Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lbartzzz

.

http://iluvkstew.tumblr.com/
  • huoh

Víc jí sluší hnědé vlasy, takové jaké má ve stmívání
  • Nelíbí se mi na tobě jak ses ostříhala ... jinak fajn
  • Mrs.Wesley
    Kristen Steward je hroznááá
    Nesnáší higyenu a už několikrát chudáka roba podvedla s nějakým jiným tupcem v posteli!!!!je to pěkná kur*a
    • *hygienu:-)
  • Moje kamoška ji hrozne miluje
  • Kristen v TV

Nazdárek lidi.
    Mam dojem,že zítra se bude vysílat Kristenin film Panic room =) *3*
    • qlarqua

Re: Kristen v TV

jsem se na něj koukala a byl fgt pěknej. hlavně kristen to hráa mooc dobře. *14*
    • your-darling

Re: Kristen v TV

vážně na čem??chtěla sem to vidět a nešlo to stáhnout... *9*
      • Re: Re: Kristen v TV

No myslim, že dneska na nově =)
        • your-darling

Re: Re: Re: Kristen v TV

jo,včera sem na to koukala...ona byla tak malinká...i v tom filmu Chyťte tu holku,ale tady fakt moc...musela sem se smál,ale vypadala tam občas trochu jako kluk... *4* *4* ale jinak dost drsnej film...
          Prý měla napřed Sarah hrát Hayden Panettiere...kristen byla lepčí... *1* *1*
          • narzis

Re: Re: Re: Re: Kristen v TV

jojo nekdy jako kluk:D

fakt? kristen to sedi tam lip ,mas pravdu;)
      • narzis

Re: Re: Kristen v TV

doporucuju,drsnej film....
        to jsem kristen jeste neznala akorat tu jodie foster,ta tam hrala super a ta mala holka jsem rikala mala holka(proste jako nejaka postava ve filmu....)
        no a kdyz se na to kouknu ted ,kdy vim kdoje ta mala holka,tak moc dobré,fakt ze jo!!!!:)
  • twilight111

OMG

Lidičkyyyyy normálně.....jen tak si procházím svoje zdroje mno a tam vidím článek s názvem.....kristen´s new hair!!! Tak hned kukám co to jest *1* mno a jo ... má ufiknuté vlasy kukněte na www.Christinefly.blog.cz pár foteček tam mám *1*
  • kikines

další fotky

Viděla jsem jak to ,doopravdy, bude vypadat při natáční jak má Kris tu paruku a asi se rozbrečím je to hnusný a nesedí jí to *8*
    • narzis

Re: další fotky

ty ja jsem si asi vsimla nejvetsi zmeny ze ona ma totiz peisnku na strane teda na par fotek proto to mozna je hlavne divny
      ale jinak mas pravdu neni to moc pekny,neprirozeny x) ale ve filmu to muze vypadat jinak ze jo x)
      • Re: Re: další fotky

chtěli by ste radší čekat na eclipse až jí vlasy dorostou o takový rok víc? myslim že ne xD
        • kikines

Re: Re: Re: další fotky

Kdyby jí to aspon' prodroužili bylo by to 1 000 krát lepší víš podle mě nevím jak ty, ale mě se to nelíbí jde to hrozně moc poznat, že má ty vlasy jako paruku no porstě nepřirozený
          • anukkyss

Re: Re: Re: Re: další fotky

hm, moc chytrý řešení to není, má totiž sestřih udělanej tak že by se tam háčky s umělíma vlasama nepřichytili a ani nedrželi, musela ny je mítz delší , navíc měnit barvu a všechno kolem toho... Možná s tím střihem vlasů ještě pořád natáčí jiný film, takže by to bylo zbytečně složité
          • narzis

Re: Re: Re: Re: další fotky

uvidime <<
  • zuza-nyje

blog

Hoj hoj hoj chtěla jsem říct všem fandům twilight sagy at se mrknou na blog www.twilight-saga-lol.blog.cz je fakt božííí...neni můj aby jste si nemysleli že si tam chci přitáhnout lidi to ne ale prostě je fakt dobrej...
  • ahoj vsichni, chtela jsem se vas zeptat, co rikate na styl oblekani kristen ?? kdyz jsem se nejak ke kristen dostala hned me necim zaujala .. jeji styl oblikáni se mi libi (chapu,ze nekomu ne, to nikomu neberu-jeho nazor).. nekdy je to obycejne ale coo, ma rada pohodlny styl takze na sebe hodi jen triko cigaretove jeansy a conversky a je to hotove .. a na cervenej koberec se oblekne vzdy zajmave ty aty jsou obravdu nadherne a nesmerne ji to slusi ..
    • Musím souhlasit!! Taky mě zaujala a i tím, že je prostě svá. Na nic se nehraje *3* *14* *3*
    • lenkaschs
      naprosto souhlasím miluju i její style *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit