-
for alexsie
koukala sem ,zpíval za něj tušim že Donghae že?...ten to bral minule i za Kyuhyuna :D všestranej to kluk :D ...ale tak to určitě chyběl jen protentokrát, ještě Siwon aby odešel, to už by mi hráblo :P :D -
-
Re: for alexsie
jj donghae zastupuje siwona ja si myslim ze zas toci ten serial -
-
Re: Re: for alexsie
ale ale, chlapec by se měl spíš věnovat zpívání, jistě mu to jde líp :D ...aby se mu to nějak nezalíbilo víc a taky neodešel *9* *9* -
-
Re: Re: Re: for alexsie
ne on myslim jde na operaci s nohou nebo co rikala moje kamoska ktera ho zboznuje prej si natrhl vazi nebo co -
-
Re: Re: Re: Re: for alexsie
božééé, další operace...já už sem na to slovo alergická *9* ...tak snad se brzy uzdraví *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: for alexsie
jj no kamoska nasla fotku kde se kyu liba s jednou holkou konecne nejakej dukaz ze je na holky
-
-
-
-
-
-
for alexsie
nedávno sem si o SuJu založila blog, tak se můžeš mrknout estli chceš :) byla bych moc ráda :) http://suju-kyu.blog.cz/ -
-
jupi kyu uz spiva *14* *14* *14* *14* -
-
joooooooo *14* *14* *14* *14* *14* ...ani popsat nemůžu to,jak sem šťastnááá :D *14* -
-
ja taky konecne budou vsichni -
-
divala jsem se na tvuj blog je hezky moc hezky -
-
tak vcera byli vseci a dnes chybi siwon -
tak tak, bylo na čase aby zase zpívali pěkně spolu *3*
jinak děkuji moc, sem ráda že se ti líbí *3*
-
-
-
-
-
-
for alexsie
já je mám taky všechny moc ráda,ale jasný,vždycky se tam najde nějakej oblíbenec *3*
...tak víš co,jednou se sebereme a zajedeme si na ně *1* *14* -
-
to zni lakave proc ne me osobne se moc nelibi heechul on je takoj moc mes¨nsi holka a pak se mi nelibi lee teuk ten tet vipada hrozne nwm jak tobe ale tyhle dva zrovna moc nemusim -
-
tak heechula když sem viděla prvně, tak sem myslela že je to holka,docela sem čučela :D
ale po Kyuovi mám asi nejradši Ryeowooka a Donghaeho (to je hrozný skloňování :D) ... -
-
ja zas donghae miluju on je takovej silenej ale peknej jo no blbe ze to pise -
-
no,někde sem četla že je ze SuJu nejoblíbenější,tak nevim co je na tom pravdy *3* -
-
jj unich je nejoblibenejsi vic oblibeni nez dbsk a shinee
-
-
-
-
-
-
OMG !!!
DOKONALOST *14* úžasnej hlas a úžasnej celej *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: OMG !!!
jj je uzasnej skoda ze tet nespiva *9* -
-
Re: Re: OMG !!!
počkej,jak nezpívá? *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: OMG !!!
vis jak byla ta havarie asi pred 2 rokami tak nwm kdy ale asi pred tydnem dostal v uchu zanet a byl na operaci tet musi odpocivat a nesmi spivat ale jak dlouho nebude spivat to nevim nikde to nepisou -
-
Re: Re: Re: Re: OMG !!!
božeee :(
podělaná havárie :(
a na jejich stránce sem četla že v srpnu maj Super Show 3,tak snad se do tý doby uzdraví :)
Kéž bych tam taky mohla být a slyšet je naživo,to by musel bejt pořádnej zážítek *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG !!!
hej taky bych je chtela slyset na zivo hlavne nekoho neni to sice kyu ale kyua mam taky moc rada a vadi mi to ze tam tet neni *9* *9*
-
-
-
-
-