-
To je pěkná blbost
Kurt žádnýho křečka nerozdupal ty **** ale choval krysu Kitty, kterou měl moc rád. Jednou jí ale nechtěně šlápnul na hlavičku a umřela. Chudák, když jsem to čet, fakt jsem ho litoval. Pak celou noc nespal! Nemyslím si že to byla sebevražda ale chápal bych ho kdyby to fakt udělal po tom čím si prošel. Půlku života to byl v podstatě bezdomovec, každou chvíli se stěhoval a měl fobii z rozlehlých míst, a na jejich koncerty chodilo tolik lidí! Taky měl zkřivenou páteř a ta mu tlačila na nerv, a když něco sněd, měl strašný bolesti. Pak taky nesměl jíst cukr, kvůli hyperaktivitě páč když to udělal, mlátil sebou o zeď... to by bylo na dlouho *9* -
Peace, Love, Empathy
Už aby se znovu otevřel případ jeho smrti a Courtney šla konečně do vězení, kam patří!!!
Zabarikádoval se ve svém domě??? Tak to je trošku přehnané a pokud vím, tak ten elektrikář, který ho oknem UVIDĚL, byl den předtím najatý Courtney......někdo ho najít musel, že?! -
Kurt
Kurt je můj nejoblíbenější zpěvák a dokonce s nim i slavim *14* *14* -
:-)
Rok 1994 byl pro hudbu nejhorší co mohl být. V roce 1994 zemřel kurt cobain a misto toho se nerodil Justin Bieber.:(:(:( světe proč nás tak trestáš :( -
-
*1* *1* Kurt měl vždycky smysl pro ironii *1*
-
Re: :-)
přesně...! -
*1* *1* moje slova kémo *5* -
Ten rok by se měl vymazat z kalendáře!! *3*
-
-
♥
Kurt byl dokonalý ♥ kdybych se narodila o pár let dřív než umřel tak bych ho chtěla vidět na živo . jeho písničky jsou dokonalé a kurt byl je a bude legenda a pro mě i idol :( Škoda že lidi jako on umírají a blbci žijou :( -
Kurt
Klobouk dolů před vším, co profesionální stránce dokázal poté, čím si prošel. Ať se dívám na jakoukoliv fotku, vždycky mi příjde, že byl opravdu nešťastný. -
Kurt nejlepčí :-*
Kurt má obrovský charisma a všechny jeho city vyjadřoval v jeho nádherných písničkách...hm,jemu to asi jako řešení přišlo se zabít no...škoda *9* ptž nikdo takový hlas jako má ON,nemá... -
ach jo
Nejhezčí chlap s krásnýma smutnýma očima:-) -
NEJLEP3ÍÍÍ
ON JE NEJLEPČÍÍÍÍÍ =o* MILŮŮŮŮJU =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
prášky ..
SPOLYKAL - TVRDÉ Y!!!! KTERÝ PAKO TO NAPSALO?? -
-
Re: prášky ..
A co se ti na tom nelíbí??? Zopakuj si vyjmenovaný slova ty pako *1*
-