Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

please

Pleasky podívejte se na můj blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ jo a napište něco do komentíků předem díky
    Jo a ta kristen pořád v osobnostech stoupá *1*
  • gabi5111

Affs

Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
    a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply
    • narzis

Re: Affs

to moc ale nesouvisi s Kristen nebo snad jo?:))
      • Re: Re: Affs

Moje řeč. Jdi si to psát na profil k Pussycat Dolls... *7*
        • Re: Re: Re: Affs

JJ ale nic proti no *15* *15* *15* *15*
  • na tu krávovinu co jsi sem napsal/a nechci a nebudu reagovat , ale misím tě poprosit NECH TOHO !!!!!!!! *10* *16* jo a jinak Kristen a Robert jsou 1. nejoblíbenějším párem , ale dohání je Nina a Ian *9* *3* .
    • jdi dop dele prosim tě
    • příjde mi to jako nějaký hollywoodský boj o upírský pár *15* každopádně lana moc nemusím.... *4* a kristen je kirsten... *3* není to žádná přefintěná holka... *4*
      • Oni spolu ty z upírských deníků také chodí ve skutečnosti?
  • Bože
  • linette195

neni uzasna

Mne zas tak uzasna neprijde, bez tak to bude nejake decko od nejakych znamich od slavnych hercu.... nerikam ze nehraje dobre ale... mno newim.... btw s tou krasou to neprehanejte.... videůli ste ji jako bez make upu a zrzavou?mno.... jinak ji mam celkem rada akle sou lepsi... bohuzel pr ni... *9*
  • kristenjaymesstewart
    Nejsem fanatik, a Kris kvůli své roli měla být oholená, můžeš se kouknout, jako Birdy Butterfly opravdu měla jít do hola. A Into the wild zná každý druhý Američan, věř nebo nevěř, párkrát jsem tu zemi navštívila a mám tam nemálo příbuzných. :) A ty jsi její kamarádka, že jí tak dobře znáš? Nechci se hádat, a přiznávám, že jsem na Rosie byla přehnaně nepříjemná, a každý má svůj názor. A mimochodem, můj komentář můžeš brát jako vtip, ber si ho jako cokoliv, mně to bude stejně jedno... *3* *3*
  • benniceq

Je Bella těhotná?

Jen se chci zeptat,ve čtvrtém nebo třetím díle hraje Bella těhotnou,a vypadá jako kdyby byla do opravdy těhotná,jen se chci tedy zeptat jak to je?
    • nany-edward

Re: Je Bella těhotná?

ano ve 4.díle je doopravdy těhotná a porodí holčičku Renesmee *14*
      • benniceq

Re: Re: Je Bella těhotná?

Doopravdy?Takže ne jen v tom filmu,ale i ve skutečnosti?Vždyť jí je teprve 20 let,a chodí i ve skutečnosti s Robertem? *7* *7* *7*
  • anukkyss

SY

To je na houby, když sem člověk dá fotky tak se to tu neoběví... tady máte stránku s hodně dobrýma fotkama z new moon http://team-twilight.com/20091005/1 00-scans-moon-official-movie-compan ion/ *3*
    • narzis

Re: SY

woohoo pekny
    • anukkyss

Re: SY

Samozřejmě jako normálně u osobností cz jsou v odkazu mezery tak si je vymžte
      • joliett

Re: Re: SY

Hodně dobrý video tam, skoro půlka filmu už *3*
        • Re: Re: Re: SY

kde je to video jak je tam skoro pulka filmu?
          • narzis

Re: Re: Re: Re: SY

myslim ze to zrovan uz smazalo,myslite z toho Comic Conu ze?
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: SY

Jak z toho muzete byt smutny...ja jsme taky hrozne moc nedockava...,ale uz to je jenom ,,par dnu'' a ja sama si chci nechat to prekvapeni to ,,vzruseni'' do kina protze tam je to nejlepsi co si budem vykladat....a ja smama bych byla rada kdybyb uz azdy videa nebyli i kdzy byhc pro to byla schopna udelat no buh vi co..ale kdybyb zadny ebyli tak bych aspon na to to tolik nemyslela...tak premyslej te!!:):)
            • anukkyss

Re: Re: Re: Re: Re: SY

ach neeeeeee! tady bylo nějaký video kdy byla skoro půlka filmu a j ho neviděla, sama sem tam tn odkaz dala *9*
        • anukkyss

Re: Re: Re: SY

jaký video????
  • Blond

Musím říct,že Kristen to víc sluší,když je na blond než bruneta!!Kdyby ve Stmívání měla blond vlasy,tak myslím,že by to bylo mnohem lepší a navíc by vypadala mnohem líp,tam k tomu jejímu bledýmu obličeji tak tmavý vlasy prostě neseděj,to je můj názor!! *15*
    • maeve

Re: Blond

A podle mě ji nejvíc sluší ty černé, ostříhané vlasy podle Joan Jett. Už se na ten film nemůžu dočkat, musí to být fakt dobrý film *3*
    • Re: Blond

ale to je ůčel a by to takhle vypadalo,aby vypadala bledě..........a vůbec nechápu lidi kterým se líbí Kristen na blond,vůbec jí to nesluší kdyý je na blond *10*
      • Re: Re: Blond

A já zase nechápu proč sem dáváš rozzuřeného smajlíka, každej snad může můt svůj názor na to co je hezké ne...
        • narzis

Re: Re: Re: Blond

v pohode ne! *16* *8* *10* *5* xP chaapes ne?se ji zrovna zalibil ten smajlik ;P
    • narzis

Re: Blond

me se libi v hnede v blond vypadala dost dospele a to ji nesluselo si myslim:)

Já si taky myslim že v tech blond vlasech vypada lip ale ve stmivani se ty tmavy vlasy vic hodi k jeji roly si myslim *3*

to bude asi tím, že hnědé vlasy musí mít, jelikož v knížce hlavní hrdinka Bella má prostě hnědé vlasy...to je jak když musí mít i hnědé kontaktní čočky...no mě se zase více líbí s hnědými vlasy a na nějakých fotkách ji fakt moc sekne hnědá a na některých zase ne...ale prostě jsem si na ni zvykla s hnědými vlasy...a taky nevím proč se skoro všechny celebrity musí nechávat obarvit na blond...taky zpěvačka z Paramore, která zpívala první písničku ke Stmívání...rozhodně ji víc slušela červená a musela se nechat obarvit na blond...to mě zamrzelo...jinak je to samozřejmě můj názor a tvůj ti neberu, tak aby nedošlo k nějakému omylu a nezačala si na mě třeba nadávat...nerada bych se s tebou hádala...to nemám ráda
      • Re: Re: Blond

Noo tak Hayley z Paramore se obarvila na blond kvůli klipu ,,Brick by boring brick"už víš *4* ae myslím si že Kristen stejně sluší hnědé delší vlasy..a taky se my moc nelíbí že Joan musí hrát zrovna Kristen.. *9*
  • Kristen a Rob by se měli dát zase dohromady :) moc jim to spolu slušelo a ty dva k sobě patří :) :*
    • Oni jsou spoluu ;) všechny oklamali. Dělali si srandu *1* *15*
      • Jak můžeš vědět že jsou spolu??????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit