Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře hraje, do Twilight se hodí.
    Vybrali ji dobře. :-):-):-)
  • ty nové fotky jsou božské , její přirozená krása z ní vyzařuje *14* *4* *14*
  • jo kristen stenward je prostě hej je boží se svim klukem robertem petinsonem je super herečka v twiling saga jo jo jo Kristen stenvard jo jo jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *2*
    • svÝm klukem:-)
    • ? :DDD twiling saga :D
  • narzis

11.místo

měli byste se naučite číst;)
    víte proč je Kristen jen na 11.místě?proto:
    Nejnavštěvovan ější osobnosti (vyjadřuje návštěvnost dané osobnosti za 60 dní)

no jo a kdyz se u ni ted vlastne nic ak nedeje,proc se koukat,to samý u Roba
    a naštěstí nedělaj ptákoviny takze taky nejsou nejak navstevovany tadadá *3*
  • jo jo to je hezký ale ještě je tak potkat *3* *1* to by bylo supeeeeer *14* *14* *14* ale bohužel o tom trochu pochybuju s mím štestím *3*
  • lenkaschs
    Kristen prozradila pro Glamour magazine že aby sama posoudila jak wlastně wypadala si doma googluje swoje fotky s outfity s čerweného koberce. *1*
  • Autogram

*14* *14* *14* Dneska mi přišel od ní Autogram s dopisem *14* *14* *14*
    • _bellaswan_

Re: Autogram

Kacáš *13*
      • janickadp

Re: Re: Autogram

?? Cože?? Chceš poslat fotku na mail bo co? *1*
    • Re: Autogram

To je krásné, ti strašně závidim *9* *9* mohla by jsi mi prosím říct na jakou jsi to posílala adresu?? Asi to zkusím taky *3* ještě bych ráda zkusila Roberta Pattinsona a Taylora Lautnera *7*
      • Re: Re: Autogram

Tady je adresa na Roberta : Robert Pattinson
        Curtis Brown Group Ltd.
        Haymarket House
        5th Floor
        28-29 Haymarket
        London SW1Y 4SP
        UK

Tady na Kellana :
        Kellan Lutz
        Innovative Artists L.A.
        1505 10th Street
        Santa Monica, CA 90401
        USA

Tady na Ashley :
        Ashley Greene
        McKeon-Myones Management
        3500 Olive Avenue
        Suite 770
        Burbank, CA 91505-5527
        USA

A tady na Nikki Reed :
        Nikki Reed
        Thruline Entertainment
        9250 Wilshire Blvd, Ground Floor
        Beverly Hills, CA 90212
        USA

Ostatní sem dám až je najdu xD *3*
        • Re: Re: Re: Autogram

Takže tady jsou ještě další... *3*

Kristen Stewart
          The Gersh Agency, Inc.
          9465 Wilshire Blvd
          6th Floor
          Beverly Hills, CA 90212
          USA

Peter Facinelli
          James/Levy/Jacobson Management, Inc.
          3500 West Olive Avenue
          Suite 1470
          Burbank, CA 91505
          USA

Paramore
          Fueled by Ramen, Inc.
          P.O. Box 1803
          Tampa, FL 33601
          USA

Rachelle Lefevre
          Pearl Hanan Management
          7775 Sunset Blvd.
          Suite 118
          Los Angeles, CA 90046
          USA

Anna Kendrick
          Online Talent Group
          9320 Wilshire Blvd.
          Suite 100
          Beverly Hills, CA 90212
          USA

Já na to čekala asi měsíc a půl než mi to přišlo takže jestli to budete posílat buďte trpěliví xD
          • Re: Re: Re: Re: Autogram

Adresu na Roberta Pattinsona sem našla i jinou, prý na té londýnské samozřejmě moc není, takže neodpovídá. Na internetu jsem bohužel našla dvě, takže nevím která bude správná *9* Robert Pattinson
            c/o Endeavor
            Talent Agency
            9601 Wilshire Blvd
            10th Floor
            Beverly Hills, CA 90212
            USA
            a ta druhá Robert Pattinson
            c/o Endeavor Agency
            Stephanie Ritz
            9601 Wilshire Blvd
            3th Floor
            Beverly Hills, CA 90210
            USA
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Autogram

ne co?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Autogram

Upříměm zamysli se bevely hills 90212, už ti to došlo? xD
            • janickadp

