Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díky Kurte

Byla jste a navždy budete nejlepší skupina na světě
  • Můj názor

Určitě mají pravdu ti,kteří tu říkají,že by jsme všichni měli přestat přemýšlet o tom,jestli se zabil sám nebo jestli to udělala Courtney.Taky bysme měli přestat přemýšlet nad tím,kdo to vlastně byl,proč mu byla tak blízká smrt,když život přece může být i nádhernej.I když je pravda,že i já nad těmito věcmi přemýšlím dost čast.Přemýšlím a snažím si v hlavě dát dohromady,proč se choval,tak jak se choval a proč z něho vyzařuje něco,co jsem u nikoho ještě nezažila.
    Dřív jsem poslouchala takovou tu moderní hudbu,samé ty blbé moderní hity,které hrají v rádiích a nazpívají to nějaké skupinky,které dlouho nevydrží.A pak jednou se mi otevřeli oči.Brácha měl na notebooku Nirvanu...a i když jsem slyšela jednu nebo dvě písničky už předtím,až teď jsem teprve pochopila a zamilovala se do jejich hudby.Chodila jsem k bráchovi potají do pokoje a neustále si pouštěla jejich písničky.Ale to už jsou dva roky a od té doby jsem pochopila o jejich hudbě víc věcí.Dozvěděla jsem se spoustu věcí o Kurtovi,Davidovi a Kristovi...a došlo mi,že Nirvana není jen o jejich hudbě,ale také o něčem víc.Je to o nich a taky o nás...o jejich fanošcích.Jejich hudba mi otevřela oči a já jsem se změnila.Konečně jsem našla svoji pravou osobnost.Sama sebe.
    A proto bych chtěla vzkázat všem fanouškům Nirvany,nepohlížejte na Nirvanu jako jen na nějakou senzaci smrti Kurta Cobaina...mějte na vědomí především jejich hudbu...jejich nesmrtelnou hudbu...protože právě ta vám ukáže,kdo vlastně jste!
    • Re: Můj názor

Nás tvůj názor ale vůbec nezajímá.... A už vůbec ne to, co posloucháš, proč to posloucháš a nad čím přemýšlíš...
      • Re: Re: Můj názor

*13* mě teda zajímá a rozhodně to má hlawu a patu ne jaqo to twoe kecání............faght mám moc ráda debily jaqo seš ty wod čeho tu sou ty komentáře......hmmm....napowim...aby lidi mohli napsat swůj názor *5*
      • Re: Re: Můj názor

Vyslovit svůj názor může každý.Někoho to zajímá a někoho zase *13*
  • nirvana je to nejlepsi bajecna hudba.kurt je krasnej jestli znate nekoho kdo je mu podobnej tak mi to napiste!!!!!!!!!!!!!
  • Kurt byl a bude ten nejlepší zpěvák a kytarista kterého mohl svět poznat!!! (to jako blecha z R.p.R.???)
  • Kurt.........

........pro mě je a bude ta nejúžasnější osobnodst na světe.
  • i love you KUrt you are the best singer and guiter on the world I love you very much!!!!!!!!!!
  • Nějaký I love you Kurt může napsat jenom blázen. Jsem Kurtoista a na světě je jenom jeden bůh a to je Kurdt Cobain. Kurte jenž jsi na nebesích posvěť se dílo tvé, jak hudba tvá tak texty tvé AMEN.
  • K mému předchozímu přispěvku bzch chtěl poopravit chzbu- Kurdt se nenarodil v Hoquiamu,ale v Aberdeen. V Hoquiamu bydlelijeho rodiče a je to sousední město.
  • Ani nevim,co me to dneska napadlo,asi mam nejakej splín nebo co..ale dala jsem si vyhledat vše o Kurtovi..Milovala jsem ho a jako dneska si pamatuju to ráno,kdyz jsem v radiu slyšela o Kurtově smrti..Byla jsem v prváku na střední..Celej den jsem probrečela...Nikdy mi nedošlo,že byl tak mladej!!Až dneska to zjišťuju a je mi z toho hrozně smutno!Bylo mu 27let, to mi bude ted v unoru taky..a on byl taky narozenej v únoru..Ach jo,je ho škoda, byl fakt super!Ještě že ta jeho hudba tu bude furt,jeho famózní hlas můžem slyšet,kdy chcem..aspon to..
  • Kurta zabila Courtney

ted uz jsem si jistej ze Kurta zabila Coutney podivejte se na tuhle stranku sam se Kurt zabit nemoh neni to mozny a od ted nenavidim americky fizli kdyby poradne proskoumali dukazy mohli bysme vedet kdo Kurta opravdu zabil ale urcite se na tuhle stanku podivojte:http://xenophobia.blog.cz /0606/nova-fakta-o-kurtove-sebe-vra zde
    • Re: Kurta zabila Courtney

Je to opravdu tak zasadni otazka,kdo ho zabil? Po tolika letech? Jestli Courtney, laska k ni, herak, slava, on sam vlastni rukou...Rekla bych, ze to je jedno. Jemu se podarilo presne to co chtel. Je lepsi schoret nez vyhasnout. V tom je doslova jeho smrt. Podle mne i pres uzasnou hudbu Nirvany a Kurta by dnes byl Kurt temer v zapomeni, nebyt jeho smrti. A tem kdo vini Coutney, at uz to byla ona nebo ne, bez ni by jeho slava byla polovicni.....
    • Re: Kurta zabila Courtney

Courtney by ho nikdy nezabila.Nemáš na to důkaz...všechny pochybnosti byly oduvodněný...stačilo by třeba si přečíst těžší než nebe...tohle může říct jenom člověk kerej asi o kurtovi slyšel jenom nějaký zkreslený udaje...zabil se sám.Ona ho ani zabíjet nemusela.Byl na tom psychyicky špatně,byl těžce závislej a nevěřil v to že by se vylečil,trpěl bolestma a nepřínášelo mu uspokojení ani to co dělal.Zdřejmě láska k ní bylo to jediný co ho donutilo vydržet tak dlouho...nechci ti cpát svůj názor...ale než se začneš zběsile upinat k názoru buh vi koho zkus si o táhle aferce enjdřív něco zjistit ze zdrojů kerý jsou duvěryhodný...btw ta stranka s emi nezobrazila...
      • Re: Re: Kurta zabila Courtney

a jako kde si to máme zjistit???třeba v tej knížce (jo a četla jsem ji) ježe pokud vím tak tu knížku nepsal kurt né?? Takže kdo ti zaručí že v ní nejsou ňáký keci!! on se nezabil!!!! Já už hodně dlouho hledám ODBORNÝ články o jeho smrti a četla jsem skvěle napsaný posudky lékaře a detektivů co to vyšetřovali a dali si všech 10 dohromady to prostě nemá logiku!! do tejhle skládačky chybí DOST dílků!!! t je prostě proti mysli!!! jak je možný že na pistoli nebyli žádný otisky prstů ??? jakto že poslední řádky jeho dopisu nebyli jeho písmem???? jakto že měl v sobě 3 smrtelný dávky heroinu a dokázal vzít pistol a stisknout ....???j a navíc on v dopisu nepíše nic o tom že by se chtěl zabít nebo jak by nesnášel svůj život!!! psal jen že už nechce hrát ten dopis byl určenej fanouškům!!! já nikomu nechci tuhle verzi cpát ale měli byste si skusit přečíst nejen blogy fanoušků který tam píšou přesně kudy prošel a co se mu honilo hlavou dyť to je nesmisl jak můžou vědět co si myslel???? ale přečtěte si odborný články nemusíte tomu věřit ale skuste to

OK tak kdyz se sebe delas tak chytryho tak jak si dokaze vysvetli treba to ze jeho fetovaci soupravicka byla peclive uklizena
        do krabice a predtim nez nekdo nebo on sam vystrelil a dal si smrtelnou davku heroinu tak jak to asi moh uklidit kdyz byl uplne sfetlej a navic by ani neudrzel tu brokovnici a vsechno mas na ty strance jenom musis umet napsat www vis ale to je hroznej problem
        • Re: Re: Re: Kurta zabila Courtney

Souhlasím....ještě jsem neviděla nikoho, kdo by se zabíjel v okamžiku, kdy začne být konečně šťastný, dávat si život dohromady a po několika letech utrpení lékaři správně diagnostikují jeho bolavý žaludek!
          Navíc na té brokovnici byly jen jeho otisky....trošku divné, ne?! Před ním ji měla v ruce spousta lidí mj. i jeho přítel Dylan, který mu ji koupil!
          Chtěl se rozvést s Courtney, vymazat jí ze závěti a je mi jasný, že ta ho raději dala zavraždit, než aby se na ní zapomnělo a nebo vzpomínalo jen jako Kurovu ex!
        • Re: Re: Re: Kurta zabila Courtney

Přesně s tebou souhlasím on se nezabil není to možný!!!!!

jj, souhlasim s tebou. Taky se mi to nezobrazilo, taze to bude naka blbost. Neverim, ze by ho Courtney zabila *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit