Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lola-lol
    chtelo by to nejake novinky o kristen ??
  • jo jo asi to tak bude *3* no a Ian a Nina spolu ve skutečnosti chodí *4* *3*
  • Kristen mě pěkně naštvala když sem se dozvěděla že podvádí Roba
    Oba dva je miluju a doufám že se dají dohromady:)
  • bells nepíše se renesmee!!!! ale Reneesme *4* *4* *4* *4*
    • ne nepíše .. normálně .. Renesme takže klídek ;)
      • Trubka:píše se to Renesmee!! :-)
  • narzis

BD

jo a slysela jsem ze druhej dil bude az v roce 2012?!je to pravda?pac jinak se zblaznim kdyz prvni cast ma byt nekdy na zacatku roku 2011 nebo jak?
    • Re: BD

slyšela jsi dobře. přesně 16.11.2012 *9*
      • your-darling

Re: Re: BD

oni ten datum stejně podle mě zase změní.oddalují to pořád..jeto čím dál tím horší...a už mě to štve..takhle dlouho nevydržim čekat... *16*
        • narzis

Re: Re: Re: BD

hah tak to se jim ale vubec nepovedlo,chcou prodat co nejvic toho jeste ted do ty doby nez bude BD protot
          ze to cekani pred treba new moon a eclipse byl mensi a nemohli toho moc prodat,vzdyt to vubec nevymysleli,vzdyt kdyz vysel eclipse nebyl new moon ani na DVD jeste beeeh....
  • ?

ona nechodí s Robem ne?
    • Re: ?

Ale už je tojasný.. kdo se o ně aalespon zajímá tak víjou svoje.. :) moc jim to spolu sluší.. jenom Kristen tak moc závidím :)..Rob je uzasný !! :).. Až budu mít deti.. budou to te nejdokonalejší mimcana světě!! :D
      • maeve

Re: Re: ?

podle mě je to pořád jenom spekulace, i když by jim to spolu vážně slušelo a navíc se k sobě hodí *4*
        • narzis

Re: Re: Re: ?

tak zrhuba souhlasim:D
          • Re: Re: Re: Re: ?

SOU SPOLU.. :D A TA OKONA CO TU MÁŠ S TÍM JACKOBEM.. DI SE ZAKPPAT!! *15* *15*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: ?

to nema nic spolecnyho s jacobem ;) ale proste to neni oficialni a neni to pekny se pak o tom bavit
    • Re: ?

Jo s Robm chodi.Pisou to vsude,ale musi svou neskutecnou lasku skryvat.Maji to hold tezke.
      • Re: Re: ?

prý byli viděny na nějakým koncertě ve Vancouveru, jak se spolu líbají... a natáčení torozhodně nebylo a byli tam sami *14*
        • narzis

Re: Re: Re: ?

nebyli tam sami a nejde to tak dobre videt ze by se zrovna libali<<
      • narzis

Re: Re: ?

neni to od micj potvrzeny takze....<< a ano cetla jsem to z e by to meli schovavat kvuli filmu ale stejne...
  • To Krisstew: Jak jsem to tu jen tak letem světem pročetla, tak jsem si přečetla, že se s Kristen znáš. Já ti teda spíše věřím, ale ze zvědavosti mě zajímá, jak jste se s Kristen poznaly..:-)
    • krisstew
      Náhodou, já jsem asi před 5 lety jela do Ameriky za strejdou k vůli jeho 40. Šla jsem do cukrárny pro dort a ona tam stála a říkala něco asi její matce. Měly jsme obě stejné triko a tak jsme se na sebe koukly, já jsem tehdy nevěděla kdo to je a neměla za sebou Twilight, takže jí neobklopovaly davy lidí. Asi o 2 dny později jsme šly do kina, na něco kresleného s mým bráchou, ona tam byla a protože nám někdo zasedl místa a já jsem neměla odvahu mluvit anglicky, brácha si sedl vedle Kris. Tentokrát jsme měly stejné boty a né triko. Po filmu jsme šli s bráchou ještě vedle do McDonaldu. Šla za námi a pak někam odbočila, o pár dní později, když internet byl plný ICQ jsem od ní dostala zprávu. Pak jsme se nějak seznámili. Nevím co se jí na mě líbilo. ;-) Takže, spíše náhoda, protože do cukrárny se mi nechtělo, měla tam jít mamka a do kina jsme neměli jít, měli jsme jít někam na procházku, ale brácha brečel. ;-) Třeba jí taky nějak potkáš. :-)
      • Ty jo, tak to je vážně štígro..:-) No,tak můžeme být minimálně aspon rády(rádi), že svět ji poznal a je zase o nějakou takovou herečku bohatší!:-)
  • Bože lidi, kolik vám je, jedenáct? Nechci nikoho kárat a na nikoho házet špínu, ale snad nám je většině jasné, že Kristen Stewart na fanouškovské stránky nechodí a nepíše, jak nás všechny miluje.To by ji mimo to trvalo věčnou dobu.Možná píše tak na Twitter a hlavně o této české stránce ani neví, nevím, proč tu ty anonymy a lháře vůbec řešíte a jen tak mimochodem, Kristen,co jsem četla, řekla v rozhovoru, že má občas o sebe strach, kvůli některým bláznivým fanouškům.Takže když ji tu všichni tolik zbožnujete, tak se starejte hlavně o sebe a tyhle blbce, co se nudí neřešte.Jen tak pro radu.
  • ???:O

heej chodi kirsten s robem alebo s michaelom??alebo ma s michaelom pauzu alebo je single??hmm?ozvite sa ked nekto vie plsky *8*
  • jak slusen nejvic kristen vlasy kratky nebo dlouhy ?? blondatry,hnedy nebo cerny ??
    • No mě se líbí spíše v dlouhých, ale barva jí sedne jakákoliv. V blonďaté je jemná, černá zase magická, ale přikláněla bych se k hnědé, ta jí asi sluší nejvíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit