Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prášky ..

SPOLYKAL - TVRDÉ Y!!!! KTERÝ PAKO TO NAPSALO??
    • Re: prášky ..

A co se ti na tom nelíbí??? Zopakuj si vyjmenovaný slova ty pako *1*
  • for nirvana

tak tohle tady píše každej!!! "líbí se mi" jak někdo može napsat taku hovadinu "kurtík je můj miláček" vole tyhle žvásty si strčte do prdele!!! bo pochybuju že by byl rad - přesně to nesnášel a to by ste mohli vědět jestli se o NIRVANU zajmate - Těžší než nebe!!!
  • NEJLEP3ÍÍÍ

ON JE NEJLEPČÍÍÍÍÍ =o* MILŮŮŮŮJU =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Doprdele ryba to je *1* Mno jo..myslim ze to byl hrozne zajimavej a charismatickej clovek *15*
  • Taký talent ako bol Kurt Cobain sa narodí iba raz. Je lepšie zhorieť, než vyhasnúť. http://diskuse.tiscali.cz/img/smile/4.gif
  • ............................

Lepší shořet jasným ohněm, než skomírat jako malý plamínek. Kurt Cobain, Nirvana
  • to polly

hej upřimně - lip to už tady vystihnout nešlo!!!!
  • hm tak ted nevim jestli to myslis ironicky nebo ne *7* kazdopadne sem rada ze si to aspon nekdo precet...
  • kurt cobain

u mna kurt cobain bol najvyznamnejsi umelec 90.tych rokov.dokazal vytvorit najuzasnejsie gitarove riffy aj vzhladom na jeho situaciu verte ja som v takej situacii tiez a nie je to bohvieaka vyhra ...
  • Kurt

Klobouk dolů před vším, co profesionální stránce dokázal poté, čím si prošel. Ať se dívám na jakoukoliv fotku, vždycky mi příjde, že byl opravdu nešťastný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit