Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • este pred tym nezsa zabil pistolou predavkoval sa tromi smrtelnymi davkami heroinu
  • vivat anarchy .... kurt byl borec
  • Vodnář

To mě rozesmálo!!!Vodnář???Kurt byl RYBA!!Zmiňuje se o tom i v dopisu na rozloučenou!!!
  • kurt je skvelej!!!!
  • ***********Miluju Kurta******** 4ever
  • Nirvana Unplugged in New York

Ahoj, nevite prosim nekdo, jestli existuje nejaky plakat z koncertu Unplugged in New York?
    • miisiickaa

Re: Nirvana Unplugged in New York

Pokoušela jsem se zmiňovanej plakát hledat snad na většině stránkách s plakáty, ale tento jsem nenašla, asi existovat nebude.. Hledala jsem tak urputně, že se mi z toho dokonce sekl počítač a stejně jsem našla ho***. Napadá mě jen jedna věc, a to ta, ať si buď koupíš jinej, protože je jich spousta hezkejch a nebo si Unplugged vytiskneš jako obrázek a zarámuješ, na googlu je jich hafo *1* . Ale snažila jsem se *3* .
  • tak jo! souhlasím úplně se vším co jsi napsal(a) fakt nechápu ty vypatlaný mozky co píšou "miluju cobaina,..." (když ho stejně z vás osobně nikdo neznal nebo snad jo?:)
  • tak jako nechci nějak schazovat toho, kdo si dal tu práci s tím, že napsal ten popisek, ale chtěla bych upozornit na to, že rozhodně neni potvrzený to, že se zasebevraždil, protože celý vyšetřování bylo podplacený a teď když po letech ty vyšetřovatelé o Kurtově případu mluvili s veřejností, tak většina potvrdila, že je Courtney přinutila podepsat to, že budou mlčet a jí z vyšetřování vynechaj.A pokud se jedná o můj názor a co jsem si tak všimla názor fanoušků obecně tak si myslím, že ho zabila Courtney, respektive, že někoho najala
  • Nirvana je mojí nejoblíbenější skupinou už spoustu let. Poslouchám je denně a vždy najdu něco nového a vždy mi má co říct. Musím přiznat, že to není tou skupinou, ale Kurtem. Byla to osobnost, která se mi stala vzorem. Vždy 5. dubna na něj vzpomenu se slzami v očích...
  • Achjo..:(

Nirvana:To je pojem,který je určitě známý každému posluchači rockové hudby.Je to parádní hudba,kterou stvořila tato kapela pod vedením dalšího světoznámého pojmu Kurta Cobaina...Musel to být strašně osobitý člověk,moc mě mrzí,že nikdy nebudu moct jít na koncert Nirvany,když se kurt zabil pouhý rok po mém narození.Když si na tohle vzpomenu,mám blbou náladu....Milujeme tě Kurte,a nikdy na tebe nezapomeneme....snad.
    Je lepší shořet,než-li vyhasnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit