Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bezohlednost

mě to přijde jako bezohlednost - pomohl si tim, že se zastřelil, a ženu a hlavně dceru tu nechal...
    • 111sisi111

Re: bezohlednost

Jestli ti to přijde jako bezohlednost tak si vubec nepochopil(a) to čim si procházel a jak žil
  • to Mat

Tvuj názor. Ale co si vytvořil ty že někomu nadáváš do sraček? Podle mě lepší kytarista než Michal Pavlíček v týhle zemi nikdy nebyl a možná ani samotná Metallica takovýho nemá, ale to je zas muj názor.
  • Kurt

Kurt je můj nejoblíbenější zpěvák a dokonce s nim i slavim *14* *14*
  • To je pěkná blbost

Kurt žádnýho křečka nerozdupal ty **** ale choval krysu Kitty, kterou měl moc rád. Jednou jí ale nechtěně šlápnul na hlavičku a umřela. Chudák, když jsem to čet, fakt jsem ho litoval. Pak celou noc nespal! Nemyslím si že to byla sebevražda ale chápal bych ho kdyby to fakt udělal po tom čím si prošel. Půlku života to byl v podstatě bezdomovec, každou chvíli se stěhoval a měl fobii z rozlehlých míst, a na jejich koncerty chodilo tolik lidí! Taky měl zkřivenou páteř a ta mu tlačila na nerv, a když něco sněd, měl strašný bolesti. Pak taky nesměl jíst cukr, kvůli hyperaktivitě páč když to udělal, mlátil sebou o zeď... to by bylo na dlouho *9*
  • Kurt...:)

...Je mi Kurta desne lito...chudak jeho dcera:(...musela zustat s tou kundou jeho přítelkyní ktera chtela jenom prachy...!...spousta pisnicek jsou ohrany ale NIRVANA je pro me nej...:) *14*
  • mat

jo mas pravdu asi to prehanim *9*
  • M2 přijde Kurt jako hrozně zvláštní osobnost. Tolik bych si přála vědět o něm něco víc! Jak přesně zemřel, vysvětlit věci, které kdy udělal, jak přemýšlel a kdy skládal písničky... nemáte někdo nějaký vážně kvalitní odkaz na stránky o něm???.... *9*
  • ta uroven

ste jak maly deti fakt pored se jen hadat a hadat *9*
  • ..

Dnes by měl 44. narozeniny..Urcite by bylo na svete jeste mnoho skvelych songu..
  • ááá tady je to ke zbláznění *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit