-
kristen
yaaay!kristen je šestá!není to díky těm fotkám s Robem jak si dali pusu?:P:D -
traposka:D
to co tu je za traposku??:Dked sa ti nelubi nemusis pisat o nej aka je pica nemozes si to nehat pre seba dohovi jaka si ty?asi uzasna ze:D:Dsi nas tu vsetkych pobavila:Ddakujeme *4* -
new moon
sirte co nejdal jde o soutez o karty na predpremieru new moon v cr
http://www.evropa2.cz/cs/st mivani/registrace.shtml -
-
Re: new moon
Bylo by hezké to vyhrát *5* -
-
Re: Re: new moon
asi ták:D
-
-
-
lol
je to nejlepsi herecka a kdo si mysly opak je debil nejvetsi -
tak a je to tady lidi Kristen konecne promluvila o svém vztahu s Robem pro Magazín GQ nenechte se ovsem zmást nerekla tam jeho jméno místo toho- my boyfriend is english tady máte článek z hollywoodlife.com - originál je těžší sehnat ale jde to In one of the most revealing interviews she’s ever given, Kristen Stewart calls Rob her English boyfriend! Plus, she talks about having babies and getting married!
For nearly three years, we’ve watched Kristen Stewart‘s every move, using it as evidence she’s actually dating her Twilight co-star, Robert Pattinson. Now, in the British GQ, the 21-year-old actress accidentally slipped on the one secret she held near and dear: her relationship with the English actor.While discussing her time in the UK, Kristen said she was excited to see more of the country because “my boyfriend is English.”
However, when the interviewer pushed her to elaborate, she got frustrated
“I never would have said that if I knew you were going to be interviewing me,” she said. “Yeah, I know it is. So much of my life is so easily Googled. I mean, it’s like, ‘C’mon guys. It’s so obvious.”
She added, “But this subject, I don’t think you realize what a big deal it is for people. Well, it is a big deal. And right now, even me talking about it like this is a big deal. They would be, ‘Oh. My. God.’ There would also still be a 50/50 split. Some people would still be, ‘See, told you they’re not together.’”
Kristen went on to explain her rationale behind trying to keep her relationship with Rob private.
“I don’t worry about it at all,” she admitted. “It’s just one of those things. I’m selfish. I’m like, ‘That’s mine!’ And I like to keep whatever is mine remaining that way. It’s a funny little game to play and it’s a slippery slope. I always say to myself I’m never going to give anything away because there’s never any point or benefit for me.”
She continued, “I guarantee whenever I get married or have a baby, everyone is going to want to know my kid’s name and I’m not going to say it for ages. That’s just the way I want to do it. It’ll come out but it won’t have come from me. They’re going to be really p***ed off that I won’t say it and I’m going to say, ‘No!’ I also have that desire to blurt stuff out, but I’ve learned I can’t do that. Now when you realize the whole world is listening. That’s why perhaps I look so uncomfortable in interviews at times. I mean, we’ve talked about hiding things and I’ve had to get much more adept at that, sadly. But I’m glad I’m not one of those actresses who is just so ready to open up for everyone.
Kristen Stewart Calls Robert Pattinson ‘My Boyfriend’ For The First Time
We’re still shocked Kristen even said that much! Normally shy in interviews, she sure opened up… What do you think about what she said? Are you surprised she called Rob her boyfriend? All you Non-Stens, do you FINALLY believe they’re together? Sound off below! -
-
je zajímavý, že toho řekla tolik... :D ale nikde jsem tam nepřečetla, že by řekla, že Rob je její přítel... jo je to zhruba jasný, ale neřekla to přímo... :) třeba to ještě přijde... :D
-
-
na druhou stranu chudak kristen to že nekdo takhle ulítne to se muže stat každemu a hlavne je to jejich soukroma vec takže nechapu proč by jí to mělo zníčit karieru.
-
-
Protože lidé se nechávají ovlivnit svými pocity. Takže plno lidí, myslím si, že především dívky jí třeba přestanou fandit a chodit na filmy s ní. Podívej kdo všechno všude možně napsal, že už na její filmy chodit nebude a teď to vynásob celým světem a máš to mazec. Takže se třeba režiséři budou bát jí obsazuvatm, aby si neubrali sledovanost. Podle mě je to blbost přestat chodit na její filmy. Nemusím ji mít ráda jako člověka, nebo můžu na ní být naštvaná, nebo cokoliv jiného, ale jako herečka se mi líbíb tak proč se ošizovat o ten filmový zážitek. Nepodvedla mě ani vás ne? Je ton jejich věc i kdyxž mě to také strašně mrzí, protože byly krásný pár. Ale tak to chodí.
-
-
podle toho co sem četla na netu mi přijde že spíš utrpělo robertovo ego než srdce .chtěl veřejnou omluvu (i když to mu nemužu zazlívat)řekl že ho totalně ponížila a ted říka že spí stim producentem??to spíš ponižuje on jí..ja upřímě vubec nejsem fanynka kristen ale je to vučí ní docela nefér udělat to rob tak by to určitě nebyl takovej poprask.
-
-
Máš pravdu nemusel ji ponižovat před celým světem. Chtít veřejnou omluvu, když jí nehodlá odpustit... Jen jí ponížil, přišla o fanoušky a dost možná i filmové role.
-
-
Za prvé kdo z vás byl u toho když jí řekl chci aby jsi se veřejně omluvila.
Za druhé jsou to veřejně známé osobnosti a mají určitou povinnost k fanouškům. Je to samozřejmě jejich soukromí, ale musí počítat s tím, že se do nich lidé budou montovat a budou chtít vysvětlení nebo důvod nebo cokoliv co jich týká. sami si to tak zvolili, když si toto zaměstnání zvolili.
Za třetí si myslím, že za to ponížení co mu způsobila jsou tak trochu vyrovnaní i když si myslím, že podvený je na tom vždy hůř než ten co se má omluvit ať je to nevěra či jiný podvod. KDYŽ JE ČLOVĚK FÉR, NEMÁ DŮVOD BRÁT OMLUVU JAKO POTUPNOU VĚC, ALE NAOPAK.
Za čtvrté NOH8 ty jsi s ním mluvila, že víš že jí nehodlá odpustit? To jsou spekulace médií. -
-
KDYŽ JE ČLOVĚK FÉR, NEMÁ DŮVOD BRÁT OMLUVU JAKO POTUPNOU VĚC, ALE NAOPAK. Ano, ale v soukromí, ty ses snad za nějakou chybu omlouvala v medijích? Co kdybys kvůly jedné chybě ve vztahu přišla nejen o kluka, ale i o důvěrihodnost a respekt po celém světě a případnou práci???
A ona je herečka a né Twilight maskot! Nemá sakra vůbec žádnou povinost k fanouškům, ona podvedla Roba ne je!!! Nemůžou si člověka přivlastňovat, jen proto že párkrát vyděli jeho film *16* -
Nikdo ...a když už je řeč o tom co se píše v tisku tak tam bylo napsany že vyžadoval veřejnou omluvu aby všichni věděly že on za nic nemuže.nemysli si že ja věřim bulváru to ne ale podle me to tak bylo o tom mužem jenon spekulovat.Kristen si za tohle muže sama nikdo netvrdí že ne .a v jejim případě veřejna omluva je potupná protože většina fanoušku twilight se k ní otočily zady a většinu hereckych rolí ted ztratila .. takže na tom nejvíc ztratila ona jak už sem řekla muže si za to sama ale takovy ulet se muže stat kazdymu ..
-
-
njn angličan..ne že bych chtěla diskriminovat jsou to sice gentlemani ale snoby...ted kolem sebe víří vodu ale se on se sklidní takovy typy znam.
-
-
-
-
Přesně. Nechápu ty lidi, kteří jí nadávají a uráží jen kvůli tomuhle. Každému se to může stát, jsme jenom lidi. Nejsme bezchybní ani dokonalí... To je můj názor.. :)
-
-
všichni pořad jenom chudák rob atd..ano samozřejmě že mu to ublížilo ale podívejte se na to s pohledu kristen lituje zpytuje svědomí a myslím že za to co provedla trpí dost ...takže by si ty urážky mohly nechat pro sebe ona ví co provedla..
-
-
-
Miley Cyruus
proč tahle osoba ničí ovzduší? Asi jí nikdo v tom jejím fan clubu nepíše, proto tady prudí a otravuje nám kyslík. Jak u Roberta, tak u Kristen a to jsem teprve na začátku své cesty. Kéž bych jí měla po ruce. Slepici blbou. Prosím Vás nevracejte jí to na stránkách Miley Cyruus, jelikož to pak nebude k zastavení. Dokážeme, že máme v hlavě víc, než oni, ne? -
Písnička
Lidičkové, už jste slyšeli tu písničku o Kris?
Pro ty co ne, sem dávám odkaz na stránky, kde ji najdete:
http://kristenstewartfan. us/
Je to asi pátý článek odspodu.
Pusťte si ji, je fakt moc pěkná, mě osobně se hrozně líbila. Aspoň někdo dokáže Kris pořádně ocenit. -
-
Re: Písnička
To je ale už známé, ja už to vím minimálně 5měsíců (into the wild sem viděla před 5měsíci)
-
-
já klidně pošlu fotku a na premieře jsem byla a jestli mi to nevěříš (ray)tak si polib si ..... *12* psát sem nadávky je fakt ubohý zvlášť od někoho kdo přectírá že je faaaaaaaakt chytrej *3* takže rači se už nevyjadřuj (sprostě)
-
-
Jejda, jsi trapná, nikoho to nezajímá.
Běž si s premiérou někam.... Taky jsem byl na jedné české premiéře, ale nikam to nepíšu, protože to nikoho nezajímá! Piš si to na FB, nebo na jiné sociální sítě, ale zde to prosím nespamuj. Kristen je osobnost, kterou zde máme rozebírat, a né tebe a tvé trapné připomínky.¨
Doppy -
-
a ty jsi taky trapný tak mlč doppyno niki-piki
-
-
Promiň, ale mě do úst laskavě neber! Starej se o sebe!
-
-
ty se starej o sebe doppy každej si to může psát jakýkoliv komentář tak zmlkni *16* *10* *12*
-
-
Ano, ale vše se musí motat kolem Kris.
Ostatní problémy jdou stranou =)
-
-
-
-
-
-
soutěž
ahojky, máš rád/a herce ze Stmívání? Směješ se rád/a? tak jukni na můj web, kde vypukla soutěž o nejvtipnější výraz twilight tváře. Dej hlásek nejhezčímu ksichtíku ságy.
http://seventeen4ever.blog. cz *3*