Mě na tu mojí odpověděl ... Na tu Londýnskou

Tak super *3* a ještě jsem se chtěla poptat, kolik stojí poštovné do USA a Velké Británie a kolik dáváte známek na tu obálku, ve které to potom oni budou posílat vám zpátky, nebo jak se to dělá?? *9* jsem otravná já vím *1*
            • janickadp

Já to posílala najdenou tak teď přesně nwm kolik to stojí... Normálně do vetší obálky která je nadepsaná adresou příjemce a na ní je známka, dáš menší ve který bude fotka a pak to odešleš.. Hele zeptej se na tu cenu na poště .....( *3* Ta cena je CCA 50 kč

Děkuju ti strašně mooc *3* jsi zlatá, se úplně nejvíc těším jestli to vyjde *3* a to jsi jim posílala předpokládám i jejich fotku kterou chceš podepsat a obálku s tvou adresou a už i se známkou že? *4*
            • janickadp

No já to tak poslala. Ddneska mi přišel ten ok Kellana ale tam sem mu noposlala fotku a když to došlo v obláce jdena byla (podepsaná) takže mi jí musel poslat on ..xD *3*
    • narzis

Re: Autogram

ach boze ja se raduju za tebe to musis byt ten nejstastnejsi clovicek na svete *14* mas dobry:) *3*
      • Re: Re: Autogram

Tjn. A to ještě čakám na autogram od: Roberta Pattinsona, Ashley Greene, Taylora Lautnera, Petera Facinelliho, Nikki Reed a Kellana Lutze.. Doufám že mi to příjde.. *3*
        • efiiinka

Re: Re: Re: Autogram

Ty jo slintam jenom když to čtu. Tos na to čekala asi hodně dlouho co *1*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: Autogram

presne *14*
  • Prajem ti vsetko naj k tvojim narodeninam
  • vb

tak sem viděla runaways, přesto že mám kristen jako herečku ráda, tak jesli ju ještě někdy uvidím v takovým kostýmu takhle nalíčenou s takovýhlema krátkýma černýma vlasama tak se zbliju, pardon, vím že je tu spousta faninek co sem jim ten film líbil, a ona podle mě svou roli zshrála velmi dobře, mně to prostě nesedlo
    *9*
    • Re: vb

Ale o to právě jde...Joan Jett takové vlasy prostě měla, navíc právě to chce odvahu a talent nebát se se kvůli filmu trochu zošklivit(podle někoho, mně tam přišla svým způsobem heká, nevím proč, protože ty vlasy se mi opravdu také nelíbí)
      Jinak můj názor na The Runaways je opačný-je to jeden z mých oblíbených filmů, je úžasný a stejně tak Kristen. Ona je vždycky úžasná, dají se od ní očekávat velké věci. Ani u Stmívání nechpu jak někdo může kritizovat její výkon
    • your-darling

Re: vb

klid..sem stejnýho názoru,protože když sem viděla ty fotky z filmu...To je hrozný...a Kristen má ty vlasy divný pořád...O toho jak si je nechala ostříhat,ale ten film chci stejně vidět... *4*
  • myslím si že jsi hezká a moc tě obdivuju jsem tvoje největší fanynka.
    moc se mi líbí twilight saga 4 druhá část i když jsem to neviděla ale viděla jsem ukázky na youtube. *14* *3* *4*
    • ahoj já jsem taky fanynka a taky se mi moc líbí twilight viděla jsem všechny díly i 4 druhou část je fakt dobrá nemůžu uvěřit že to byl nejhorší film roku 2012 moc se mi líbí Kristen a Robert mám hodně fotek a plakátů a můžu se zeptat jestli jsou spolu na osobnostech je že spolu furt chodí je to moc pěkný pár a byla by škoda kdyby spolu nebyli mám je ráda *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit