-
Kylie Minogue
Kylie je vynikajúca speváčka a pekná, dajú sa počúvat všetky jej pesničky.Teraz niekedy bude mat koncert v Prahe. *4* *3* *14* *14* -
Zdá se mi to ?
Mě se hodne zdá v poslední době že se více podobá Madonně, né jednou jsem si je spletl. Co si o tom myslíte *7* -
sbírka
daruji sbírku kylie minogue zdarma ozvěte se...ecips@seznam.cz -
-
Re: sbírka
strc si jido prdele -
-
Re: Re: sbírka
strc si ji do prdele dvakrat
-
-
-
Nové album
Tak už jsem koukla i na první "ochutnávky" nového alba( http://www.koule.cz/cs/clanky/kylie -minogue-bohyne-letosniho-leta-9731 .shtml ) musím říct, že se mi moc líbí ... budu ho asi potřebovat *3* -
paráda,
Kyluška má narozeniny *3* -
Všechno nej *14*
-
Novy album & singel
13. juna 2010 vychadza novy sigel "All the Lovers" z 11. albumu "Aphrodite", ktory sa objavi na trhu 2. jula *3* -
The One je teda bomba
No Kylie samozřejmě vnímám už dlouhá léta, ale nikdy jsem jí nějak extra nemiloval. Ale teď jsem se zamiloval do její písničky The One- to je fakt nádhera! -
Sbírka obrázků
taky napište o co máte zájem.. -
Sbírka obrázků
ahojík lidi mám pro Vás nabídku..od té doby co Kylie zpívá si lepím její obrázky do sešitu mám asi čtyři kdo by měl zájem to poslat zadarmo ozvěte se mi na mejlík ecips@seznam.cz je mi to líto vyhodit tak snad to udám, jsou to většinou velký hezký obrázky stačí když napíšete adresu pošlu to...