Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nirvana-nej skupina

Hele,ten dopis...nebyl on pro jeho kámoše?
    Teda pro toho imaginárního...... prej to byl jedinej kámoš v jeho dětství......
    ale to se můžeme jenom hádat.....
    mě se ty jejich písničky faktycky líbí....Kurt byl.......
    jeden z geniálních.....
    svoj pocity všem ukazoval a přitom ho ti namachrovani debilové nemohli brát jako "slabocha".
    To že s ezabil...nic to nevyřešilo,ale jemu to jako řešení zdřejmě přišlo....
    Tak proč bysme mu měli jeho názory upírat?Proč....bylo to jeho rozhodnutí...jo sice jeho příkladu následovali jiní lidi...ale to byla jejich blbost! Oni sami se rozhodly!
    Stejně tam jednou budeme muset...
    Proč se smrti všichni tak bojí?
    Znáte někdo odpověď?
    Jo....je to asi protože všichni viděli filmy o posmrtným životě... o tom,jak je smrt špatná......to je......Proč lidi věří Hollywoodským verzím?
    Proč nevěří svojí vlatsní verzi?
    No...to už je trochu z cesty od Kurta.....
    Omlouvám se....
    Líbí se mi Kurtův výrok:
    Lepší je shořet než vyhasnout
    a je pravdivý!
    (ještě jednou se omlouvám)
    • meldeathmet

Re: Nirvana-nej skupina

přesně tak.......ale je ho škoda......byl to suprovej zpěvák....ale pro nás bude věčnej!! :-)
    • Re: Nirvana-nej skupina

úplný souhlas, každý má svůj život a taky si sám za sebe zodpovídá. Vžádném případě nemůže Kurt za smrt těch dalších lidí,oni se tak rozhodli,tak nevím,proč se to tak řeší. A navíc,asi mě budete považovat za blázna,ale po tom co jsem přečetla studii o Kurtově smrti už si nejsem tak jistá,že to byla sebevražda. Měl v sobě tolik drogy, že by měl asi 3 sekundy na to se zastřelit(pak by stejně zemřel :( na předávkování...) a upřímě řečeno, nejsem si jistá,jestli je to možný.....no,to už se zřejmě nikdy nedozvíme,jelikož obecně se jakékoli spekulace o kurtově smrti odmítají. Dnes je to 16 let,co kurt zemřel....Ale jeho hudba se naštěstí hraje dál.A je pořád stejně skvělá:)
  • ddw

Podle mě byl psychicky úplně nadně být slavný po celým světě není takové jak si to všichni představují(podle mě)
    Strašnej psychický tlak všude kam příjdeš nemůžeš si odpočinout a navíc tě lidé okolo úplně ničí..k tomu bulvár...
    Zabíjí tě to znova a znova a znova a on už to prostě nevydržel nom
    Ale nikdo by se nikdy takhle vzdát neměl to je hodně špatný co udělal
    • Hmmm

Pred 43 lety se narodil nadaný kluk,z kterého se stal velmi,velmi talentováný umělec.Uměl v písních dokonale vystihnout své bohužel depresivní,smutné a naštvané pocity..vůči sobě,vůči lidem,vůči světu..Takže je možné,že lidi milovali jeho písně,prostě byli podle nich jak se říká "COOL"..Lidé zbožnovali jeho texty..takže,zbožnovali jeho deprese?stresové situace apod?ASi je těžké vědět,že lidé zbožnuji vas hnev...Nechtěl nám tento člověk něco říct?Něco nám neco naznačit?Potřeboval pomoct?Potřeboval lásku?Lidé byli moc zaslepený jeho(Nirvany) hudbou a charismem..Podle nich to byl bůh,genius a podobný hovadiny..:(Očekávaly od něho příliš..(a za to spoustu lidi nejspis nenavidel,a sebe jeste vic,pac buh nebyl,a nic vic udelat nemohl)On to byl taky jenom ČLOVĚK !! Už je to temer 16 let co tu mezi námi není..Myslím si ,že na druhou stranu je to dobře..pro něj..Snad našel klid..Když vidim kam ten svet,hudba..proste vsechno speje myslím,že by na tom ted nebyl o nic líp(To i já se s přitomností špatně vyrovnávám)..A kdyby tu měl být.Tak snad jedině jako obycejny kluk,který není rocková hvězda a skládá jen nezávisle..pro radost:))...
      Život umělce je těžký a ještě těžší, když se živí z depresí a ztrácí nadšení..(toto je jen text,jen má domnenka,nicim si nejsem jist,jen jsem neco napsal,nehadejte se,nebo spis radsi nereagujte)Peace.... love.. empathy..
      • Re: Hmmm

naprosto s tebou souhlasím... to co si řekl, vystihuje přesně to c cítím a co si o Kurtovi myslim... sama bych to líp neřekla :)
  • bezohlednost

mě to přijde jako bezohlednost - pomohl si tim, že se zastřelil, a ženu a hlavně dceru tu nechal...
    • 111sisi111

Re: bezohlednost

Jestli ti to přijde jako bezohlednost tak si vubec nepochopil(a) to čim si procházel a jak žil
  • Achjo..:(

Nirvana:To je pojem,který je určitě známý každému posluchači rockové hudby.Je to parádní hudba,kterou stvořila tato kapela pod vedením dalšího světoznámého pojmu Kurta Cobaina...Musel to být strašně osobitý člověk,moc mě mrzí,že nikdy nebudu moct jít na koncert Nirvany,když se kurt zabil pouhý rok po mém narození.Když si na tohle vzpomenu,mám blbou náladu....Milujeme tě Kurte,a nikdy na tebe nezapomeneme....snad.
    Je lepší shořet,než-li vyhasnout.
  • Nirvana Unplugged in New York

Ahoj, nevite prosim nekdo, jestli existuje nejaky plakat z koncertu Unplugged in New York?
    • miisiickaa

Re: Nirvana Unplugged in New York

Pokoušela jsem se zmiňovanej plakát hledat snad na většině stránkách s plakáty, ale tento jsem nenašla, asi existovat nebude.. Hledala jsem tak urputně, že se mi z toho dokonce sekl počítač a stejně jsem našla ho***. Napadá mě jen jedna věc, a to ta, ať si buď koupíš jinej, protože je jich spousta hezkejch a nebo si Unplugged vytiskneš jako obrázek a zarámuješ, na googlu je jich hafo *1* . Ale snažila jsem se *3* .
  • Jádro

Zaráží mě vaše diskuse,kde se dohadujete,jakej to byl muzikant,feťák,idiot,či vaše životní láska... Co na tom sejde. Nikdo tady z vás ho neznal,dokonce ani nikdo z těch,kteří s ním žili,tak jak se sakra můžete o něm takhle dohadovat,nemůžete říc,že jste konečně našli osobu,do které jste se vcítili,nemůžete říct,že ho chápete,nemůžete ho soudit...Vzpomeňte si jak dopadl,s dírou v hlavě,potřísněnou krví s příchuťí heroiny...Je-li síla,nachází se v jádru mého bytí. Mír jeho duši
    • miisiickaa

Re: Jádro

Tohle je jedinej příspěvek do týto diskuse, u kterýho jsem musela pokyvovat hlavou, protože je pravdivej. Nikdo neví a taky už se nedozví, co se v něm vlastně odehrávalo, všichni to víme jen okrajově, to ale nestačí na to, abychom někoho soudili, ostatně už to bylo řečeno. A mě nezbejvá říct nic jinýho než souhlas.
  • waynerooney

Smažky

Jo přesně nevím co ho buzerujete,Nikdo z vás nikdy nedostane takového uznání jako on měl by být pro vás vzor a ne říkat jak neumí zpívat a že je to feťák!!!!
  • ....

Kurt Cobain nejlepší zpěvák a kytarista na světě!!! Je ho škoda!! *9*
    • Re: ....

S tím plně souhlasím.. Je to jednička vždycky bude.. Je mi ho líto.. Ale určitě měl nějaký důvody proč to zkončit takhle.. *9*
  • O mně a Kurtovi vůbec

AHOJ Všem.
    Na tyhle stránky píšu jen protože jsem na ně náhodou narazila,když jsem si včera vzpomněla na Frances Bean Cobain.6 let jsem chodila na Nirwana forum(webmaster Zim).No trvalo mi docela dlouho než jsem pochopila,že tam ty lidi řeší blbosti.Obhajovala jsem tam Kurta a jeho chování,nakonec mě odtamtud vyhodili-nevím proč. Jinak Kurta jsem měla strašně moc ráda a pokaždý když jsem někde byla a bylo mi nejhůř tak na něj myslela a pak doma brečela. Říkala jsem si proč jsem se nenarodila třeba dřív než v roce 1986-mohla bych bývala jet se podívat na jeden z jeho koncertů a zažít ho naživo.Dodnes ně to mrzí.Nirvana je moje nejoblíbenější kapela.Grunge mám nejradši ze všech hudebních stylů. Come as you are nej knížka co jsem kdy četla a která mi pomohla si uvědomit,že na světě nejsem jenom já. Taky jsem ale poznala člověka,díky němuž jsem se psychicky složila a dodneška mi není nejlíp,byl to kluk,který napodoboval dost nebezpečně Kurta. Tak hlavně vzkaz klukům:vykašlete se na vzhlížení se v Kurtovi,Kurt byl vynikající muzikant,nezapomenutelný člověk,ale taky feták,který se nechoval normálně. Jinak ale závěrem musím říct, že Nirvana byla nejlepší skupina osmdesátých devatesátých let,co se přínosu na poli hudby týče.
  • Kurt

+ Děkuju Kurte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší