Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *9*

Ajko co to tu máte?????kurt se narodil v Aberdeenu
  • beast

...

prekvapilo me z jak celkem neznameho muzikanta se stala tak komercni osobnost myslim ze kdybi kurt zil tak by to tak nechtel ,treba zpevak alice in chains(taky grunge) layne staley se predavkoval heroinem a skoro nikdo u nas ho nezna
    • Re: ...

Layne Staleyho moc lidí nezná a Lice in Chains taky ne, a je to škoda, protože je to taky skvělá kapela, stejně jako většina dalších grungeových kapel 90. let
    • Re: ..Škoda ho.

skoda ho a to fak ze jo =( nikdy sem nirvanu nemusela ae ploste..nechapu,jak to mohl udelat =( vzit si do pusy pistol a zabit se =o( *9*
      • Re: Re: ..Škoda ho.

přečti si dopis na rozloučenou od neho a možna pochopis .. a mas pravdu .. hodne velka skoda :( ze uz tdyk neni
  • pro Kitíka: taky je nechápu!!! a už vůbec ty co si na něj hrajou!!!
  • Kurt

Pořád se tu dohadujete-Kurt byl RYBA)uvádí to ve svém dopise na rozloučenou,,...smutné,citlivé,nevděčné znamení ryb..."Nirvánu mám moc ráda.
  • -m.a.t.l.a-

Výročí..:o(

Docela mě překvapuje, že tu neni žádnej příspěvek z dneška.. když je to 15 let, co nás Kurt opustil..:o( snad se má tam nahoře líp.. :o( jeho hudba je tu s náma dál, je jedinečná..!
  • ....

Tak příspěvek tu sice neni, ale myslím že každý velký fanda Nirvany si na dnešek vzpomněl... :) Doteď sem tu taky nechtěl nic psát.
  • ×On ByL, Je A bUdE nEjDoKOnAlEjŠí×

Kurt??..Nejdokonalejší, jeho hudba mě bude doprovázet celej život... *9*
    • Re: ×On ByL, Je A bUdE nEjDoKOnAlEjŠí×

Budu radši, když mě budete nenávidět za to, kdo jsem, než aby mě milovali za to, co nejsem....:[
  • Kurt Cobain forever!!!!!
  • COBAIN

JE PRAVDA ŽE JE VELKÁ IKONA ROCKOVÉ SCÉNY JEHO HUDBA JE UŽASNÁ ALE ASI TO BYL PĚKNÝ EGOCENTRISTA NIRVANA BYLA JE BUDE JEDNA Z NEJLEPŠÍCH KAPEL ALE S TOU LÁSKOU POMALU UŽ JE DOST DLOUHO MRTVÝ MÍR LÁSKU A POCHOPENÍ HLAS LIDU
  • Smažka

Póza drsňáka a přitom slaboch. Neposlouchatelná falešná hudba. Tímneříkám, že nemá příznivce. Tupců je na světě hafo.
    • Re: Smažka

Kurt neměl žádnou pozu drsňáka, přiznával, že ho rozvod rodičů poznamenal a na nic si nehrál. Jeho hudba má duši...R.I.P. Kurt Cobain

Mg ... raci prestan s tema kecma a otevri oci !!! ... Kurt je skvelej *3* ... má nadherny songy *14* ... a twl dyž se ti nelibi tak tady neval naky kecy!! .. kazdej má rád nakej styl hudby ae dyz se ti nakej nelibi tak nemusis mit na nej kecy *3* .. a mas pravdu tupcu je na svete dost ae takovych jako ses ty tech je fakt malo a ty ses talent *3* ... a nevim kdo si tadyk hraje na drsnyho ze ?? !! *16* a ze byl slaboch ??? hmmmm nevim jakej bys byl ty dyby se ti rozvedli rodice a tys byl z toho totalne v p*deli !! ..mužes si byt klidne nakej nabusenej hoper .. taky posloucham hiphop ae songy kurta .. se nedaji popsat *3* sou skvelí :) ..

Náhodou Kurt psal písně podle svýho svědomí a podle svýho života...ty písně sou jak svět viděl on...co na tom že se ti to zdá ,,falešný,,...nám se to líbí takový jaký to je!!!

Zpíval dobře, ale jde hlavně o ty jeho úžasný texty!!!
    • nirvanak

Re: Smažka

tipuju na fanouška Pošuka s velkým P Axla Rose?

By mě docela zajímalo co posloucháš ty ty,,SmAžKo" *1*Jako kurt nahodou zpívá dóst dobře prostě nejúspěšnější legenda 90.let. Tak jako fakt netuším co proti němu máš...možná by ses měl podívat na ty svoje interprety co posloucháš a zkritizovat je a potom až kritizovat kurta. Náhodou příznivců má hodně a to nejspíš proto ¨, že je fakt moc dobrej. *10* *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit