Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurt

NIRVANA je nejlepší na světě vždycky byla je a vždycky bude!!!!! A kurt je taky nejlepší!!!Podle mně se s tejně nezabil Protože Se zabil 5.4. v úterý a našli ho až v pátek 8.4.A to už si kertny nemohla myslet že je furt v tý protidrogovce!!!!Jak z ní utekla přece tam musela každej den volat a tak!!!!a STEJNĚ JÍ O TOM MUSELI INFORMOVAT ŽE UTEKL!!!!!A taky hodně těch důkazů!!!!Jak tam utekl!!!!!!Tak si vzal drogu po který by se nemohl ani hehbat a na tož vzít do ruky brokovku a vystřelit!!!!první důkaz druhej důkaz je to že to písmeno v tom dopisu bylo u konce jiný!!!!PROStě podle mně ho zabila kertny!!!!Nebo nééé přímo vona ho zabila a mám v tom prsty!!!Podle mně to tak je!!!!! *7* Ať žije NIRVANA i Kurt!!!!!!!!!!!!!! *3*
    • Re: Kurt

nirvana e super a bude super do konce života ale co ja vim že ho zabila country myslim ale nevim to jiste nirvanu jsem mela dost rada a budu mit nirvana je super a bude a mam ji dost rada a nejlepsi na nirvane jekurt a cela nirvana hlavbe on je krasavec myslim tovažne ale co budu koncit tak semej nirvano krasne a mam vas mocinky rada ahojky
  • gu

Nééééé Kurt je vodnář!!!!Je to akorát o den a pak hned sou ryby!!!!Ale s čím musím souhlasit je to že kurt nespívá punk!!!!
  • a jeste

a jeste.. co to valite? ze byl vodnar? tak to asi ne ze .. byl ryba. nemaji to stejne jako my v americe.
  • ...

Zkuste mu dát všichni pokoj hm?...a neřešit JEHO život, hleďte si svyho života a jemu dopřejte klid. Když ho všichni tak strašně milujete, tak asi víte, že by to tak nechtěl.........možná že právě lidi, jako jste vy, co neustále řešíte jak byl úúúúžasnej a dokonalej...ho donutili přemýšlet nad odchodem z Nirvany a následně pak....
  • Proč udělal sebevraždu??????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *13* *13* *13* *13* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *10* Jak mi někteří vyprávěli,byl fakt dobrej!
    • On se ale nezabil Courtney Love (jeho žena) měla něco z drogama a taky mu je dávala a pak ho zastřelila a napsala za něj dopis že se musel zabít a takový bláboli a pak se přišlo na to že to není jeho písmo ale její ale nemají žádné důkazy k tomu že to udělala ona tak všude píšou sebevražda
      • Už jsem to sem psala jednou:

Řekni mi..proč by to dělala?.Proč by chtěla zustat sama na jejich dvouletou dceru?Oroč by zabíjela někoho koho milovala (a řekla bych, že pořád miluje) natolik, že si ho vzala a splodila s nim dítě?Proč by chtěla aby její milovaná dcera vyrustala bez otce?No proč?
        Příště sklapni a neříkej věci co nejsou pravda.
        A, že její písmo?To ses dočetl/a kde prosim tě?Courtney má uplně jiný písmo.
  • Hů Kurt cobain!!!!
  • Jen chci opravit chybu: Kurt Cobain nebyl vodnář,ale narodil se ve znamení RYB..
  • kurt cobain je nadhernej chlap.kvuli madone se zabil pica jedna
  • kurt je vodnar
  • Kurt je RYBA...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit