-
gdsgts
a taky nechápu jakto že ozzy osbourne do toho padlo tolik drog a stále je tu a zpívá ale ozzy je taky dobrej -
lkj
hráli dobrou hudbu ale ta hudba tu je ale nejsou další songy
a kvůli tomu že tady někdo píše že byl slaboch tak narvat si kvér do huby a stisknout kohoutek to není tak lehký
a taky si myslím kdyby se jeho rodiče nerozvedli neměl by takový trale a nebral by herák -
44.narozeniny
Neměl jsi odejít, chybíš tady...... *4* -
Nezapomeneme...
Kurt Cobain nezemřel...Do nebe odešel proto, aby Bohu ukázal, jak se hraje grunge rock...
Všechno nejlepší k 44 narozeninám, R.I.P. -
R.I.P
Chtěla bych říct: Všechno nejlepší k narozeninám, ale... můžu říct jen: Odpočívej v pokoji. *9* Snad je Ti tam nahoře lépe, než Ti bylo tady dole a snad i vidíš, že je tu stále pár lidí, kterým fakt scházíš.
Byl to fakt neuvěřitelnej člověk, třebaže feťák, ale neuvěřitelně hlubokej, citlivej, nadanej.. Myslim, že kdo četl knížku Těžší než nebe, bude se mnou souhlasit.
No nic, tak se měj a občas se na nás mrkni tam shora, prosím. <3 -
-
Re: R.I.P
četl jsem ji a souhlasím... nezbývá,než zvedat hlavu výš, než byvá stage... všechno nej Kurte :))
-
-
Všechno Nejlepší Kurte
Kurte, chybíš nám... R.I.P -
..
Dnes by měl 44. narozeniny..Urcite by bylo na svete jeste mnoho skvelych songu.. -
love
Ať je to feťák nebo cokoliv jiného, je mi to upřímně jedno. Dělal muziku a dělal ji sakra dobře. To co bylo v jeho soukromém životě to není moje a ani ostatních lidí věc. To, že byl jaký byl to se všechno odráželo v jeho hudbě a v jeho textech. Pro mě to je neuvěřitelnej člověk a dala bych cokoliv za to, abych ho mohla poznat abych pochopila jaky byl..co doopravdy citil. Protože to tady nikdo neví, ani jeho rodina ne. Lidí jako je on by mohlo být víc. Je to člověk který ukáže cestu dál a to co mě mrzí je že svět spěje tam kam spěje ( Hip-Hop,Disco atd.) Milujeme
tě
Je lepší shořet,než vyhořet -
-
Brát drogy je, pokud kvůli tomu, abyste si na ně vydělali, neokrádáte babičky, čistě věc daný osoby a pro mě je ničit sebe sama morálně čistá věc. Důležitý je, jak se choval k ostatním a podle toho soudím povahu a dobrotu lidí. Kurt byl heráček, ale povahou, názory a smyslem pro humor taky zatraceně super chlap. A to je to jediný, co hodnotím a proč ho žeru už 10 let. No, talent taky pomohl *1* ...
-
Re: love
je to fakt, fetaky nenavidim, ale on i neco umel..nebyl jak ostani a v ty dobe byl fetak kde kdo -
holá pravd anemeleš hovna -
-
Re: Re: love
cože?nechápu tě promiň(nejsem přihlášená
-
-
přesně byl úžasný člověk a jestli byl feťák nebo nebyl nikdo nemohl vědět jak se cítil a jak mu bylo jaký byl přesný důvod proč to udělal nebo proč fetoval ale pokud vím tak je to "Je lepší shořet,než vyhasnout"
-
-
Kurt Cobain je môj hrdina !
*Kurt Cobain* je môj idol a rockový hrdina už od mojich 11 rokov , kedy som objavila Nirvanu ... je mi neuveriteľne ľúto, že už nie je medzi nami... a že som sa narodila až po jeho smrti (1995). Strašne rada by som chcela zažiť aspoň jeden jeho koncert.. ako len závidím tým, ktorí boli *pubertiakmi* v dobe GRUNGE... on je ako terapia a ak sa cítim zle on mi pomôže a v tej chvíli viem že mu bolo oveľa horšie - a to ma postaví na nohy a vytrhne z depresie ... jeho hlas je magický a hypnotizuje každú bunku môjho tela...každý kúsok mojej duše.. nikto iný na svete nemá taký hlas ako on. Ak niekto hovorí o Kurtovi, že je len obyčajný feťák je to blbec.. nik nevie akú hlbokú bolesť prežíval.. a nik to už nikdy nepochopí, lebo je neskoro . Narodila som sa v zlej dobe... kde dnes každý počúva House music a ostatné somariny.. nikto nepočúva klasiku ako je Led Zeppelin, Jimi Hendrix, John Lennon a The Beatles... a samozrejme Nirvanu... ibažeby ostali aj nejakí pamätníci tej čarovnej doby .je mi to tak ľúto aj keď viem, že čas sa nedá vrátiť.. a tak dodám na záver : Grunge never dies... RIP Kurt - I love you so much !!! *4* -
-
Re: Kurt Cobain je môj hrdina !
kéž by bylo mnohem více co se narodili 1995 a znají Hendrixe a další old-school legendy. svět se ještě nezbořil úplně..... -
-
Re: Re: Kurt Cobain je môj hrdina !
ešte chvalabohu existujú ľudia,ktorí vedia.. čo je to hudba ! *5*
-
-
-
Oprava
Tedy abych byl přesnější, na ulici byl asi půl roku, ale tu půlku života měnil bydlení a práci každý tři měsíce. Ale tomu se podle mě domov říkat nedá