Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andi1234

happy brithday

happy brithday kristen jen samé štěstí *3* *4* *4*
  • sisineszka17

Kiki...

jeto ta nej ne nej nejepčí a moe nej nej nej nejoblíbenějčí herečka in world!!!miluju ji (ale nese lezba) a doufám že se ji bude dařit i dál!!a Kiki s Robem by ste se k sobě hodili!!!!!!!!! *14* *3*
  • misha99bella

HAPPY BIRTHDAY

Všecinko nej Kristen...hodně dobrých rolí..a hlavně štěstí v lásce *14*
  • your-darling

...

Nevíte jak to vypadá s těma filmama WElcome to the Rileys a On the road??? *4* *4*
    • krisstew

Re: ...

Myslím že On the Road je zatím pozastaveno.... hodně scén je tam v létě.... a Welcome to the Rileys už mám stáhlé.... *3*
      • your-darling

Re: Re: ...

jéé:-) Kde si to stáhla??Je to hezký??:-)
        • krisstew

Re: Re: Re: ...

Yes, it is! I am Czech and my translator helps you to write there. In America, it can be downloaded! Although I credit I have, but I found it also in Czech. It's a nice story. Have I seen better. :)
    • veronica.m.

Me zatim hodne zajma on the road -je to dokonala knizka a film .. no snad bude dobrej nnoo kdyz tam je kristen tak jakej assi ?? :DD nevite nekdo kde je na to upoutavka ??
      • your-darling

tak to nemam tuseni. zkousela jsem ho hledat, ale nic. kdyby si neco objevila, tak napis, jo... *4* *4*
    • krisstew

no v česku to ještě není dostupné a to ani jedno... a na internetu jedině za prachy můžeš stáhnout filmy mě by spíš zajímalo jak to vypadá s Safety of Objects nevím totiž kde to mám stáhnout *4*
      • your-darling

o tom Safety of objects vůbec nic nevim.. *4* , ale jestli je tam Kristen tak by to mělo být ok...:-)
  • jo no nenadavejteji je super max123verca ma pravdu
  • kresten je uzasna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • narzis

nic

je to špatný,Kristen je jen na šestém místě!
    mno ,jaký film jste na posledy viděli kde hrála kristen?:) já jsem ji na posled viděla v new moon myslím nebo ještě jumper(doporucuju) hmmm:))
    • Re: nic

se prvně podivej kde je gaga!! co mam rikat ja!!..a jeji dalsi fanousci!!..=(( ale jinde ji pisou na nej mistech tak aspon ze jinde to maj spravne dany!!..jako na devatym na osobnostech??!! si ze me snad delaj prdel ne?!! a to jako avril,hillary atd sou vejs?!! no to neni mozny to je snad ZLEJ SEN!!! *13* *9* *10* *5* *16* *8* ..to maj tady pekne blbe serazeny!!..i ta kristen by mohla bejt vejs..
      • narzis

Re: Re: nic

no je mi to taky zahadou,ono to by me zajimalo jak to delaj,ja si mylim podle toho,kolik komentaru v diskuzi maji ,tim vys,ale nejsem si sama jista...:/
    • qlarqua

Re: nic

ja koukam na Mluv, viděla jsem Prokletí domu slunečnic a super fgt.. Doporučuju!!! *14* *1* *14*
      • your-darling

Re: Re: nic

jo to jsou GOOD filmy...a ještě "The cake easter" a "Na území žen..."
        fakt OK.. *14*
        • narzis

Re: Re: Re: nic

oh super *1*
  • miminkooo

Vona je TĚHOTNÁ??? A S KÝM??
    • nikolousek1

Re: miminkooo

to je naprostá blbost, psali to v nějakým bulváru a otec měl údajně být Robert Patisson
      • arejinka

Re: Re: miminkooo

Pochybuju že by to byla pravda ale kdyby jo věřím že by byl otec Robert, al evšichni utčo víme že tohle neí pravda, přece by se teda nehnala do tolika projektů
    • n-abby-sciu

Re: miminkooo

Není... kdy pochopíte, že takovéto informace jsou jen kachny a objevují se jen v bulváru?? Myslíte si, že začínající hvězda, která má jen 19 let, by si tím nechala zkazit život? (Tím nemyslím nic špatného, snad mě pochopíte...)
      • Re: Re: miminkooo

Presne je to kravina to si zase bulvar neco vymyslel
  • eva.h

Kristen a Rob

Nevíte jak to mezi nimi je?? Oni všude píšou něco jiného tak nwm, ale oni se k sobě hodí...
    • xcornelia14

Re: Kristen a Rob

Netuším.. a i kdyby ano je to jejich věc. Přece nemůžeme vědet všechno... taky musejí mít soukromí;)
    • nikolousek1

Re: Kristen a Rob

no já četla, že jsou spolu, ale v dalším článku, to zase on popřel, takže fakt nevím, každopádně by se mi mooooc líbilo, kdyby spolu vážně byli, strašně se mi spolu líbí *3*
      • narzis

Re: Re: Kristen a Rob

neni to potvrzeny takze oficialne nejsou nevim do soukromi se jim nehrabu x)
        • maeve

Re: Re: Re: Kristen a Rob

myslím, že bude nejlepší, když zůstane jen u těch dokadů. Je to jejich věc a každý má právo na své soukromí
          • Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

to říkáte o hollywoodských hvězdách na žebříčku TOP osobnosti? Né že by na soukromí neměli právo, ale asi v téhle situaci ho maj dost těžko
            • Re: Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

Kdy a kde to přiznali? Ještě nedávno jsem četla rozhovor s R. a v něm hlásal, jak je sám. Docela šok. Je ale fakt, že stejný plátek asi tak čtrnáct dní před tím psal, že si psolu hledají bydlení, takže ... *1* Tahle důvěryhodnost je všude asi stejná *3* . Uvěřím jakékolo verzi až tehdy, kdy to od jendoho z nich uslyším třeba na videu na youtube, ale oni to doznání podle mě nedají, takže zůstane na dosmrti u dohad.
            • arejinka

Re: Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

Jsou spolu už to přiznali... *3*
  • krisstew

Horibble

Kristen Stewart has injured his hand during filming of Breaking Dawn. I hope you recover soon. *3* *8*
    • your-darling

Re: Horibble

I hope too..:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit