-
je dobra ach TWILIGHT *14*
-
Vím že si tohle nepřečte..., ale všechno NEJ! :-D
-
jane
nevite nekdo kde sa da podivat na Adventureland přes net??plsss?? -
Už aby to bylo
Uhhh já už chci aby dávali aspoň ty Eclipse Trailery nebo rovnou film se nedá vdržet furt to čekáááníí *8* -
-
Re: Už aby to bylo
eclipse ma prej vyjit v cervu -
-
Re: Re: Už aby to bylo
Premiéra filmu v ČR má být 1.7. Pokud jde o trailer, tak snad je ve světě fáma, že by měl být prvně ke shlédnutí už dnes v noci při Zlatých glóbech, co je na tom pravdy se můžeme na HBO přesvědčit už za pár hodin *3* -
-
Re: Re: Re: Už aby to bylo
och tak to me zaujmlo,vis kde sledovat HBO mimo telky se satelitem?:D -
-
Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo
Jako ten trailer měl být na Golden Globe Awards ... Ale asi tam nebyl nebo co? Kdyby jo tak už by byl dávno na Youtube. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo
taky bych tak rekla
-
-
-
-
Re: Re: Už aby to bylo
jojo ale stve me to ze tak pozde teprv nekdy 15. nebo 16. to me urazilo ptz my jako ČR jsme byli z tech prvnich zemi co to tu premieru meli brzy tak snad to jeste posunou jak minule s tou akcí na Evropě 2 ;)
-
-
-
...11*
To je snad zlý sen...Kristen na jedenáctým a předběhla ji ta pipina Hanychová !! *16* doufám, že neurážím lidi co maj Hanychovou rádi,ale..tyhle dvě to je ..to se nedá srovnávat a další taková hvězda je třeba Justin Bieber!...ale vsadím se, že brzy z toho vrcholu spadne a má po ptákách ! *13* -
-
Re: ...11*
jojo:D
-
-
ahoj kristen mam te strasne mooc raaaadaa jsi uzasna herecka ta nejuzasnejsi ahoj caukky
-
jo no *1* xxxx jsi opravdu bez urážky trochu víc divný *3* *15*
-
Hezká je, ale ty její šaty, účesy a vlastně celej jeji styl je děsnej..
-
-
A mně se na ní právě líbí ten její styl. Ona to umí nosit, je svá.... Je to názor od názoru.
Ale nemyslím si, že jsi řekla něco tak strašnýho, že by se tady do tebe dancer.... musel hned navážet. *4* (nic proti dancer..., ale bylo to dost nad míru ty tvá slova.) -
-
Neříkám že se má nosit jako princezna ale co sem koukala na ty fotky z premier tak mi nikdy nepřišla hezky oblečená a načesaná....Na muj vkus je její styl děsnej a myslím že by se měla oblékat jinak ale to můj názor..a jestli se to někomu líbí tak je to plus pro Kristen.
-
-
jdi do háje ...ty vole tak proc se koukáš na tyhle stránky když se ti nelíbí ani kousek na ni....ne ubohé jak se někteří lidi snaží na sebe upozornit ..(tím myslím tebe) ..přestaň tady urážet lidi kteří něco dokázali ...až budeš vydělávat 34, 5 milionů dolarů ročně tak pak něco říkej do té doby drž hubu..... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
dancer: Kdo se tě prosí o reakci blbečku.....já nějak neurážím jen říkám svůj názor od toho taky tyhle stránky jsou....jestli to nechápeš tak vypadni ty retarde. Já sem řekla že je hezká ale že se mi nelíbí její styl...boože proč se rodí takový paka.
XXX-No jo to vážně věc názoru.
-
-
-
prirozena krasa
ja mam kristen moc rada alibi se mi hlavne proto,ze je fakt moc hezka a pritom takova normalni.vite co myslim-kdyz se rekne,ze je nejaka krasna holka,kazdej si hned predstavi blondynu s dlouhejma nohama,extreme plnyma rtama a s maxi ocima...kristen je ale proste takova prirozena a ja ji beru jako vzor.uz jen proto,ze ji to nestouplo do hlavy *4* -
Pravda
Je pravda že jse Kristen rozešla se svým klukem??? -
-
Re: Pravda
no, taky jsem to slyšela, ale netuším...je to dost možné, i když moc nevěřím bulvárním plátkům
-