-
supr!
supr že kristen posílila, už na pátem místě!!! *4* -
blog
Ahoj tohle sice s Kristen nesouvisí ,ale to neva.Jestli máte rádi twilight sagu navštivte můj blog
newmoonpage.blog.cz
twilka -
JE TO D*VKA STRAŠNÁ JE TO HROZNÁ HEREČKA!!!!!!! *8* *8* *8* *8*
-
-
no, nevím, jestli si titul "herečka" vůbec zalouží....
-
-
film
me by strasne zajimalo jestli jak by vypadal kdyby si doopravdy zahrala v romaticke komedii *3* -
-
Re: film
Vždyť hrála v "na územá žen" to bylo romantická komedie, stejně jako "adventureland" *4* -
-
Re: Re: film
ach ano!:D ale nevim nejak o tom se bavila:D
-
-
-
Kristeen:o)
*3* Ona je hrozně milá a hodná..občas si sni píšu na myspace..cool Lady *14* -
-
Re: Kristeen:o)
Jak se munuje na my space??? *3* *3* -
no ty jsi velice inteligentni clovek, take kecy rikej nekomu jinemu
*1* -
-
Re: Re: Kristeen:o)
Ty nevěříš? *15* tvoje věc.. -
-
Re: Re: Re: Kristeen:o)
hele promiň, ale nemyslím, že má čas si psát z nějakou praštěnou fanynkou. a navíc šance že si s tebe někdo jenom nedělá prdel je 100%....ony hvězdy za sebe taky někdy nechaj odpovídat svý agenty...jeslti už je to pravda že si s ní píšeš,jakože není....ale dobrý...kdyžtak ji pozdravuj *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kristeen:o)
Nic proti,a le jakože já ji věřím že si sní píše.. porotže na MYSPACE si můžeš psát z celebritama.. když jim napíšeš vzkaz tak ti odepíšou po nějaký době!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kristeen:o)
jo? a víš na 100%, že ti odepíšouoni a ne někdo koho si na to najali? *7* nikdy nevíš,jestli se třeba i a holka jen nechlubí...i když nemá čím
-
-
-
-
-
anoo..? mozes mi powedat jak sa dostanemna to myspace..? *1* *1* *1* juuj nodiky napis pls vzkaz ak ces... -
a jak viš že je to ona? -
ty si sni pišeš??drsnyy
-
-
Všechno nejlepší Bello :))))))))
-
ahoj kristen je super , taky bych chtěla hrát ve filmu twilight saga nevíte jak na to ? poraďte PROSÍM *15* *13*
-
-
Podle mne je tento proces zbytečně složitý.
Ta holčička co tam hraje je američanka tak proto.
Musela by jsi jít na konkurz v USA.
Také bych chtěla hrát v Twilightu , ale už stejně skončil.
Ta holka co tam s nima hraje se fakt má.
-
-
aho vsichni, v novem cisel JOY je rozhovor s kristen. rika tam, ze role belly pro ni byla uplne jina zkusenost nez zatim zazila . prej ze konecne dostala roli holky ktera je takova obycejna holka! ze vzdycky dostavala role kde hrala neco jako holko-kluka, protoze tak vypadala!
-
-
dale jeste psala o tom jak tezke bylo se rozloucit s partou a se stabem se ktrymi tocila robreska, ze kdyz si uvedomovala jak se blizi konec ze se ji chtelo brece .. mluvila take o obleceni a rikala, ze kazdy by mel mit svuj vlastni styl a ze moda patri k jeji profesi!!
-
-
ten rozhovor sem četla a byl moc dobrej... :)
-
-
-
no jo ten rok čekání to je hrozný.
-
-
aspon nejakou ukázku by to aspon chtělo
-
-
Ahoj twilka
Ahoj máte rádi Kristen nebo Twlight pojdtě na muj blog
www.twilkapage.blog.cz -