-
5.B Prosííííí
Ahoj jsme 5.B a chteli by jsme te pozadat jestli by jsi nam nedala tvoje cislo protoze jsme s nasi ucitelkou naposled chceme vymislet neco extra a to ses ty kazda trida si ma vymislet nejakou scenku a nas napadl comeback my vyme ze je to divny a ze se asi neozves ale skusili jsme to no a proto te zadame jestli bys neprijena na častoboř a na nas se koukla byli bychom aspon radi kdybys ses ozvala
Děkuje 5.B =D -
COMEBACK
AHOJ KRISTÝNKO DÍVÁM SE NA NOVÉ DÍLY COMEBAKU A JSOU SUPER VELIKÝ DÍK -
-
Re: COMEBACK
ahoj kristy jsem tvoje nejlepši faninka nenapsala by si mi tvuj email proska -
-
Re: Re: COMEBACK
jo napišu tiho je to kristyna-laichtova@seznam.cz a diky že jsi moje faninka -
-
jo napišu tiho je to kristyna-laichtova@seznam.cz a diky že jsi moje faninka
Snad Ty jsi j e j í fanynka, ne. -
Re: Re: Re: COMEBACK
:-))) Tomu tak nekdo bude verit, ze sem pise prava Kristyna L. - ta by takhle silene v zivote nepsala, navic je to pruhledny uz tim, ze v tom prijmeni mas chybu...tak ze sebe nedelej nekoho, kdo nejsi.
-
-
-
-
úchyláci
hele lidi uvědomte si, že ty vaše perverzní komentáře čte každý....a je to dost divný..nikdy s vámi nebude chodit...mno...šance tu je..ale né když jí sem napíšete, že se vám o ní zdá každou noc...a já nwm co ještě "vzrušujícího".
A doufám, že nejste tak naivní abyste si mysleli, že se s váma sejde..! *9* *13* *15* *1* *5* -
Adina
Nechce se ani věřit, že si taková kočka prošla v dětství peklem :-( -
Comeback
Ahojas Kristy. Tos sem od jedneho znameho dostal DVD se vsemi dily Comeback a musim rict,ze fakt super. Excelujes tam a ackoliv to rikam celkem s podivem prebila si tam i Tomase Matonohu nebo Martina Dejdara. Maj sa dobre a at sa ti dari jak v osobnim zivote tak i ve filmu ci divadle. M. *3* -
rozhovor
Ahoj Kristýnko dnes 17.1 2011 jsem četl týdeníku televize tvůj rozhovor a srovnal jsem si to se mnou a napadlo mě že máme podobný život jako ty myslím že by jsme se měly sejít a popovídat si s polu vím že ráda cestuješ a držíž si od cizích lidí odstup což je dobré jinak tě zdravím tebe a celou tvoji rodinu Přítel *3* *3* *3* *3* *3* -
Kristýnka
Jseš moc krásná Kristýnko::: *14* -
příjemné prožití
Příjemné prožití svátků vánočních hodně zdraví štěstí a úspěchu v novém roce ti přeje tvůj Přítel *4* *4* *4* *4* -
tip
wow 25??? *8* já bych jí tipla na 19 -
VOLÁM TI
VOLÁM TI ZÁLEŽÍ MY NA TOBĚ MÁM I TVOJE FOTKY DOMA VÍM ŽE MĚ MÁŠ ASI ZA BLÁZNA ALE NENÍ TO TAK S ÚCTOU K TOBĚ ZDRAVÍ TVŮJ CTITEL *4* *4* *4*