-
hele, takový trapný kecy co sem píšeš fakt nikoho nezajimají. Přijde mi, že si hraješ fakt na velkýho frajera,ale nemáš to v hlavě v pořádku, nebudu se už k tobě vyjadřovat, nebudu si kvůli tobě ničit klávesnici....přeber si to jak chceš *7* *5*
-
Heyy,mate tu drobnější chybičku!
Jen tak btw. Kurt Cobain rozhodně nebyl Vodnář,ale Ryba!!! *13* byla bych ráda kdyby to někdo opravil. *1* mějte se famfárově!Ne kecám *1* .zdar. -
Pro winďase a celera
Lidisky,obracel by se v hrobe kdyby slysel vas dva,paco rozhodne nechtel aby ho nejaci uplne cizi lidi zboznovali,tak se nehandrkujte. *3* -
Ouu Máááj Gód! *15* Tady je to koukam psycho jak na fóru tokio hotel!! Njn tak já padam - opravdu tu z toho mám pomalu halušky *9* (chudák Kurt, ten kdyby věděl se fakt obrací v hrobě *9* ) Nechápu vás...ste asi vážně chudáci, když si neuvědomujete co tu píšete za sračky *9* Bye
-
znamení
Kurt Donald Cobain rozhodně nebyl vodnář, ale RYBA!!! I díky tomuto znamení byl takový jaký byl... nejlepší by asi bylo, kdyby si ten, co to napsal o Kurtovi nejdřív něco zjistil... *9* -
no když už to tu řešíte tak Kurt se narodil v Aberdeenu.
-
Tak a je to,snad to uz bude zanedlouho v poradku.. *4* *3*
-
Kurt byl, je a bude!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nič proti ale zastrelil sa s BROKOVNICOU *16* Bola to asi najväčsia legenda čo vôbec žila u mňa :3 *15*
-
pro INFINITY
Kurt rozhodně na kytaru hrát uměl...to asi ty neumíš...a i kdyby ne-důležitější je,že ze sebe u toho vydával všechno!!!