Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cobain měl sourozence?

Měl Kurt sourozence???Podle toho co jsem četla ne ale člověk nikdy neví !!!?! *7*
  • Skoda ho fakt Kurta byl dobrej
  • werčo cobain byl jedináček *9*
  • ŠULINE CURT COBAIN BYL BOŽÍ A VŽDICKY BUDE TEN NEEEJJJ NEJJJ NEJJJ!!!!A TY ROZERVANÝ HADRY TO JE MODA ALE TO SLOVO TI NEJSPÍŠ NIC NEŘÍKÁ!!!!!VZPOMATUJ SE A ZAČNI MYSLET!!!!!!! *16* *5*
  • Wyznawači Nirvany,jen pár opraw na začátek: 1.Kurt se píše s K, né s C 2.wždycky se píše s y a ne s i!takže než se budete wyjadřowat na weřejném kanálu,tak se naučte česky. *13*
    • Re:

hej dobrý XD že zrovna ty s tim "W" tady přednášíš o správnym psaní *1*
  • jo a jeste neco...Kurtby vas vsechny poslal nekam..urcite miloval fanynky typu "oh, on je tak krasny, on je uplne bozi, ja ho miluju..." sry lidi ale takovymi lidmi pohrdal...jj byl dobrej na kytaru jak cip, umel to, hral jak "hovado"...ale jinak to byl kokot...
  • kdyžtak kurt neni vodnar ale ryba!!!!!myslim,ze o nem moc nevis.priste si radsi over informace jaky sem pises!!!!!!!!!!!! *8*
  • frontman hudební kapely zvané Stav nejvyšší blaženosti. Jsou i tací lidé co té kapele ríkaj že   Nirvana. mne se líbi í i další 3 grunge : Alenka v retezích,  Zahrada Zvuku a Lekvárová perla 

• Podekovani

Chci podekovat nebostiku Kurtovi za to ze od mich sesti let jeho hudba a jeho odkaz svetu obsazeny v kazdem jeho slove. Vede celi muj dosavadni zivot. Dekuju!!!!!
  • kolik ti je celere? snad jsem se nedotkl Tvého pubertálního srdíčka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit