-
výška
Nevíte někdo kolik Kristen měří ? -
-
Re: výška
Něco mezi 165 a 169 cm...
-
-
Kristen je osmá
a sakra Kristen je osmá *16* *16* -
Možná to ale vyvolá opačný efekt. Věrní fanoušci se nebudou chtít dívat na to, jak jsou ve filmu stále spolu a zamilovaní. Budou zkalamní z toho, že neuvidí svůj oblíbený pár spolu za ruce a nebudou mít chuť na premiéru přijít, možná ani na reprízy. Novináři by tam byli asi tak či tak,navíc oni lístek neplatí a napíšou o tom akorát že to byl večer plný napětí. Myslím, že komerčně se více čerpalo z jejich vztahu (Edward a Bella mimo plátna) ..a ne rozchou. Ale to s tim Lautnerem je pravda... možná nový aktér = noví fanoušci = více peněz.
-
Kristen je fakt božííí
-
už jste zaregistrovaní? :-)
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml -
-
Re: už jste zaregistrovaní? :-)
jojo,ty jo uz to bude zachvilku 30 000 neuveritelny x) -
-
Re: Re: už jste zaregistrovaní? :-)
no nwm jestli za chvili no za den se tam rpida priblizne 1000 fanousku...sice cas je ale nejni to 100% co kdyz nic nezmuzou a stejne to bude dávát az 26??:( -
-
Re: Re: Re: už jste zaregistrovaní? :-)
no hele velka pomoc je to rozsirovat po blzích tam je hodne fanousku a aby i oni to rozsirovalidal vis co ;) -
-
Re: Re: Re: Re: už jste zaregistrovaní? :-)
a uz nam stejne zbyva 10 000xDxD
-
-
-
-
-
in touch
nemate nekdo stranku na dneš¨ni in touch tam bylo neco o robertovi -
-
Re: in touch
Ahoj, já ho mám, oskenovala jsem ho a poslala kámošce... a ona ho dá na svůj blog: seventeen4ever.blog.cz *15* *15* -
Re: in touch
ja se vzdycky kouknu v trafice na ten casak pac nema zadny igelitovy obal takze to hezky poctu ale dnesni fakt nevim x/
-
-
Kristen o Roberta bojuje snaží se vztah zachránit na ničem jiném jí nezáleží.Je to pro ni velmi důležité. *4* Držím palce at to víde at sou spolem krásný par oni k sobě patří
*14* Miluju je *14* -
NEJVÍC
WUAAA *14* *14* UPA NEJVIC JI ZHERUU ZENU MOJII *14* *14* *15* FAKO FAAAKT NEJVIC ZENA TOTOK *14* *14* SEM NEJVIC HAPPY ZE TO NENI ZADNY PARIS HILTON *15* PROSTE KIRSTEN LOVE FOREVER *14* *14* CO JINEHO DODAT -
Urážky pryč!!!
Všechny urážky ohledně Kristen budou smazány!!!A jestli se ptáte jak to můžu udělat tak mám odpověď:"Jsem její správce!" Chápu když někdo řekne "nemám jí rád/a" ale hnusný sprostý urážky nevedu *13* *13* *13* jestli někdo napíše např."je uplně blbá"tak ať si to nechá pro sebe.Nemusíte sem přeci chodit jestli ji nemáte rádi.Stejně tak to platí u Edwarda Speleerse.Jo jse taky jeho spávce.Jo a doufá že fanoušci se mnoi budou souhlasit!!! *13* -
-
Re: Urážky pryč!!!
Souhlas -
naprosto stebou souhlasim -
Já souhlasím..Chápu když někdo řekne vlastní názor, ale nesce se mi číst, když jí někdo doslova uráží...
Je to i vůči ní trapný... *3*
-
-
Máte rádi Twilight ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou.
www.stmivani.eu