-
Už spolu zase chodí? Kristen a Rob? :)To je super :)
-
-
Oni spolu nechodi ....Kristen ma udajne nejakeho chlapa kdyz byla ve francii pise se o tom ale nevim jestli je to pravda hold bulvar napise i modre z nebe ... A Robert ma tu holku tu vnucku preslyho ale rika se ze se ji chce pomstit za to co mu udelala ....
-
-
Tak nechápu proč jsou tady ve vztahu
-
-
-
proč se u kažné fotky u všech osobností ukazuje ta hloupá reklama, která tak strašně řve?? :) *10* *10*
-
jn
Celkem jí to, ale sluší,ale zase nevím jak budou natáčet, páč oni v Zatmění potřebou dlouhý vlasy nebo snad ne ? -
Je to moc krásná a talentovaná herečka a kdo viděl jen stmívání nemůže ji soudit!!!*10**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15*
-
možná trochu přeceňovaná...
kirsten je mi simpatická, akorát nechápu proč se oblíká pořád jako bezdéčko? A jak říkám je simpatická, ale neřekla bych o ní rozhodně že je krásná...Taková trošku protlačená hvězdička. (omlouvám s všem, jejím fandům, pouze můj názor *1* ) -
-
Re: možná trochu přeceňovaná...
je sice fakt,že nechod nijak obzvlášt oblíkaná,ale rozhodně jí to slušíí...a řekla bych,že krásná je a to MOC *14* -
-
Re: Re: možná trochu přeceňovaná...
a souhlasim s tebou, že je krásná...takhle vypadat tak mi to vůbec nevadí *1* -
Re: Re: možná trochu přeceňovaná...
mě se hrozně líbí jak chodí oblíkaná, neni to žádná barbína ani komerční typ je prostě svá a jestli by se u nás v obchodech prodávali taký hadry tak je mám na sobě okamžitě *1*
-
-
-
Happy Brihday Kristen. :)
-
Všechno nejky Happy Birthday Kristen!! *3* *1*
-
Wow !!
Kristen stoupla z sedmého místa ve zpěvačkách na páté místo supper *1* *1* *1* -
-
Re: Wow !!
jj, a v TOP osobnostech je na 6. ! -
-
Re: Re: Wow !!
Ona je prostě hvězda !Vsadém se, že až budou všechny díly ságy Stmívání tak bude oblíbenější než Vanessa Hudgens a Miley Cyrus *1* -
-
Re: Re: Re: Wow !!
to doufám....nechápu jak může bejt miley cyrus na 1 . místě *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Wow !!
Tak to já taky nechápu Miley je s prominutím pí*a první třídy, nemyslíš ?Cestu ke slávě měla lehoučkou jako nic a to si říká hvězda ! *16* Třeba takovej Rob to měl 100 krát těžší .Jeho rodiče nejsou vůbec slavní a Miley už jako malá hrála v reklamch takový malý prcek .Připadá mi, že by si na takovou velkou kariéru měla počkat má teprve 15 a dělá jako by jí bylo 100 a celý svět jí leží u nohou, ale to se teda velmi velmi plete hodně lidí ji totiž nenávidí *13* Třeba já ...Máš icq ?Já jenom bychom mohly třeba pokecat ... *1* Kdyžtak mi napiš to moje je 499-732-907
-
-
-
-
Re: Wow !!
jj taky sem koukala *14* nejvííc super
-
-
Všechno nej k narozeninám a doufám že brzo bude další díl sagy :')---- *14*
-
Happy birthday Kriste
I<3u