Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte co hod si mysli ze je Kristen blba spinava a tak dal tak. To je spis von *12* *10*
    • Je uzasna
      *14*
  • Kristen je dobrá herečka a myslím si že i hezká!Myslím si že tedy blbá rozhodně není! *2*
    • Co dokáže závist..........
  • luccci

I love Kris

Kristen je vážně super osobnost, ve Stmívání byla úžasná(i Rob♥) a líbila se mi v Prokletí domu slunečnic
    New moon jsem neviděla, ale moc se těším *4* *4* *4* *4*
  • Chtěla bych mít nohy jako ona *2*
  • ..

nevite nahodou z kterého filmu jsou ty fotky na 4 straně 2 řádek od spoda teda kromě té první fotky????
    • mkbh

Re: ..

ty fotky jsou z photoshotu pro vanity fair
  • Mě se stmívání hodně líbilo nevím jak vy ale u mě *14* *14* *14* *14* jo a škoda že už nechodíš s Robertem
  • bellinka

ahoj

aaahoooooooooj liidcky tak co jak se mate?..sem tady abych to tu zkontrolovalo jak to tu ,,zije'' *15* *15* achjo kdybyhc mela cas a s kym to tu rozjet tak je to hned plny žj holky?(oni ví):) tak packo aja se zase nekdy zastavim! *15* *14*
  • ...Zase spolu... to je prostě super.
    Tak už žádný kraviny a jen hodně štěstí a samou lásku. *14* *14* *14*
  • nikola126

co ?

newim jestli to je pravda,ale videla sem fotku na ktere ma kristen kratké vlasy??je to tak nebo se mi to jenom zdálo...mno popravdě kdyby měla krátký vlasy vypadala by hrooozně:-(
    • lidus5

Re: co ?

Ahoj, ale ona je má krátké... Ostříhala se kvůli nový filmový roli...
      • nikola126

Re: Re: co ?

neee...ale na stmívání je musí mít zase dlouhé
        teda na 3. díl stmívání.....
        jak to udelá?????nechá si je prodloužit?
        • efiiinka

Re: Re: Re: co ?

Do tý doby jí ty vlasy narostou *4*
  • No.1

Kristen je už nějakou tu řádku let mojí absolutně nejoblíbenější celebritou, neunikl mi žádný její film a zcela určitě ani neuknikne. Je prostě úžasná, neskutečně sexy, chytrá .. co víc si přát? *16*
    • Re: No.1

jujky ejky a víš já bych chtěla vědět v kolikati filmech asik tak hrála našla jsem enom ukryt, chyťte tu holku, STMÍVÁNÍ :-D a ete speak... a to je vše a tak plsky pošli mi další nazvy v jakýcch filmech ete hrala moooc kukuju....!!!
      • Re: Re: No.1

skus Prokletí domu slunečnic hraje tam jednu z hlavních rolí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit