-
anonim
_bellaswan_:proč by měla kecat,návod na to jak si žádat o autogram a i o dopis byl i v BRAVU!!tak si dej voraz -
-
Re: anonim
a proc by se nemohla zeptat?je to upúlne normlani bezna vec ktera zajima urcite vsechny jak a kam si napsat o autogram oblibenemu herci nebo herecce ,myslim si,ze se to sem perfektne hodi! *3* -
-
Re: Re: anonim
ahoj potřebuju poradit .
když chcu nekomu poslat o autogram tak co mám dělat ? -
-
Re: Re: Re: anonim
ach tak je mnoho postuptu,ktere muze najit na internrtu,tady mas odkaz kde je napsany postup kde jsem to i ja pochopila,pak dej vedet jak se ti to povedlo ;)
http://sammya.blog.cz/rubrika /jak-si-napsat-o-autogram -
-
Re: Re: Re: Re: anonim
nezapomen ze ten odkaz se vzdycky nejak tady poblbne takze tam jsou mezery navic ktere musis smazat ;)
-
-
-
-
-
Kristen Stewart
Krsiten patří mezí mé oblíbení herečky. Je velice sympaticka,pěkná talentovaná,... Ale hlavně se mi velice líbila ve filmu The Runaways *4* všem doporučuji mrknout na něho *4* -
-
Re: Kristen Stewart
Souhlasím úplně se vším co si napsala. *3* ...The Runaways je moc dobrý film stejně jako výkon všech hereček a hlavně naší Krist...Teď jsem dokoukala The Yellow Handkerchief a tam taky hrála celkem dobře... *4* *4* *4* ...taky moc krásný film... *14*
-
-
...
dneska jsem skoukla the youellow handkerchief s Kristen a je to moc krásnej film a Krist to tam moc sluší...
doporučuju skouknout... *4* *4* -
-
Re: ...
tak se podivame na uloz.to zase x) -
Re: ...
Ok..:)) dneska večer se na to mrknu.. ;)) *3*
-
-
Jsem kluk... =D Tak, první po mě štěkáš, že nepíšu o Kristen a teď když se ptám co chceš vědět, nechceš mě provokovat. Bože bože
-
-
já jsem se tě ptala na něco o kris task mlč jako navíc jsem se jmenuju kristýna.a ty
-
-
Mé jméno ti může bát víš kde.... =D
O Kristen toho vííím SPOUSTU! Stačí si jen vybrat. -
-
tak se tě ptám s kým chodí a kde se narodila.já se jmenuju kristýna dál neřeknu to tě nemusí zajímat já se také neptám na příjmení a navíc já na tebe neštěkám. tady se jmenuju niki-piki protože mi ve škole říkají a je to moje přezdívka. ne bo mám taky přezdívku kiki- nik-piki.ale to mi říkají jenom kluci. holky ne ty mi říkají kiki nebo kristý.kristen se mi líbí ve stmívání jako bella a edward se mi taky líbí. a tobě se líbí kdo sté rodiny upírů. *5* *3* je mi 14.a tobě doppy. kristyna alias niki-piki.ahoj a odepiš rychle.prosím.ahoj zatím. a odepiš.pro doppy od niki-piki. *3*
-
-
Jméno- Kristen Jaymes Stewart, narodila se 9.4.1990 a chodí s Pattinsonem. =D Kolik mi je? Chodím na střední ty prý taky, ale tam můžeš až od 15 minimálně =D Mě je 17 A nezajímalo mě jak se jmenuješ =D
-
-
no mě také ne a říkala jsem že chodím do osmí. dikes za informace.
-
-
-
-
-
niki-piki!
-
-
stojí to za to ty dohady ? moudřejší ustoupí... tak neřešte blbosti.
-
-
Pravda vítězí! =)
-
-
-
-
kašlu na vás bežte se vycpat jsem lepší jak kirsten a robert bude můj *16*
-
-
važne ?? a v cem ?
-
-
Kris
Kris je v poslední době moje nej herečka *3* je fakt good -
Ona je taky zpě vačka??? *8* *8*
-
tak teď jsem koukala a bylo v tv chyťte tu holku... docela drsná podívaná na kirsten v menším věku... *4*
-
ahoj nevite kdy bude premiera filmu ON THE ROAD u na s ?? a kdy v americe ?? dik moc, zuz se totiz toho filmu nemohu dockat !! *14*
-
Vypadá jak prkno *1*