Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kurt cobain

Kurt je prostě nejlepšííí!!! miluju nirvanu! =o) kdybyste měl někdo náký obrázky tak mi je pošlete please!! dík =)
  • ahoj všeci

Tak teda ahoj. Zase nemám co říct.
  • Měli ( a mají) ho rádi všichni, jenže on neměl rád všechny.
  • dopis na rozloučenou

Někdo tu mluvil o Kurtově dopise na rozloučenou. Nevíte, kde by se dal sehnat nebo tak? Docela ráda bych si to přečetla...Díky
  • kurt je legenda a zaslouzi si metal
  • a este neco kurte zij v nas a ochranuj vsechny fetaky:) vzdit ti volove nevi co delaj. ale drogi sou fajn do urcite miry:)))) cest lidicky a neublizujte si
  • KURT je BŮH......
  • Vzdy jsem si predstavovala Kurta jako vecne rozesmateho showmana,i kdyz to byla hloupost,ty pisne byly dost depresivni...ale i tak me prekvapilo,co jsem si nedevno precetla:byl citlivy a plachy,vnimavy-vite o cem je pisen Polly?a rikal,ze jeho hra na kytaru je chatrna...On prece byl BUH!!!
  • Robil som v Holandsku ked prišla ta správa že sa Kurt zabil.
    Škoda ho ,ale asi ako každá velká hviezda čo nevie uniesť slávu a prachy dopadne a dopadá podobne./Je vela podobných smutných príbehov.../.
    Jeho Unplugged v New Yorku mám nahratý na videokazete :-).To nikdy nezmažem...
    Kurt - FOR ME LIVE FOREVER.
    • Škoda, že o něm toho nevíš víc a přesto to komentuješ takto závažnými slovy. Kurt Cobain se nezabil pro slávu nebo peníze. Právě naopak.
  • waynerooney

Smažky

Jo přesně nevím co ho buzerujete,Nikdo z vás nikdy nedostane takového uznání jako on měl by být pro vás vzor a ne říkat jak neumí zpívat a že je to feťák!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit