-
MILUJU NIRVANU *14* *14* *15*
-
Dnes je to 18 let :(
-
dokončení
Jíž nemám sil a tak si pamatujte: Je lepší shořet než vyhasnout. Mír, lásku a porozumění. Kurt Cobain Frances a Courtney, zůstanu na vašem oltáři. Prosím, Courtney, jdi dál, kvůli Frances, kvůli jejímu životu, který bude beze mne o tolik šťastnější. Miluji tě, miluji tě! -
Hnusnej fet!!
Já tě taky miluju,Kurte!! *14* Hnusnej fet... *9* *5* -
Kurtík bude vždycky v našich srdíčkách *14* forever *14* *14*
-
-
Re:
JO *4*
-
-
pro všechny co by ho rádi znovu oživili
hele vy jste asi nikdy nečetli to co psal KURT v dopise na rozloučenou cóó??!!!! Zmiňoval se že už nemůže dál,nikdy nechtěl být slavným, ničilo ho jeho sláva... Brát drogy údajně musel a já si nikdy nedovolim být tak sobecká abych chtěla znovu KURTA oživit!!! Sice BYCH ZA NĚJ POLOŽILA ŽIVOT ale on by musel být št´astný a ne aby se trápil tak jako na sklonku svého života.Snad to aspoň někdo pochopí. A pokud to snad byla vražda věřte mi že tomu VRAHOVI BYCH TO OPLATILA!!!!!!!!!! -
Odpočívej v pokoji Kurte, byl dobrej a je ho škoda
-
Tyvole.. řekněte mi jedinej důvod, proč by ho měla zabít Courtney, protože kvůli prachům, jak tady někdo psal asi těžko, když sama měla skupinu a zpívala, takže prachy už určitě měla. Navíc, to už tady někdo taky psal, vždyť měli dvouletý dítě, kdo by se o něj chtěl starat sám? Nechápu vás a nechápu jak na to přicházíte, nebo prostě jak vás můžou napadat takový píč.. *facepalm*
-
-
takže za 1. countrey sice měla kapelu ale ta jí výdělavala jenom par dolaru za měsíc.za prachy si mužeš najmout chuvu ktera se o děcko bude starat. a za 3. kurt psal dopis na rozloučenou. ale nezní to že chce spachat sebevraždu ale že chce odejít z nirvany. za 4. kurtovi našlí v krvi sakra hodne heroinu takže kurt vy nemohl ani zvednout brokovnici *7*
-
-
Kurt
To co měl vsobě by mu dávalo 2 vteřiny života!Určitě by nestihl uklidit nádobíčko,utřít otisky a položit brokovnici vedle sebe.Jasně,určitě by nejdýl do roka zdechl na předávkování,ale tohle NEBYLA SEBEVRAŽDA!Neříkám,že ho nechala zabít Courtney,ale určitě o tom něco věděla.Myslím si,že je dobře,že se to stalo,protože on chtěl odejít z Nirvany a už nechtěl hrát grunge,ale pop(viz.jeho poslední rozhovor),takhle se z něj stala navždycky legenda! -
Myslim ze to byla vrazda..Ten konec toho dopisu nekdo dopsal protoze by bylo blby aby se v dopise na rozloucenou nezminil o zene a dceri..dopis byl puvodne pro fanousky..vzdyt to co mel v krvi je nezvratnej dukaz ze se nemohl zabit!