Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krissy.ksrp
    Kristen je pořád úžasná..ale bude za tu chybu asi hodně platit..ale můj názor na ni to rozhodně nemění..moc lidí jako ona není a rozhodně nebude,mrzí mě co se stalo ale je jenom člověk..jako my všichni *14*
  • Ppeetula
    Teďka na těch propagacích BD 2 ji to opravdu sluší *3*
  • max123verca
    twl co vám jebe?? *16* Kristen je nej!! *14* *14* <3
    • Co jebe tobě??Kristen je bi*ch*6*
    • spíš seš divná ty, že jí tak miluješ
      • max123verca
        radši budu divná p**a než vy dvě :*
  • meggie36

new?

hoj je tu neco novyho?? dlouho sem tu nebyla?? krkome toho že kristen je *lesba* *1* vaazne vtipneee *1*
    • your-darling

Re: new?

asi nic moc...teda jestli si slyšela,že se rozešla s Robem - zase - ale to neberu jako 100% zprávu,protože oni chvíli byli spolu a pak zase ne atd..nechci šířit nepravdiví informace... *4*
      • narzis

Re: Re: new?

oni nekdy rekli ze jsou spolu?:D
        • your-darling

Re: Re: Re: new?

já vlastně ani nevím...to říkali bulváry,ale já si myslim,že jestli spolu nebyli nějak dlouho,tak alespon nějaká menší aférka tam byla... *7*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: new?

jojo to souhlasim:):I
  • Happy birthday kristen k tvym 22 narozeninam *15* mam te moc rada a pokracuj ve filmech a v twilight a hodne stesti. *4*
  • Kristen-wallpapers

Kristen je fajn,ale nějak nemohu sehnat žádné obrázky na tapety nebon spořič-většinou jsou příliš malé.Nemůže někdo poradit?Dík
    • Re: Kristen-wallpapers

namá někdo odkaz na ten film SPEAK s KRISTEN....?
    • a.r.lavigne

Re: Kristen-wallpapers

mno spis na stmivani tam jici je vic *3*
    • a.r.lavigne

Re: Kristen-wallpapers

mno bez na roberta pattinsona(edwarda) :) je tam spoustu tapet
  • rea.12

Ahojky_nemá tady někdo emailovou adresu na Kristen Stewart_Prosím mám e-mail na Demi Lovato a Miley Cyrus!!! *1*
    • Re: E-mail

das mi prosim dej mi na miley *9* *9* *9* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* pls
    • narzis

Re: E-mail

to ani nevim,ze Miley a Demi maji mail pro fanousky,pekne x)
      jinak o Kristen a jejim mailu nic nevim a myslim ze ani nema,ona sama nema twitter jak treba Demi Lovato a jine hvezdy,ale vim ze ma myspace na kterej se asi naposled prihlasila v roce 2007 xD
  • Mishen
    ROBERT A KRISTEN UŽ SPOLU ZASE MLUVÍ.:)
    Zní to jako Rob & Kristen může být chůze ruku v ruce v "Breaking Dawn Part 2" premiéru po všem! Po vypnutí Kristen Stewart se několik týdnů, Rob Pattinson je konečně připraven komunikovat s ženou, která roztříštila jeho srdce. "Oni jsou mluví, "zasvěcených říká Us Weekly . "Rob nemá v nenávisti jí a on není blázen. On prostě nemá dostat, proč to udělala. " Ačkoli Rob by měl plné právo být naštvaný o nevěře Kristen, jsme rádi, že vidí, že on to vezme hlavní silnici a snažil se jí odpustit. "Miluje ji a přemýšlí o ní neustále," prozrazuje zasvěcených.

Read More at: http://hollywoodlife.com/2012/08/23/rob-pattinson-kristen-stewart-talking-again-not-mad/#utm_source=copypaste&utm;_campaign=referral#utm_source=copypaste&utm_campaign=referral
  • dendiskaaa

kristen

Ve filmu dtmívání jsem si jí hodně oblíbila :D ale ty předchozí filmy z těch jsem viděla víc jak polovinu ale vůbec by mě nenapadlo že to je ona.... :D
    • Re: kristen

Když sme se ve škole dívali na film prokletí domu slunečnic........tak si všichni uvědomily až na konci že je to Kristen........ale její nejlepší výkon byl asi ve filmu Speak *14* *1*
    • Re: kristen

Přesně tak!
      Teď už si jí budu všímat určitě jinak... :D
      Film a knihu Stmívání naprosto zbožňuju! A předpokládám, že teď už bude s Twilight šílenstvím mnohem oblíbenější a známnější...
      Ale ona opravdu dobře hraje...
      A je krásná! A neskutečně zajímavá...
      Můj nový vzor? :D
      Dnes se můžete kouknou na primu:
      Dávají "Chyťte tu holku!" Je tam ještě jako malá, ale i tak je to super podívaná :)
  • milujuuuuuuuu kristen i roberta sou proste superrrrrrrrr *14* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit