-
Víte co hod si mysli ze je Kristen blba spinava a tak dal tak. To je spis von *12* *10*
-
-
Je uzasna
*14*
-
-
Kristen je dobrá herečka a myslím si že i hezká!Myslím si že tedy blbá rozhodně není! *2*
-
-
Co dokáže závist..........
-
-
I love Kris
Kristen je vážně super osobnost, ve Stmívání byla úžasná(i Rob♥) a líbila se mi v Prokletí domu slunečnic
New moon jsem neviděla, ale moc se těším *4* *4* *4* *4* -
Chtěla bych mít nohy jako ona *2*
-
..
nevite nahodou z kterého filmu jsou ty fotky na 4 straně 2 řádek od spoda teda kromě té první fotky???? -
-
Re: ..
ty fotky jsou z photoshotu pro vanity fair
-
-
Mě se stmívání hodně líbilo nevím jak vy ale u mě *14* *14* *14* *14* jo a škoda že už nechodíš s Robertem
-
ahoj
aaahoooooooooj liidcky tak co jak se mate?..sem tady abych to tu zkontrolovalo jak to tu ,,zije'' *15* *15* achjo kdybyhc mela cas a s kym to tu rozjet tak je to hned plny žj holky?(oni ví):) tak packo aja se zase nekdy zastavim! *15* *14* -
...Zase spolu... to je prostě super.
Tak už žádný kraviny a jen hodně štěstí a samou lásku. *14* *14* *14* -
co ?
newim jestli to je pravda,ale videla sem fotku na ktere ma kristen kratké vlasy??je to tak nebo se mi to jenom zdálo...mno popravdě kdyby měla krátký vlasy vypadala by hrooozně:-( -
-
Re: co ?
Ahoj, ale ona je má krátké... Ostříhala se kvůli nový filmový roli... -
-
Re: Re: co ?
neee...ale na stmívání je musí mít zase dlouhé
teda na 3. díl stmívání.....
jak to udelá?????nechá si je prodloužit? -
-
Re: Re: Re: co ?
Do tý doby jí ty vlasy narostou *4*
-
-
-
-
No.1
Kristen je už nějakou tu řádku let mojí absolutně nejoblíbenější celebritou, neunikl mi žádný její film a zcela určitě ani neuknikne. Je prostě úžasná, neskutečně sexy, chytrá .. co víc si přát? *16* -
-
Re: No.1
jujky ejky a víš já bych chtěla vědět v kolikati filmech asik tak hrála našla jsem enom ukryt, chyťte tu holku, STMÍVÁNÍ :-D a ete speak... a to je vše a tak plsky pošli mi další nazvy v jakýcch filmech ete hrala moooc kukuju....!!! -
-
Re: Re: No.1
skus Prokletí domu slunečnic hraje tam jednu z hlavních rolí
-
-