-
Re: Re: Kylie vs. Madonna
Jasně, že Kylie je Kylie *4* Ale Madonna není vůbec špatná *4* Já miluju Kylie a Madonny si vážím. -
Vadnej správce nebo co?
Hele nechci nic říkat ale jaktože tu není mezi mp3 od Kylie Spinning Around? *13* Nějak to vláká! -
Kylie
Kylie je úžasná zpěvačka komu se nelibí její písničky ať neotravuje......protože pecku jako je Can't get you out of my head *3*jen tak nikdo nezapomene!!!!!!! *14* -
Re: Re: Re: Jako vždy dianně114
Dík. *4* -
Re: Kylie vs. Madonna
No tak jde vidět,že Kylie neznáš!!!!! *16* *16* *16* a Běž s Madonnou na její stránky!!!!!!!!! Já osobně si Kylie vážím potom co vytrpěla a NEBUDE JÍ TADY URÁŽET NĚKDO.*10*..KDO NERUZUMÍ DANÉMU ŽÁNRU HUDBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KDYBY BYLA madonna TAK DOBRÁ VĚNOVALA BY SE STEJNÉMU ŽÁNRU A*8* NETŘÍDALA TO JAK PONOŽKY! a NAVÍC ZPÍVÁ FALEŠNĚ NAŽIVO MŮŽU POTVRDIT MOJE SÉGRA JI ŽERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ŘÍKALA ŽE MINULEJ KONCERT BYL LEPŠÍ že TO není co bývalo!!!!!! *16* -
Re: kylie vs l.g
hmm... neco v tom bude....ale Kylie je fakt super..... *4* -
Re: Re: kylie vs l.g
Že *4* Ale po Christině taky ne. I když to tak vypadá *4* -
Lady GaGa jestli se opičí stylem po Kylie Minogue? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Tak to si nemyslím. *3* -
Myslím, že po Kylie ne. To spíš po Christině. Ale nezdá se mi to jako debilní dotaz *3* -
kylie vs l.g
Hele mam uplne debilny dotaz myslite si ze se Lady GaGa opici stylem po Kylie Minogue?? *7* -
Děkuju za žebříčky
Óóóó, díky! *4* -
Re: ty žebříčky...
1.The Beatles
2.Madonna
3.Elton John
4.Elvis Presley
5.Stevie Wonder
6.Mariah Carey
7.Janet Jackson
8.Michael Jackson
9.Whitney Houston
10.The Rolling Stones -
*4*
-
...
-
Re: Re: Re: Nejdelší slohovka mého života
Na fotkách vypadá průměrně, písničky si pouštět nehodlám, takže mi nezbývá, než Ti věřit *1* A ještě něco: když jsi napsala, že Kylie není v Top 5, tak kdo tam teda je??? Nemyslím to nijak zle, ale jaksi jsem ztratila přehled. *7* -
:-D
Bud' ráda(že ji neznáš) *1* -
Re: Re: Nejdelší slohovka mého života
Gweňule se mi taky dost líbí, sice ji moc neposlouchám, ale teď jsem tak lehce posedlá No Doubt, kde zpívala *14* Smysluplné srovnávání Madonny a Kylie mi nevadí, ale štve mě přístup českých médií k ní. Ti novináři semtam napíšou o Kylie buď krásně veselý článek nebo k smrti dojemný, ale ostatní jsou o tom, jak Kylie kopíruje Madonnu nebo jak se jí snaží vyrovnat *10* To možná chce, ale jenom v kariéře. Úplně mě dostali, když napsali, že Kylie chodí s mladším modelem (jmenuje se Andrés a je to *4* )
nebo že si chce adoptovat miminko jak Madonna, a nakoneco dopsali, že jenom kopíruje Madonnu a když už nic, tak se jí vyrovná aspoň tímhle. Jako by se ani nesměla zamilovat, do koho chce!!! *9* Ve článcích o Maddie se o Kylie a myslím, že ani o Britney nezmiňují. A (ruku na srdce) nedivím se jim. Madonnu jsem poznala asi v 5 letech a Kylie před rokem a půl v reklamě na parfém. To je škoda *9* Ale kdyby nebylo těch (některých) debilních článků, tak mám Madonnu mnohem radši. Normální hloupý čtenář si totiž řekne: Jééé, Madonna, tak to je aspoň NĚKDO, kdežto ta Kylie, to si dělaj srandu, zpívat neumí, nikdo ji nezná a ještě se po ní opičí *9* *9* *9* Jo a Mariah Carey se mi absolutně nelíbí, protože ji skoro neznám *7* -
Asi to vypadá,že jsem posedlá jejich srovnáváním. *1* Ale co mě štve, že snad v každým větším článku nebo videu o Kajlí si nemůžou odpustit jen namátkovou zmítku o Madonně. *16*
-
V mládí byla moc pěkná a ted' je podle mě ještě hezčí. Ještě k srovnání s Madonnou, řekla bych,že Madonna umí udělat dobrou show a Kylie taky nenudí, Kylie má zajímavou barvu hlasu, ale hlasový rozsah moc velký nemá-tak jako Madonna. Takže co se týče show a zpěvu, tak to se určitě dají srovnat. Takže nemám nic proti článkům Madonna vs. Kylie apod. Jen mi vadí, že skoro u každé zpěvačky (když měla třeba v čr koncert) se píše, jak překonala Madonnu, chválí se tam, že mají skvělou show, dobré nápady, zatímco u M oni tohle ani nezmíní, u M se ta show už považuje za jakousi "samozřejmost". *10*
-
Happy birthday!!!
*14* *14* *14* *14*