Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurt- nase legenda

Kurt byl velice zajimavej clovek, kterej by si zaslouzil vic nez jen aby se o nem mluvilo jako o krasavci, proze kvuli tomu tady nebyl... jeho pribeh je smutnej a k zamysleni hodnej- neni jedinej, kterej takhle zkoncil, napr. Robbie Williams- kdyby mu Elton John nezachranil zivot od drog, tak zkonci uplne stejne... miluju jeho hudbu... NEZAPOMENU na nej nikdy v zivote!!!!!!
  • Kurt je věčný

Kurt a jeho Nirvana jsou vecny! P.S. Schanim CD ozvěte se na e-mil
  • věčná nirvana

nirvana byla, je a bude nejlepší skupina na světě - tak to bylo, je a vždycky bude-to nikdo nemůže popřít!!!
  • Nirvana=pořádná muzika
  • miláček Kurtíček

Prý jsem ho poslouchalala uz, kdyz jsem byla v bříšku u mamči... A miluju ho i teď škoda, ze umřel, ikdyž u mě v srdíčku žije dál!!! Dala bych za jeho koncert cokoliv.... .....slyšet ten jeho sexy uklidňující hlásek a ten jeho ksichtík, no k zulíbání!!! Patří k lidem které miluju a nikdy nepřestanu a určitě nejsem sama,že???;-) PS:popřípadě napište a pokecáme o ,,našem miláčkovi!"
    • Já bych o něm mohla kecat hodiny
  • skoda ze jsem nezila kdyz jeste nirvana existovala... ale aspon ze je muzu poslouchat na CD..... P.S.:Kurt je ryba !!!!!!!!!!!!!!WWW.VESO.WZ.CZ!!!!!!!!!!!!
  • ty woe

Ježiši marja lidi jo kurta zbožńuju,ale pochibuju že s tim že tu budete řešit jestli se zabil nebo ne vy nic neuděláte tak proč to tu řešíte sakra!!!A jo tu knížku sem četla taky je suprová,ale je to na vás jestli tomu věřit nebo ne ..jestli je to pravda no ví jen kurt tak prosim vás mnějte úctu a nechte si ty svý názory pro sebe páč je to uplně zbytečný...já si myslim svý a taky vám to necpu a stejnak se tu píše jen o jednom kdyby ste psali třeba o tom jak mněl písničky atd....tak to chápu ale řešit jeho smrt to mi přijde ujetý!!!!
  • !

bacha na věc někdo na www.veso.wz.cz si hraje na Kurta - na něj naštěstí zdaleka nemá KURT JE PROSTě NEJLEPší!!!
  • kurdt

Kurdt odpovídá na otázku čím by chtěl v životě být - budu muzikantská superstar, pak se zabiju a budu příšerně slavný.
  • suzi02

Fuj Nirvana

Jako tohle je můj názor..takže kdyžtak sorry,když někoho hluuuboce urazim..... Celá Nirvana stojí za hovno.. muziku maj úplně příšernou... a nechápu jak někdo může poslouhcat nějakýho feťáka,co rozdupe křečka (říkala ségra,páč má tu knížku) a pak se dokonce zastřelí (nevim jak to je a je mi to fuk) .... a navíc mi přijde vadný ho pořád řešit..podle mě zas tak úúúžasnej nebyl (navíc už nic stejně nezměníte) .. ani pořádně zpívat neuměl... ale jako fakt..je to můj názor ..... a je mi fuk,jestli se to VÁM biiig fandům,co o něm věděj i jakej používal toaletní papír,líbí nebo nelíbí ... Nirvana je prostě děs běs ... ende.. schluss! ... *5* ...
    • Re: Fuj Nirvana

Mě se Nirvana líbí ale tu holku nechte..každýmu se líbí něco jinýho ne?? tak a´t taky napíše svůj názor vy ste tady uplně udělaný z kurta a ona třeba z Iron Maiden a vám se zas nelíbí.. myslim že by ste to měli přestat řešit akorát se zbytečně hádáte...jinak>nirvana Forever!

Jestli Ti to pomůže tak za prví hned napíšu že Kurt byl feťák, ale nebyl to o moc horší feťák než jaký můžeš vidět někde na ulici. Za druhý ta křečka nerozšlápl, nesmíš věřit tomu co si slyšela od ségry a navíc ta knížka co čte tvoje ségra stojí za hovno, ptže tom z Cobaina chtěj udělat jenom hnusnou zfetovanou a labilní zrůdu, zvířatům nikdy neublížil, miloval je víc než lidi. A jestli má tvoje ségra ráda Nirvanu rád si s ní pokecám *4* Urážet tě za to že se ti nelíbí Nirvana a její hudba nemá cenu, je to jenom tvuj názor, ale neni mi jasný proč ho píšeš sem kde jsou lidi co Nirvanu milujou. *7* *3*

Máš pravdu, že je to rize tvůj názor, tohle je zas můj názor. O Kurtovi víš lautr kuloví !! Kurt byl talent a uměl zpívat,nebyl to žádnej pos..... usmrkánek,ktery dneska imrvere vidim na MTV, dneska je to tam na jedno brdo. Kurt uměl skládat písničky,byď desnější pro některé uši,ale byly to dokonalé písn. To řekla nejedna známá osobnost v oblasti musiky. A hlavne, to ze ho dneska "stále" poslouchá hodně veliká kvanta lidí, to uz neco vypovídá. Ale pravdu más v tom,ze nekterí lidi to fakt prehanej a ani si to neuvedomujou. Kdyz sem jako malej zacinal hrat na kejtru, ta ksem zacinal nirvanou...to mi bylo nakejch 9... Ted je mi 18 a porad mám rád nirvanu,já ji miluju. Ale nekterí lidi to fakt prehanej. Oblikaj se jako on, chovaj se jako on a hrajou si na stejny umuceny duse jako on + utracej prachy za akzdou blbinku, na ktery je napsano Nirvana. Já se třeba taky oblíkam podobne jako Kurt,ale proto,že se mi grunge moda líbí... ne proto,že by tak nejak podobne chodil Kurt. Proste se mi líbí ta moda. v Pokoji mám jeden plakat nirvany, mám pár placek a to je vsechno ;0). Znám jednoho kluka,kterej má polepenej celej pokoj kurtem, první co udela,kdyz de ze skoly je,ze si pusti nirvanu a posloucha ji do vecera. Furt o nem mluví, furt rika,co novýho kde ase a dokonce vyhodil sest stovek za ten denik Kurta,co se prodava a to je podle me uz kapka nejvetsi (jako lidi,vy co ho taky máte,bo resp. co ste si ho koupili,není vám to blbý?Teda já ho mám taky,ale dostal jsem ho od svy bejvalky,jenom sem se parkrat do nej podival a pak sem ho hnedka zalozil do policky,ptze ho ani nechci císt,je mi to docecla blbý.Podle me by byl kurt hodne nasranej,kdyby se to dozvedel...jak by bylo vam,kdyby vás deník nekdo okopcil a prodaval ho jako knizku??) a vubec se snazi bejt on. Kvuli takovejmhle lidem se Kurt asi zabil. Tohle je uz zvrhla posedlost...ale jak rikam,tohle je zas muj nazor... Jka ríkám,nirvana je suprácká,mám ji rád,Kurt byl osobnost a je strašná škoda,že umřel,ptze by toho jeste víc dokazal ;0)...měj te se

jo a s tim kreckem je to taky blbost.. naopak.. zvirat mel dost, aspon co si pamatuju z te knizky..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit