Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beast

...

prekvapilo me z jak celkem neznameho muzikanta se stala tak komercni osobnost myslim ze kdybi kurt zil tak by to tak nechtel ,treba zpevak alice in chains(taky grunge) layne staley se predavkoval heroinem a skoro nikdo u nas ho nezna
    • Re: ...

Layne Staleyho moc lidí nezná a Lice in Chains taky ne, a je to škoda, protože je to taky skvělá kapela, stejně jako většina dalších grungeových kapel 90. let
    • Re: ..Škoda ho.

skoda ho a to fak ze jo =( nikdy sem nirvanu nemusela ae ploste..nechapu,jak to mohl udelat =( vzit si do pusy pistol a zabit se =o( *9*
      • Re: Re: ..Škoda ho.

přečti si dopis na rozloučenou od neho a možna pochopis .. a mas pravdu .. hodne velka skoda :( ze uz tdyk neni
  • ?!

Všechno nejlepší Kurte.. je tě škoda.. obdivuju tě.. říkal ''punkrock je svoboda'' tak se toho držme.. odpočívej v pokoji *4*
  • Kurt

Kurt bol podla mna naj hudobnik, textar a clowek co kedy zil , ale dost rada by som spoznala toho cloweka co napisal , ze Kurt bol vodnar! Jaq to moze daqto napisat?! on bol RYBA!!!!! RYBA RYBA RYBA!!!!!!!!!!!
  • Kurt

Jo tak Kurt to je frajer *4* škoda že se zabil, svět by nepřišel o hudebního génia.... *9*
  • pu__linka

Kurt

on je tak uzasnej *14* *3*
  • prodám cd Hole - Celebrity skin

Asi to sem moc nepatří, ale ti, kdo "můžou" Courtney Love, resp. její kapelu...prodám cd Celebrity skin - cena dohodou. Díky za zájem
  • prodám knihu Come as you are

Prodám knihu Nirvana, Come as you are od Michaela Azerrada. Cena dohodou, kontaktujte mě prosím na mail.
  • SEBEVRAŽDA

..Hele lidi...je tu hodně důkazů, že Kurta někdo zabil, ale tak i tak by se zabil on sám.Tak i tak by se NIRVANA rozpadla.A jeětě si to řeknem takhle drogy zase zničily jednoho vynikajícího zpěváka.
  • :)

Kurtova hudba a hlavně texty ovlivnily miliony lidí na celém světě včetně mě. Například píseň od Leadbellyho Where Did You Sleep Last Night nikdo nezahrál líp, nikdo do ní nedal tolik prožitku a citu jako Kurt. A vůbec nechápu, jak můžete polemizovat nad tím, jestli se zabil sám nebo to byla vražda, vždyť napsal písničku o smrti, o tom, že se chce zabít (You Know You´re Right) a za čtvrt roku, co ji nahráli se zabil, každý, kdo tuhle píseň zná a pochopil ji, nemůže o vraždě vůbec vést řeč.
  • Kurt

Hey mají to celé jakési divné..kurt sice zemřel 5. dubna ale jeho tělo bylo nalezeno až 8. dubna tak jak se mohla Courtney zhroutit 7 . dubna..ale jinak je dost možné že to sebevražda nebyla...videla jsem spoustu dokumentů a je dost možné že v jeho smrti má prsty courtney a nebo ho k tomu prostě dohnala....Jinak jeho hudba je neužasnějši na světě
    • Re: Kurt

já si nemyslím,že se Kurt zabil.A vím to skoro docela jistě.Možná si myslíte,že jsem blázen,ale mě se o něm zdají sny a to docela živí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit