Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele lidi já jsem byla i v USA na premieře a viděla jsem i herce bohužel žiju už 3 roky v Český Republice je to propadáááááááákoooooov .Už se těším až poletim zase domů do Las Angels máme tam příšerně veký a moderní barák s bazénem a kouskem vlastní pláže *5*
    • jasne uplne ti zeru zes byla na premiere v USA.. trapko.. jo a ten barak ti fakt taky zeru kravo... drz raci hubu nikoho to nezajima
      je to LEŽ
    • nisaly4
      tak hele to že má tu potřebu to sem vůbec psát dokazuje že to je lež ....mě by vživotě nenapadlo sem zničeho nic napsat ahoj ldi sem z Mariánek ..... takže zavři klapačku a jestli se chceš oprvdu hádat o tom že jsi od tam tud tak proč nedáš nějaký fotku ?? *16* *16* *16*
    • Tak proč jsi pořád v ČR? Nebo spíš... Proč jsi jsem vůbec jezdila?
    • *15* *15*
  • twilightmanie

já toho mám dost tak spolu chodí??? nebo ne!!!???? *7* kristen s Edwardem mozna čeká díte a ... to je proste blazinec uz by se mohli konecne vymáčkonout tady to..čekat než to oznáměj že spolu chodej a než řeknou že se budou brát jenže problém je v tom že je ty blbí časáky , reportéři ale i novínáři nenechaj na pokoji to mě štve at si najdou vhodnou dobu než to oznaměj ale kvůli těm blbcům jim to tak trvá co jim kdo má lízt do soukromí vzdyt nám taky do soukromí nelezou jsou to normos lidi akorat jsou v TV *16* *16* *16* *16* ALE KRISTEN A ROBERT JSOU PROSTE V POHO A MYSLÍM ŽE SPOLU CHODÍÍÍÍ *14* *14* *4* *14* *14* *14*
    • lejonkaas

Re: twilightmanie

no myslim to to že spolu chodí nemůžou oficialně zveřejnit ne že spolu nemůžou chodit
      • narzis

Re: Re: twilightmanie

kdybys sis cetla ten nejvetsi komentik o tomto tematu tak zjistis ze uz jsem to jednou napsala :D *1*
        • Re: Re: Re: twilightmanie

*1* *1* jj ale je to blby orad kazdymu lhat tokovyhle kraviny
    • lejonkaas

ahoj jestly spolu chodí tak to se neví ale jestly jo tak jim to společnost která točí celou twilight sagu nedovolila aby si z toho neudělali fanouškům zmatek.Ale stejně nechápu proč. no ale já si mysllim že spolu chodí.
    • Re: twilightmanie

nwm to ze spolu cekej dite neni nic jinyho nez to ze si bulvar neco vymyslel.jak na to vubec prisli??na tohle neni zadnej dukaz jedine ze by nasli tehotenskej test na kterym by byli jeji otisky?a pochybuju ze by jim o tom kristyn neco rekla kdyz ani nerekne jestli chodi s robertem tak by urcite nikdy nerekla ze snim ceka dite to je logicky.ale taky by me to zajimalo jestli spolu chodi protoze sou naky fotky kde je to jasne videt ze asi jj ale ty sou asi stary takze... *7* *7* *7* *7* *7*
      • Re: Re: twilightmanie

jo no jak na to prisli dyt je to blbina že by spolu cekali dite je to naprostá hloupost vemte si to že kristen by tet musela denne zvracet a nemohla by nikde hrát mela by samí nevolnosti
        • narzis

Re: Re: Re: twilightmanie

legarce musi byt ;)
          • Re: Re: Re: Re: twilightmanie

JJ taky si myslim ze je vsichni spojujou jen kvuli knizkam ale čekat nez se dotoci twilight saga to urcite novinari nebudou *1* *1* ty si to proste vymejslet musi.taky ze je to jejich prace *1* *1*
            • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: twilightmanie

jo no,ja bych asi byt novinarkou jako oni nedokazala byt protoze vlastne z casti lhat a to porad,ne neni nic pro me.Je to priserny podle me. *7*
      • narzis

Re: Re: twilightmanie

ehm no dite,mam mensi dojem ze TI,co to pisou do tech casopisu si pletou skutecny zivot od te knihy,jestli jsi tedy cetla Rozbresk ;P

no a uz jsem videla hodne dobrych photo montazi s kristen a robem,ale je fakt ze nekdy je vyfotili dost jako by si davali pusu ci jinak:D(ale tak to mas stejny jak to video s kristen a nikki kde to vypada ze se libaj akorat si jen povidaj :D)ne ,tak ja si myslim ze nema cenu si nad tim lamat hlavu,podle me az skonci

nataceni twilight sagy tak to mozna reknou
        cetla jsem totiz jednou v casopise ,ze to je strasna ututlanina at spolu nejsou(verejne asi) kvuli nataceni twilight sagy kde je sice s edwardem ale kdyby byla v doopravdickym zivote tak tak by uplne zapomeli na Jacoba a to by byla chyba uz kvuli tomu mas Team Jacob,Edward a tak,aby to porste neztratilo svoje kouzlo,fandime jemu a tak....
        kolem twilight sagy samozrejme,ale nevim jestli tomu mam doopravdy verit,moc tomu neverim,je to sice dobra teorie ale pockam si az na ne,kdy to reknou nebo nereknou nikdy ;)
    • narzis

moc jsi to pomichala,kristen s edwardem chodi?:D asi tezko:D a ne zatim neni oficialne prohlasone ze kristen a Rob jsou spolu,tak ver cemu chces
      casaky jsou na nic ;)
      • Re: Re: twilightmanie

já nevm ale podle mě je dost důkazů že spolu chodí akorát to podle mě chtějí jen ututlata no ale nevím proč ale je fakt že to nemusí být pravda *5*
  • a teď sem si přečetla že je knížka Průvodce filmem (BD)
  • Lidi stáhněte si film Now is good (Ted a tady) Je to krásný. Hraje tam ta herečka, co hrála ve Stmívání Jane Volturi a s Kristen ve filmu Runaways. Jestli ten jste neviděli, tak si ho taky stáhněte. V tom Now is good hraje ještě kluk Jeremy Irvine, co hrál ve filmu Válečný kůn.
    • Mrs.Wesley
      Jane volturi hrála Dakota Faning*1*
  • barushkaojjo

Charlie Bewley

Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho?
    Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
    Bude to pro dobrou věc:-)
    Noo tak... *14*
  • aluska33

konečně splu

Tak už je to venku,už jsou konečně spolu!!!!!Píše se to všude na google a tak rúzně!!!Doufám že se brzy budou pěkný fotečky tohoto krásného páru!!!Robik jí pozval k sobě do NY tak snad jim to brzy výjde!!
  • Luky1987

Tú Kravinu Twilight ságu neznášam

• MartinDyntar

Luky já moc také ne, ale miluje ji (tu Twilight Ságu) moje přítelkyně, tak to nějak toleruji a kvuli ní respektuji. Nic více, ale díky že se držíš také divácky tzv. ,,při zemi". Příběhu vubec nerozumím, ale milostné city jsou to jediné co si z toho filmu od samotných hercu tzv. vezmu. Jsou Luky myslím si mnohem horší americké filmy, netřeba je jmenovat. Je jich dnes celá řada. Řadím mezi ně především už akční filmy Luky.

• your-darling

...

lidi,kde jste..chodím sem už pomalu týden a nikde nikdo... ??? *4*
    • narzis

Re: ...

no ja bych to taky chtela vedet,ale co uz...nemam paru co treba ted kristen dela,ma taky prazdniny jako my nebo neco nataci?:P
      • your-darling

Re: Re: ...

a víš že taky nevim...třeba si taky hodila dovču...nebo jestli už se herci připravují na to podzimní natáčení BD..nwm... *4*
        • narzis

Re: Re: Re: ...

haha tak jsem to nejak zjistila,nataci ted film "on the road" takze nemuze prijit na TCA2010 coz je trochu skoda,nevax),tesim se ale na film x)
  • your-darling
    http://movies.yahoo.com/twilight
  • miss.ady

Fan stránky

Pokud byste se chtěli dozvédět co jevíc o této ladé herečce koukněte na český web kristen-stewart.er.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit