Přejít na výpis diskuzí

Kylie Minogue

OSOBNOST 31.12.2006 
138 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro KUK

Ahoj, tak já se hlásím, byla jsem na tom koncertě a fakt jsem byla velice mile překvapená, jak jí to zpívá. Dokonce jsem slyšela taková vyjádření, že naživo zpívá mnohem líp než Madonna, na té jsem nebyla, takže srovnávat nemohu. Skvěle jsme si zatancovali a navíc Kylie to hrozně moc slušelo, několikrát se převlékla do jiných šatů, bylo nač se dívat. Velkolepé aranžmá, speciální efekty, super show. Takže opravdu skvělý zážitek, jsem ráda, že jsem si to nenechala ujít. *3*
  • Kylie x 2008

Ahoj, prosímvás, byli jste někdo na tom koncertě, jestli jo tak prosím napište jaký to bylo. *1*
  • Re:

hmm... spěvačce...hmm...
  • Re: Re: výška

152. Jsem větší, heč! *1*
  • Re: Re: Ahoj!

FAkt sorry, já to tak nemyslela *3*
  • vstupenky

Prodám dva lístky na Kylie Minoque: 12.5.2008 do Sazka areny,stání, lístek je v hodnotě 1300, cena po domluvě. nevhodný termín. volejte nebo pište: 777 818 130
  • Je fajná

Ahojky, Kylie mám ráda,zejména její rytmickou a energickou hudbu
    Chudinka musela bojovat, tak jí držím palce, prý bude mít koncert v Praze
    tak snad bude záznam pak v telce
  • HLASUJTE!!!!!!!!

Ahoj, já jenom, že jestli máte Kylie rádi, jakože asi jo, tak dáte arrivederci.blog.cz a fashion police a můžete hlasovat, komu slušej žlutý šaty víc, jako jestli Kylie nebo Jennifer Lopez. Zatím vede Jen, má 19 hlasů a ty tři pro Kylie jsou ode mě(každej z jinýho počítače). Tak čau! *4* *15* *1*

Čau Roxy, když už to víš (jako kolik měří), tak nevíš taky náhodou míry a váhu? Zajímá mě to! Předem díky za odpověď! *5* *15* *5* *1*
  • Re: Re: Re: výška

Tak to kdyžs ji měřil, tak měla asi mega podpatky. No ne? *4*
  • Ahoj!

A jo tak promiň. *3*
  • Re: Ahoj!

Já mam taky 153 cm a to je mi 17... mě to ale nijak nevadí vezmu si podpatky a jsem jako všichni ostatní , tak nas simte aspon takovyhle zirafy nelitujte :)
  • Ahoj!

Tak jestli má teda 153 cm, tak to je chudinka mrňavá, protože je menší než já. Já mám asi 155cm na výšku a je mi 10 a jí je tuším 40, tak nevím, jestli ona je tak malá, nebo já takový bidlo. Ale spíš to druhý, že?:-)Ale jinak mi přijde docela fajn, má hezkej obličej a zajímavej hlas. Tak čau!
  • KYLIEX 2008 TOUR

Prodam listek do sazka areny na koncert Kylie Minogue 12.5,2008 21:00 Hod. Nevhodny dar . listek 1kategorie sedadlo 06-rada009 idealni pohled na podium , vedle VIP cena lisku pri koupi 2000,- nabidnete cenu *3*

158-162 *5*
  • Re: Re: kylie

ploč vás to furt tak zajímá:D má kolem 153 cm *3*
  • Re: výška

má kolem 153 cm plus mínus dyskutuje se, že 152-153 ber to tak, že do 153:) *3*
  • Re: Moulin Rouge

Jo... hrála tam, takovou malinkatou roli-zelenou vílu- myslím že jí viděli muži po požití nějakého zeleného alkoholu...
  • Moulin Rouge

ahoj nevite jestli Kylie hrala v Moulin Rouge bo na stranka MR bylo ze jo tak nevim *9* napiste prosim jestli jo a koho
  • výška

Jak je Kylie vysoká prosím napište mi někdo odpověď. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit