Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už spolu zase chodí? Kristen a Rob? :)To je super :)
    • Tokita
      Oni spolu nechodi ....Kristen ma udajne nejakeho chlapa kdyz byla ve francii pise se o tom ale nevim jestli je to pravda hold bulvar napise i modre z nebe ... A Robert ma tu holku tu vnucku preslyho ale rika se ze se ji chce pomstit za to co mu udelala ....
      • Tak nechápu proč jsou tady ve vztahu
  • your-darling
    proč se u kažné fotky u všech osobností ukazuje ta hloupá reklama, která tak strašně řve?? :) *10* *10*
  • kikines

jn

Celkem jí to, ale sluší,ale zase nevím jak budou natáčet, páč oni v Zatmění potřebou dlouhý vlasy nebo snad ne ?
  • Je to moc krásná a talentovaná herečka a kdo viděl jen stmívání nemůže ji soudit!!!*10**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15**15*
  • darkdragonfly

možná trochu přeceňovaná...

kirsten je mi simpatická, akorát nechápu proč se oblíká pořád jako bezdéčko? A jak říkám je simpatická, ale neřekla bych o ní rozhodně že je krásná...Taková trošku protlačená hvězdička. (omlouvám s všem, jejím fandům, pouze můj názor *1* )
    • avrilka.14

Re: možná trochu přeceňovaná...

je sice fakt,že nechod nijak obzvlášt oblíkaná,ale rozhodně jí to slušíí...a řekla bych,že krásná je a to MOC *14*
      • lotanax

Re: Re: možná trochu přeceňovaná...

a souhlasim s tebou, že je krásná...takhle vypadat tak mi to vůbec nevadí *1*
      • lotanax

Re: Re: možná trochu přeceňovaná...

mě se hrozně líbí jak chodí oblíkaná, neni to žádná barbína ani komerční typ je prostě svá a jestli by se u nás v obchodech prodávali taký hadry tak je mám na sobě okamžitě *1*
  • Happy Brihday Kristen. :)
  • Všechno nejky Happy Birthday Kristen!! *3* *1*
  • kikines

Wow !!

Kristen stoupla z sedmého místa ve zpěvačkách na páté místo supper *1* *1* *1*
    • miss_cullen

Re: Wow !!

jj, a v TOP osobnostech je na 6. !
      • kikines

Re: Re: Wow !!

Ona je prostě hvězda !Vsadém se, že až budou všechny díly ságy Stmívání tak bude oblíbenější než Vanessa Hudgens a Miley Cyrus *1*
        • nikola126

Re: Re: Re: Wow !!

to doufám....nechápu jak může bejt miley cyrus na 1 . místě *16*
          • kikines

Re: Re: Re: Re: Wow !!

Tak to já taky nechápu Miley je s prominutím pí*a první třídy, nemyslíš ?Cestu ke slávě měla lehoučkou jako nic a to si říká hvězda ! *16* Třeba takovej Rob to měl 100 krát těžší .Jeho rodiče nejsou vůbec slavní a Miley už jako malá hrála v reklamch takový malý prcek .Připadá mi, že by si na takovou velkou kariéru měla počkat má teprve 15 a dělá jako by jí bylo 100 a celý svět jí leží u nohou, ale to se teda velmi velmi plete hodně lidí ji totiž nenávidí *13* Třeba já ...Máš icq ?Já jenom bychom mohly třeba pokecat ... *1* Kdyžtak mi napiš to moje je 499-732-907
    • avrilka.14

Re: Wow !!

jj taky sem koukala *14* nejvííc super
  • Všechno nej k narozeninám a doufám že brzo bude další díl sagy :')---- *14*
  • Happy birthday Kriste
    I<3u

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit