Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cutlass znáte ? Moc pěkný http://www.zkracovatko.cz/asb5q0
    • Ahoj nyanan prosim odpověděla bys mi na otázku co je pod tímto komentáře m Děkuji Bella *3*
      • ty taylorinka nepiš po mím jménem !!!!
        • *mým
  • Prostě happy brithday

všechno nejlepší Kristen, miluju Tě, seš prostě božííí *14* *14* *14*
  • lenkaschs
    ahoj po dlouhé odmlce jsem zase dýl u mamči na netu a nejen na skok:D A TAK SE MUSÍM PŘIPOJIT- JÁ BYLA NA ROZBŘESKU VE STŘEDU O PULNOCI NO A PROSTĚ BEST OF THE YEAR ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ VÝKONY JAKO VŽDY akorát ted zase rok čekání , ovšem v dubnu bude nejvyšší kvalita stahnutí takže juhů žhavit compa
    NO A JAK JSME SI VŠICHNI MYSLELI - ROZBŘESK VTRHNUL DO KIN A JDOU NAHORU V ŽEBŘÍČKU
    • Přesně, jsem kluk, ale do kina chodím často a protože jsem četl i knihy, musel jsem jít i do kina. Zaujalo mě to nehorázně ;) Na celé ságe miluju Rose (důvod proč se dívám) a doporučuji všem! :)
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Všechno nejlepší Kristen...přeju jen to nejlepší ať se ti daří jak v soukromí tak v kariéře užij si narozky *1* *14*
  • piskot256

fajná holka

ona je fakt dobrá herečka!!hlavně ve stmívání...tam to dobře zahrála takzhe dávám 1+!!
    • bellinka

Re: fajná holka

spis 1* *15* *15*
  • Happy birthday Kristen *14* *14* *14*
  • Fotky

Čus fakt pěkný fotky, že? Mooooc jí to tam sluší, jak je sakra možný aby byl někdo takhle fotogenicky? Díky za ně *14* *14*
    • smelu

Re: Fotky

za co? *7* myslíš ,že sem lidi přidávaj fotky?zato děkuješ? *7*
  • nelmo

narozky!!!!:)))♥

♥Všechno néééj....!! *14* Hodně štěstí,zdraví,lásky a úspěchů a hodně štestí s Robem!!! *14* *14*
  • kajushe

HB

Všecko nej Kristen si ve stmívání BEST!!! 20 tak pořádnou párty =D *14* *14* *14*
  • Reneesme - složení jmen Rene (maminka Belly) Esme (adoptivní maminka Edwarda) RenEEsme. Vážně - jen takový faktický detail ;)
    • Určitě je to logický a možná i anglicky dobře,když skládala ty jména ale fakt se to v Twilight píše Renesmee. Koukni se na titulky první části Rozbřesku!
      • Ty vo.e fakt *1* Ted sem za kra.ku *1* No co stane se. *1* Sorry
        • To máš v pohodě, to se stane *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit