-
strcd
*3* *15* *5* *4* *5* *1* -
Kurt byl ten nejúžasnější člověk na světě. Nebyl jako ostatní zpěváci, který si chytaj fanynky na svuj ksicht(netvrdim, že to dělaj všichni). Lidi ho měli rádi za to, jakej byl, za to, jak vyjadřoval svý city. Myslim, že všichni fanoušci Nirvany ví o čem mluvim...
-
kurt byl hodne nadanej a citlivej clovek,a kdyz nekdo spadne do takovejch sracek jako spad on tak mu musi z tech sracek nekdo pomoct,ale musel by chtit i on,bouzel se ztoho chudak nevyhrabal,aspon ma ted klid.Jediny co nam po nem zbylo je svela hudba a velka osobnost... *4*
-
Škoda ho...
-
SMELLS LIKE TEEN SPIRIT
Nejvíc mě mrzí že sem nezažila když byli navrcholu!! No vlastne zažila ale z 1 roku si to těžko pamatuju...Byl jste někdo v Kurtově parku? Já sem rozhodnuta se tam mrknout!!! Nejede někdo se mnou ?? -
for Posedlá NIRVANou:
čau ... souhlasím s tebou !! Taky mě to hodně štve , že jsem se nenarodila dřív .... *9* Jo a s tím parkem -jedu 1oo% s tebou !! *5* *3* Měj se !! -
for Posedlá NIRVANou
Čau!! *3* Mno .. právěže vůbec nevím!! *9* Do té doby než jsem si přečetla Filter , tak jsem si myslela , že to byla sebevražda , ale od té doby mi to nějak vrtá hlavou ...Je ale zase fakt , že se nedá všemu věřit .... A navíc mám Courtney Love moc ráda na to , abych si o ní myslela , že to udělala ona... Mno ... ono je to celkem jedno , jestli to byla vražda , nebo sebevražda ---hlavní a to nejhorší je , že odešla (pro mě) nejúžasnější osobnost ... *9* *9* *9* A co si tm myslíš ty ??!! PS:zkusím prohledat net a zjistit kolilk stojí letenka so Seattlu !!!!! *5* Tak se měj !! *5* *5* -
for Anavrin
Čus *3*!! Já taky nevim co si mam myslet o jeho smrti a asi na to hned nepřijdu *9* Máš 100% s tim že odešel NEJLEPČÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ *9* *9* *9* Zatim se měj a čekám na zprávu o letenkách *3* *5* *4* -
for. Posedlá NIRVANou
Čauvec! Taxem to našla : PRAHA-SEATTLE; BRITISH AIRWAYS- 11905,- Kč (je to i zpáteční)!! Mno .. je to celkem mazec,ale jako šlo by to! Když budu mocně nejvíc šetřit, tak se tam možná někdy dostanu ?? !!Začala jsi už taky šetřit ??!! *3* Měj se , směj se a ozvi se !! papiq Anavrin *5* -
for Anavrin
Zdarec!!! Máš pravdu je to docela mazec ale co bysme pro KURTA neudělaly žejo?? *14* Doufam že na to nějak ušetříš, já se k tobě přidám. Ještě nedávno bych už měla na cestu prachy ale já si za ně koupila vstupenky na koncert takže zas můžu začít šetřit znovu od začátku!! Čus, měj se a nezapomen šetřit!! *5* *5*