Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurt

Hlas Kurta Cobaina je jako dětský nářek a není možné, aby člověk šel jen tak dál aniž by si ho poslechl *9*
  • Hodně špatnej životopis

Polovina toho životopisu je špatně. Dopis byl adresován jeho smysšlenému přítely kterého si vymyslel už v mládí, a nikoliv manželce a dceři. na konci dopisu nebylo MIluji vás, Miluji vás. ale Je lepší shořet než vyhasnout. Kurt se narodil v aberdeenu, dal autor vůbec nezmínil Chada, který odbubnoval album Bleach. A taky trošku zapoměl na jejich první singl Big Cheese. Možná je tam ještě víc chyb tohle sem jen tak proletěl. každopádně bych řekl že životopis by měl psát člověk který něco ví, a ne plácat jen nejaké hovadiny. A ještě jedna maličkost, pravda, střelil se, ale mměl v sobě tolik "Boomu" že by ho to stejne zabilo...
    • Re: Hodně špatnej životopis

chápu že tě rozhodí údajné chyby v životopisu,ale měl by ses nejdříve naučit česky,gramatiku zatím ještě nezrušili !!
    • Re: Hodně špatnej životopis

co ? na tom nesejde ne? kdo ví jak to přesně bylo?! akorát vím a to zcela určitě ,že je to nej zpěvák,ale škoda jeho :(
    • nirvanak

Re: Hodně špatnej životopis

http://www.nirvana-web.estranky.cz/ archiv/inahled/10.jpg tady je dopis a na konci vidis I LOVE YOU , I LOVE YOU *3*
  • curt

zajimalo by me jestli by curt jestli by zil hral tak krasne jak pres 16 lety nebo to byl jenom vymyslenej trapak co vy na to? *4*
    • Re: curt

kurt cobain byl nejlepsi zpevak on jak spival tak takhle nikdo neumnel spivat jako on je superrr *14*
  • lindina

Kurt je určo ryba nebo spíš byl.

V horoskopech to končí jak kde,někde i 19,už jsou ryby,někde zas ne,každopádně ve většině,už je to ryba a Kurt se za ní sám považoval a možná to maj i v Americe trošku líp vymakaný a věděj co kdy je přesnějc,takže by se to mělo dělat podle toho jejich horoskopu,když je i z tý národnosti.Já to řešim protože jsem byla taky vždy těsně na rozhraní a když jsem byla malá,tak to bylo všude jak kde.Sice mám napsaný,že jsem Býk,ale jsem Vodnář.
    • Re: Kurt je určo ryba nebo spíš byl.

nějaká divná ne?kde je býk a kde vodnář,ty trubko
    • aaandy

Re: Kurt je určo ryba nebo spíš byl.

máš napsaný že jsi býk ale jsi vodnář? to je daleko od sebe ne? nebo jako se spíš cítíš na vodnáře?
  • Smažka

Póza drsňáka a přitom slaboch. Neposlouchatelná falešná hudba. Tímneříkám, že nemá příznivce. Tupců je na světě hafo.
    • Re: Smažka

Kurt neměl žádnou pozu drsňáka, přiznával, že ho rozvod rodičů poznamenal a na nic si nehrál. Jeho hudba má duši...R.I.P. Kurt Cobain

Mg ... raci prestan s tema kecma a otevri oci !!! ... Kurt je skvelej *3* ... má nadherny songy *14* ... a twl dyž se ti nelibi tak tady neval naky kecy!! .. kazdej má rád nakej styl hudby ae dyz se ti nakej nelibi tak nemusis mit na nej kecy *3* .. a mas pravdu tupcu je na svete dost ae takovych jako ses ty tech je fakt malo a ty ses talent *3* ... a nevim kdo si tadyk hraje na drsnyho ze ?? !! *16* a ze byl slaboch ??? hmmmm nevim jakej bys byl ty dyby se ti rozvedli rodice a tys byl z toho totalne v p*deli !! ..mužes si byt klidne nakej nabusenej hoper .. taky posloucham hiphop ae songy kurta .. se nedaji popsat *3* sou skvelí :) ..

Náhodou Kurt psal písně podle svýho svědomí a podle svýho života...ty písně sou jak svět viděl on...co na tom že se ti to zdá ,,falešný,,...nám se to líbí takový jaký to je!!!

Zpíval dobře, ale jde hlavně o ty jeho úžasný texty!!!
    • nirvanak

Re: Smažka

tipuju na fanouška Pošuka s velkým P Axla Rose?

By mě docela zajímalo co posloucháš ty ty,,SmAžKo" *1*Jako kurt nahodou zpívá dóst dobře prostě nejúspěšnější legenda 90.let. Tak jako fakt netuším co proti němu máš...možná by ses měl podívat na ty svoje interprety co posloucháš a zkritizovat je a potom až kritizovat kurta. Náhodou příznivců má hodně a to nejspíš proto ¨, že je fakt moc dobrej. *10* *3* *5*
  • lindina

Vodnář?

Nevíte proč tady píšou,že Kurt byl Vodnář?Když byl ve znamení ryb?Psal to myslim i v tom svým dopise narozloučenou:Nevděčné znamení ryb.Ať to někdo přepíše ne?!To mám,ale problémy co? *1*
    • Re: Vodnář?

Nemyslím si, že by to bylo špatně napsaný...znamení Vodnáře je od 21.1. do 20.2...takže se tam Kurt vejde *3*
      • Re: Re: Vodnář?

kurt nemuže bejt vodnař když já jsem ryba a narodila jsem se 20.2.
      • Re: Re: Vodnář?

Ale tak proč psal kurt o tom nevděčným znamení ryb ve svým dopise? *7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: Vodnář?

Třeba nevěděl, že je vodnář a celý život si myslel, že je v rybách. Ale taky jsem už kdysi někde viděla, že vodnář je prý do 19.2.... mají v tom astrologové borel :)
  • ×On ByL, Je A bUdE nEjDoKOnAlEjŠí×

Kurt??..Nejdokonalejší, jeho hudba mě bude doprovázet celej život... *9*
    • Re: ×On ByL, Je A bUdE nEjDoKOnAlEjŠí×

Budu radši, když mě budete nenávidět za to, kdo jsem, než aby mě milovali za to, co nejsem....:[
  • ....

Tak příspěvek tu sice neni, ale myslím že každý velký fanda Nirvany si na dnešek vzpomněl... :) Doteď sem tu taky nechtěl nic psát.
  • -m.a.t.l.a-

Výročí..:o(

Docela mě překvapuje, že tu neni žádnej příspěvek z dneška.. když je to 15 let, co nás Kurt opustil..:o( snad se má tam nahoře líp.. :o( jeho hudba je tu s náma dál, je jedinečná..!
  • ...

Řešte raději jeho hudbu. Jeho hudba je nenahraditelná a slovy se těžko popisuje. Neřešte jeho smrt. Život mu tím nevrátí nikdo a jak to bylo s jeho smrtí doopradvy ví jen on sám. Všechno jsou to spekulace. Někdy jsou tedy velmu úsměvné... Peace love empathy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit