to je určitě jenom další kec *3*
  • jak může někdo napsat skus když je to zkus *3* *1*
    • to je dobré,že je čas na řešení překlepů *15* takže to s tím těhotenstvím nebude zas tak vážné myslím *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší