Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno Nejlepší Kurte

Kurte, chybíš nám... R.I.P
  • Kurt Cobain byl RYBA. Já jen tak pro pořádek. :) Nezáleží na datu, které pro označení znamení uvádí ženské časopisy, ale na postavení slunce v místě jeho narození v čase jeho narození. A to bylo tenkrát v RYBÁCH! :)
  • Seattle a San Francisco jsou nejlepší *1*
  • doporucuju knizku come as you are nebo taky tezsi nez nebe ale ta uz se dost vzdaluje pravde...jo jinak to ze se nezabil sam rozhodne nemuzeme vedet a ja si spis myslim ze to tak opravdu bylo kazdopadne dokud se neprokaze opak je sebevrazda oficialni verze a nemuzes nikomu vycitat ze to pise v zivotopisech...no myslim ze kdyby mi furt do domu lezli nejaci manici a pripominali mi co se stalo taky by se mi to nelibilo ale ja bych to asi nezbourala ale rovnou se odstehovala
  • Sebevražda?

Lidi, přečtěte si minulý číslo Filteru, na obálce je Kurt s pistolí... Pak se hádejte, jestli to byla sebevražda nebo vražda. Po přečtení tohohle rozsáhlýho článku se přikláním k vraždě, v níž má prsty Courtney a ten její kamarádíček DeVitt (o něm se taky píše ve Filteru). Takže pěkný čtení.
  • lkj

hráli dobrou hudbu ale ta hudba tu je ale nejsou další songy
    a kvůli tomu že tady někdo píše že byl slaboch tak narvat si kvér do huby a stisknout kohoutek to není tak lehký
    a taky si myslím kdyby se jeho rodiče nerozvedli neměl by takový trale a nebral by herák
  • Oči?

Seš divná, lidi si ho vážej za to, jakou muziku dělal, ne kvůli očím. Teda aspoň normální lidi, který Nirvanu poslouchaj a neznaj asi jednu písničku(nejčastěji samo Smells Like...). *7*
    • Re: Oči?

Proč divná? mně se taky líbí i vzhledově a znám skoro všechny písničky. Protože měl talent a něco dokázal znamená že nesmíš říct že je pěknej? *4*
  • p.petulkaa33

....

nechápu proc se zabil...
  • 17 let..

Dneska je to 17 let co kurt odešel.. chybíš nám R.I.P
  • člověk

úžasnej člověk kterej i když si to někdo nemyslí to měl všechno na háku......akorát ta popularita nakonec pro něj nebylo to štěstí *9* Ale jako člověka *4* já ho zbožňuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit