Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby bylo odpoštění tak lehké jak si tady některé asi maslíte, tak by nebyli rozchody, rozvody atd. Nechápu proč tady urážíte Roberta Pattinsona. Chtěla bych vás vidět na jeho místě. Taky bych ráda aby se dali dohromady, ale kdyby jí odpostil tak snadno, pro by si to nezopakovala? Dejte jim čas a odpusťte si urážlivé články, jak na ní tak něj. Reaguji na články dam co nazvaly Roba Srabem jen proto, že jí hned druhý den neskočil do náruče. Pro něj to musí být těžší než pro ni. On nic neudělal a přesto lásku ztratil. Důvěra je to nejcenější co může vztah mít. Láska se mění, ale důvěra zůstává a buď se prohlubuje nebo ztratí. Mají dlouhou cestu před sebou, ale rozhodně je úrážka jakéhokoliv z nich soudit. Vžijte se do nich a pak se zamyslete jak zcestné jsou nškteré komentáře.
    • kiss.miss
      to je na povaze člověka...Rob patří k těm co odpouštet prostě nedokažou na druhou stranu to chápu .Myslim že být na jeho místě tak udělam to samía le odpustit znamená pohnout se dál měl by to udělat spíš pro sebe než pro kristen .
      • Třeba jí už odpustil, ale přesto se k ní nechce vrátit. Třeba už se nechce zklamat, nemá k ní důvěru. Asi tak bych to cítila já.
    • clairxxx
      Já tady nikoho nechci urážet,myslím,že i spousta lidí tady=o)obom fandím, jen si myslím, že to mohl řešit jinak....názor má snad každý=o)
      • S tím souhlasím. Já mám ráda oba. Jen mi přijde nefér, že jí berou filmy... to mě naštvalo...
  • kudrnc
    Kristen je skvělá a jestli ji máte rádi dej te sem http://www.facebook.com/twilightsaga32 LIKE je to skvělá stránka a hodně se Kristen věnuje.!! :-) *14*
    • akoze tam dáva vsetky informácie kristen alebo .... niekdo kto je je fanusikom??
  • Hele vy jste někdy dokázali to co ona?? Hrála v jednom z nejpopulárnějších filmů v jednu dobu tak až dokáže to co ona tak sem pište tyhle věci !!!
    • ježkovy nejde o to, jestli hrála v populárním filmu, ale JAK DOBŘE HRAJE!!
      PROBERTE SE!
      -_-
      • Tak si to zkus zahrát ty krávo,hrála úžasně.a jak jste posraný z roberta jsou hezčí.ps.ty svaly mu udělali do stmívání.
  • Ty její nové fotky jsou skvělý. Moc jí to tam sluší. *3*
  • happy birthday

Happy bithday Kristen. Ať se ti daří. *14* *15* *1*
    • amdy

vše nej

vše nej kristen přeju mnoho dalších uspěchů xD *4*
  • Vše nej k narozninám mám tě ráda *3*
  • s tim naprosto souhlasim to že je celebrita neznamená že musí být pořád dokonalá je to taky člověk *3* a podle mě na pečování o sebe moc času neni *4* ! a chtěla bych vydět toho člověka kdo to psal jestli o sebe tak pečuje aby mohl krytyzovat ostatní *16* *16* *3*
  • jo a (nepravá kristen )seš trapná *7* *11*
  • ahoj jak se mas kristen cauky
    • To vážne? Však tomu určite nerozumie a na 100% ani nevie, že táto stránka existuje. :D
      Je to dobrá herečka. :)
      Zlá správa-asi ti neodpíše. :´( *7*

Ale nech sa jej darí. :)
  • kristenjaymesstewart
    Drahá nejchytřejší, jak ty můžeš někomu nadávat, že má hrozné jméno, když sama máš něco tak trapného?
    Nejchytřejší... Aha, tak z tvých komentářů to iq opravdu přímo čiší... Prosímtě, nevěř si tak ano? Opravdu ti nevěřím, že jsi z LA... I kdyby ano, není čím se vychloubat, LA je město jako každé jiné, jde jen o popularitu.
    Vážně? Byla jsi na premiéře? Tak to bych si teda vážně ráda poslechla... A jak ses tam prosímtě dostala? Mohla bysi mi to nějak... popsat? *3*

Hele lidi, nebuďte tak naivní, když někdo založí falešný Twitter Kristen, chápu, přecejenom, někdo ti to zbaští, i když je to většinou hned na první pohled jasné, že je to falešné, ale tohle? Česká stránka? A Kristen komentuje zrovna tady? Pochybuju, že Kristen někdy navštívila TwilightLexicon, natožpak, stránku, kde je "pouze" jednou ze stovek hereček, o kterých tu naleznete informace a je česká. Třeba ani ČR nezná...
    Poznala jsem takové lidi... Navíc sem chodí její fanoušci, což samo o sobě říká, že o ní něco víme, tudíž i to, že othle by ona nikdy neudělala... Kristen taková není. Ona si podle mě ani nikdy nezaloží Twitter, takže...
    • Má MySpace....
      Joa :D V LA jsem byl a nic moc tam k vidění není :D
      Praha je nejkrásnější! :)
    • uplně krásně vystižená slova... souhlasím... se vším *3* vůbec nechapu proč jsem určitý trapky (kritici) chodí. jak jsem to už jednou pisalajá se chci dozvědět info o kristen co je nového atd. *4*
    • Na jedné stránce kam fan píšou Kristen a ona jim odpovídá napsala že si twitter zrušila, takže jestli nějaký je tak to není ona.
      • proč mínus když je to pravda.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší