-
tak nic
Hehe, tak nic, už jsem si to našla...:o) Jo a abych nebyla divná- samo, že Kurta a Nirvanu taky zbožňuju!;o) -
PRO RADU
http://handwritinguniversity.com/newslettersamples /cobain/KurtcobainNote.jpg To je odkaz na kterym je Kurtuv dopis. PEACE? LOVE? EMPATHY?? :o) Zatim -
nejlepší české stranky
www.nirvana.webz.cz -
curt
zajimalo by me jestli by curt jestli by zil hral tak krasne jak pres 16 lety nebo to byl jenom vymyslenej trapak co vy na to? *4* -
-
Re: curt
kurt cobain byl nejlepsi zpevak on jak spival tak takhle nikdo neumnel spivat jako on je superrr *14*
-
-
to se nedozvíme....
Samozřejmě mám ráda Nirvanu a vím o ní dlouho. Zajímat jsem se o ni začala ale teprve nedávno.....Jejich hudba je působivá a dokáe se člověku vrýt do paměti...občas mi připadá, e v ní je kus Kurtovy due.....je taková dost depresivní a přitom uklidňuje....Myllím, e Kurt stále hledal něco, co nemohl najít......byl neastný...Nevím, jestli by dokázal rozlutit jeho osobnost nějaký psycholog....a tak ani my asi nezjistíme co se mu honilo v hlavě a proč zemřel....Kadopádně můeme děkovat, e tu byl... -
Nejlepsi skupina!!!!!
-
kurt foreeeeewer!!!!!!!
-
Kurt nebyl žádnej svatoušek...to ví každej.Ale hodně lidí ho obdivuje...Vždyť kolik toho dokázal za 27 let!!!Nebo spíš za těch pár let co hrál s Nirvanou...To se jen tak někomu nepodaří.Je mi celkem jedno co si o něm lidi myslí...ale já ho obdivuju. A k jeho smrti...myslim si že se zabil...nevim proč,prostě si to myslim.Většina faktů sice ukazuje na to že ho spíš někdo zabil(courtney nebo někdo jinej),ale prostě mi to tak přijde.(snad to teď nemá jako v písničce Lake of fire)Doufám, že má aspoň teď klid... Peace,Love,Empathy
-
Hodně špatnej životopis
Polovina toho životopisu je špatně. Dopis byl adresován jeho smysšlenému přítely kterého si vymyslel už v mládí, a nikoliv manželce a dceři. na konci dopisu nebylo MIluji vás, Miluji vás. ale Je lepší shořet než vyhasnout. Kurt se narodil v aberdeenu, dal autor vůbec nezmínil Chada, který odbubnoval album Bleach. A taky trošku zapoměl na jejich první singl Big Cheese. Možná je tam ještě víc chyb tohle sem jen tak proletěl. každopádně bych řekl že životopis by měl psát člověk který něco ví, a ne plácat jen nejaké hovadiny. A ještě jedna maličkost, pravda, střelil se, ale mměl v sobě tolik "Boomu" že by ho to stejne zabilo... -
-
Re: Hodně špatnej životopis
chápu že tě rozhodí údajné chyby v životopisu,ale měl by ses nejdříve naučit česky,gramatiku zatím ještě nezrušili !! -
co ? na tom nesejde ne? kdo ví jak to přesně bylo?! akorát vím a to zcela určitě ,že je to nej zpěvák,ale škoda jeho :( -
http://www.nirvana-web.estranky.cz/ archiv/inahled/10.jpg tady je dopis a na konci vidis I LOVE YOU , I LOVE YOU *3*
-
-
Kurt
Hlas Kurta Cobaina je jako dětský nářek a není možné, aby člověk šel jen tak dál aniž by si ho poslechl *9*