Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzuzzik188

jo kristen

kristen je o hodně lepší než nějaká flundra miley cyrus blbus.joooooooooo kristen je nejlepší *4* *4*
  • a můžu se zeptat denda jaká stránka to je ? *4* chtěla bych se na ni juknout *3*
    • sand je to co jsi měla na mysli. V pravo píše že si ho smazala. Nevím jestli tato stránka je stále aktivní že ji tam může někdo napsat.
      http://www.formspring.me/kristenstewart
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • krisstew

Cold Creek Manor

Today is Cold Creek Manor. *3* On the czech at 22:55 .
    • your-darling

Re: Cold Creek Manor

what is about??:-))
      • krisstew

Re: Re: Cold Creek Manor

It's where Odom's family arrives. The family which is Kristen. Then there comes former owner and wants to get the house. It snakes into the house and so on. Eventually it will kill.
        *3* *3*
        • Re: Re: Re: Cold Creek Manor

wow..it can be good..:-)
  • prosim pište něco ja sem tady nova co tady piše chtěla bych se svami psatprosim aspoñ někdo
    • tak ok
  • Jako udělala chybu, ale že nebude hrát v pokračování Sněhurka za to že udělala chyb?. A ten režisér nebo kdo to byl si je v klidu a v pohodě. Příde mi to nefér *16*
    • Přesně, taky to dost nechápu, proč jí berou role.. *16* *16* *16*
  • LuckaSaturova10
    Milá Kristen,
    všechno nejlepší
    k tvým 24 narozeninám

Přeje Lucie *4*
  • Happy birthday :) mám tě ráda :)) jsi super herečka :)
  • V nové časti Rozbřesk :DD byla strašně krásná :-** moc jí ty červené oči slušely :D :D :D A Renesmme byla moc pěkná holčička taková hmm zajimaváá něco vní prostě jé :))* taková úplně jiná výraz jako dospěla osoba ale je dítě no prostě zajimavá :D :D :D
  • všecičko nej k narozkám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit