Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ksdf

Drsněěěěěě pudete taky do kina až budou dávat ten film s dakotou?? Ja jo! *4*
  • Kristen je narozena ve stejný den jako já také 9.4. to je supr :D *14* *14* *14*
  • bellinka

Novy zacatek

Ahoj takze jsem zpet *15* a enjsem tu sama!..sice nemam nejlepsi naladu *7* ale tak snad se to zlepsi !...A teda doufam v to *15* a Deis jako Kristen?...uz *15* *15* a dal uz raci No coment!... *15* konecne se to tu rozjelo asúpon trosicku! *15* diky bohu! *15*
    • deniska-l

Re: Novy zacatek

jaaa sem tu taky znova *15* je fajn jak se to tu na jeji narrozky rozjelo....a nebooj bude lííp...snad v sobotu ...zejtra nwm co budu dělat *15* *15* pstě bez tebe *9*
      • bellinka

Re: Re: Novy zacatek

jj je to fajn ranoo kousek nad stovkou a ted uz 141!!..sem rada a hlavne protoze moje videni zase bylo spravne nebo ne?rikala jsem ze tu bude nejmin 120? *7* rikaal!.. *15* a tak se i stalo! *15* To teda doufam ze aspon v sobotu kdyz uz zitra asi nee!..nwm neic to zakriknout! *9* *9* Ja taky nwm co budu delat!..ty wado *9* uz ses pro me jak droga *9* *15*
        • deniska-l

Re: Re: Re: Novy zacatek

jj ja věděla že nezklameš a tvoje viděni je pravdivý *15* je to super jak se to rozjelo...a to i u roba *15* *15* ja to taky neci zakřiknout...to fakt ne pak bych byla moooooc smutna... *9* přes den to nějak přežiju ale co večer:(...seš taky moe droga *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Novy zacatek

Jo moje videni pste nezklame jako ja!. *15* i kdyz teda doudfam ze nezkalmu a pridju aspon zitra vecer aspon zitra *9* *9* jjj u Roberta se to tayk rozjelo a to diky Tobe,b.e.t.u.l.i a i mee *15* ale i diky jinejm ostatnim supr holkaaam *15* drogaaaaaaaaaaaaa *15*
  • Kristen super mam te rada :) si frajerka
  • Nejlepší z nejlepších ❤❤ Víc Twilight dílu ❤❤ Kristen je nejlepší ❤❤
  • 8. místo

normálně....už mě no štve...kristan pořá klesá níž a níž...už je na 8.místě !!!! *9* *9*
    • your-darling

Re: 8. místo

je smutný,že ted není ani mezi deseti nejlepšíma..začímě to celkem dosti vytáčet... *16* *8* *8* *8* *8*
    • your-darling

uff...už je zase na sedmém místě..jak na dlouho nevim,ale je to fajn..mohla by se posunou ještě výš.To by bylo nejlepší... *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: 8. místo

jo..ted sem na to koukala..je to čím dál tím horší...Kristen 8.
      Robert 4. a Taylor je až 32..myslím..
      A to nemluvím o tom,že Stmívání a Nový měsíc překonalo i H2O:stačí přidat vodu.
      *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • narzis

Re: Re: 8. místo

jejda co se deje
        ale decka za chvilku bude zatmeni!!!aaah!
        • Re: Re: Re: 8. místo

juhůůů...kristen je už o místo víš !!!...jen tak dál lidi ! *1* *14*
          • Re: Re: Re: Re: 8. místo

*výš *1*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: 8. místo

a jak se to stalo?:D
    • meggie36

nooooo tyjo jako meli bysme s tim neco udelat !!!!! *16* *10* *3*
  • Mně teda přijde ironický, že to prasklo těsně před premiérou Breaking dawn. Tenhle jejich napjatý vztah rozhodně přiláká na premiéru hromadu novinářů, fanoušků a zvědavců. Stejně tak záznamy na internetu, miliony shlédnutí a spousta peněz do kapes producentů..Byl by to hodně dobrý marketingový tah a kdoví jak to s tím jejich vztahem bylo. Lidi jsou pro peníze schopní udělat cokoliv, obzvlášť v Hollywoodu. Třeba fakt, že se Stewartová s Pattinsonem rozešli, když se jim do vztahu naboural Lautner zrovna v době, kdy v kinech běžel New Moon.
  • Všetko najlepšie :* Krisbian♥ We l♥ve you :* :3 *3*
  • jo na SNĚHURKU se taky velmi těším dívám se trailery skoro každý den ale o trošku víc se těším na BREAKING DAWN 2. část *14* *14* *3* a jestli Kristen odmítla zasnoubení (nebo jestli vůbec nějaké bylo) tak to nebylo poprvé ještě než začala chodit s Robem tak chodila ještě s někým jehož jméno jem právě zapoměla *1* ale to je jen detajl . Myslim si že Kristen není asi zrovna rodinný typ *3* *15* ! Ale to nemnění nic na tom že je to naprosto nejůžasnější herečka *14* *4* !!!!!!!
  • *14* kristen je užasná *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit