-
Podle mě je Kristen skvělá herečka a má talent.:)
-
the runaways
nevite kdy je ten film The Runaways v kine? -
Velice povedená profilovka, moc jí to tam sluší. *4*
-
kristen miluju je super a je krasna *4* *4* *4*
-
-
Ona je skor najlepsia herecka .... nie najhorsia .. debilkovia .... a twilight vsetky casti su uplne super ... a ked sa vám nepáči tak si vyserte oči ... !!! Kristen je najkrajsia a najlepsia herecka ... !!! a Twilight ... je najlepší film na svete !! uplne vsetky casti su najlepsie ..... tak sa kludnite ... !!! a Kristen je moja najoblubenejsia herecka ..... a je proste najlepsia a najkrajsia ... proste AMAZING !!!! a vyserte si oci ak sa vam ona .. alebo twilight nepácia ... mne sa pácia vsetky casti twilightu .... a aj ona je uzastna !!
-
-
Happy birthday Kristen!!! *15* *15* *15* *15* *15*
-
nej
Kristen mám upe ráda..ve stmívání hraje upe úžasně..a doporučuju..horor..který natočila..:prokletí domu slunečnic..prostě nemá chybu.. *14* *14* -
-
Re: nej
horor byl dinej zajimavej ale i dobrej,mozna proto ze to hezky tam zahral kristen ;)
-
-
jsi hezka a jak hrajes v twilight saga tam ses krasa chci byt jako ty byt tak krasna ses muj vzor skoda ze nejses v cesky republice hned by jsem za tebu jela a nebo ze nejsem v americe skoda ze nejses moje sestra nebo mama a teta mam te strasne rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všechno nejlepší Kristen! :) *3*
-
-
všechno nejlepsí jsi nej *14*
-
-
mít nějakou větší moc... tak domluvím aby Kristen dojela do čr... *15* ale o tom jsi můžem jen nechát zdát *9* nebo mě v noci napadl nápad poslat jí dárek mapu kde bude červeně vyznačená čr *15* škoda mnooo *13*
-
-
Tož to bych si taky přála *1* A ne jenom u Kristen
-
-
muzete se uz vsichni podivat na trailer k filmu ON THE ROAD !!
http://www.youtube.com/watch?v=ttDIcTQpLyQ -
-
No nevim moc mě to nezaujalo na první pohled. Ale moc díky za odkaz...
-