Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kurt

Kurt Cobain je pro mě největší osobností Nirvany a vůbec celého hudebniho světa. Bohužel si vzal život už tak mladý a nemúže dále tvořit tak nádherná díla.....
  • Kurt je prostě nej!!!A je to taky vodnář..jako já!!;)
  • Kurtik!!!

Nirvanka je dense mega moc moc fajn....doufam, ze i u nas nekdy vyjdou Kurtovi deniky!!!!!jestli si chce nekdo pisat o nirvane, tak mi napiste..
  • Jůůůůůůůůůůůůů

No Kurtik byl moc skvěly mam ho rada a Nirvanku mooooooooooooooooooooooc ZBOŽŇUJU!
  • peace, love, empathy

Kurt byl naprosto jedinečná a nezapomenutelná osobnost a proto to tolik obdivuju. Skládám jemu a wlastně celý Nirvaně hold, je to ten typ skupiny, na kterou se nezapomíná... I w dnešní době, wíc než deset let po jejím rozpadu, si získává nový a nový fanoušky a to je jen důkaz toho, jak dobří byli... Dělá mi to hrozný problémy psát o nich -hlawně o Kurtoj- w minulym čase, protože když se pořáádně zaposlouchám do textů jejich píísniček,dám wolume na maximum a zawřu oči, nemůžu prostě uwěřit tomu, že tak skwělej člowěk už není mezi náma...
  • Kurt je nej...

S Kurtem odešla i velká osobnost, s ním odešel i grunge a nikdo ho nevrátí... Kurt byl nejlepší... A já si nemyslím že se sám zabil...ale kdo ví??!!
  • Kurt je Bůh!!!
  • Kurt

Kurt byl jedinečnej a je hrozná škoda, že už tu nemůže být. Jeho hudba, texty i celá jeho osobnost jsou úžasný!!!!! Kurt je, byl a bude nejlepší!!!
  • Kurtik je muj...
  • kurtik

ja nevim ale kurt se mi zdá skvělej i když občas se neudržel a nákej ten heroin.... ale je ho fakt škoda!!! za chvíli má narozky budu na nej myslet celej den! a nahodou o Kurtovi toho vim až dost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit