Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Re: Re: Re: nejlepší

Naprosto souhlasím s riri!!!! Madonna je nestárnoucí legenda,která bude zářit věčně!!!!! A je to nejprodávanější a nejúspěšnější zpěvačka na světě!!! Jako je sice pravda,že Gaga teprve začíná a asi se těžko bude srovnávat s Madonnou,ale Madonna není žádná minulost a s tím se musíte smířit. A rozhodně to Gaga nenatřela Britney.Jako nic proti Gaga,je dobrá,ale Britney o hodně líp tancuje a má taky hezčí hlas.
  • Re: gaga kopíruje rihannu

no ty jo uplně od sebe se nejdou rozeznat ani ve zpěvu ani zhledově *1*
  • Re: Re: nejlepší

madonna toho dokázala mnohem víc než nějaká lady gaga...ale já ti to neberu...jenom bych chtěla podotknout že madonna je nestárnoucí legenda, která bude zářit věčně *1*
  • gaga kopíruje rihannu

lady gaga= bílá rihanna...mááálo jí kopíruje *1* *5*
  • Re: Re: Re: Re: ludra

Tak je pravda že když to měla prodloužený tak to měla lepší....ale tak zase teďka tam má fialový pramínek *14*
    A GaGa řekla že se nechala ostříhat protože její mladší sestra Natalie má tenhle účes *14* A navíc měla teď Natalie 17. narozeniny tak jí to chtěla udělat jako dárek.
    *3*
  • veronnyka

Re: Re: Re: ludra

emm dík, teda vypadá... divně až.. mno... je to její hlava
  • Re: Re: ludra

joo je to na youtube dej si do vyhledavace lady gaga - interview/ just dance - live on the view 3/10/09 a tam to je *3*
  • veronnyka

Re: Re: Re: Škoda

a tobě je kolik 70?? Posloucháš dechovky? (nic proti)... já už sem svůj vkus změnila hodněkrát a teď ho jen tak nezměním... navíc L.G. poslouchá každej emm 3? člověk... (včetně mojí mamky) takže něco na tom asi bude...
  • veronnyka

Re: Re: Re: Re: Škoda

tady je někdo velkej odborník přes hudbu že??? ste chytrý jak rádia ... fakt že jo *9*
  • veronnyka

Re: ludra

jak ostříhlala?? aachjo.. zase nic nvm
  • Re: Re: Re: Škoda

ty jo to byl odjeb jak cyp fakt *1*
  • Re: Re: Re: Škoda

no tak ty budeš hloupý ze všech stran úhlů, minut i sekund *1*
  • Re: nejlepší

jo souhlasím,i když se ještě neznáme, tk se doufám brzo poznáme *15*
  • Re: Re: Škoda

Záleží na úhlu pohledu, jak se díváš na hloupost a na prezentaci názorů a svobodu slova *4*
  • Re: Gaga

No pokud bys skandovala Gagaga gagaga, mohlo by dojít k tomu že bys byla převezena na Psychiatrické oddělení Doc.Chocholouška s diagnózou přeměny člověka v .... *1* *1* *1*

Možná, že kdyby ti nebylo 17, psala by jsi jinak. Člověk se časem vyvíjí, mění své názory a vkus, tedy pokud je mu k tomu dána příležitost. Přeji ti mnoho zdaru k objevování kvalitnější hudební produkce *4*

Jistě, nenapsal jsem, že by byla jediná interpretka *1*
  • katuska162

prosba.?!?!

ahojky!!chtěla bych se zeptat jestli by se mnou někdo nejel na 7 dní na spotrovní tábor..? *7* je to u Třebíče jestli by měl někdo zájem se mnou jet tak at se ozve icq 388-928-958 nebo na kashenka162@email.cz dodám podrobnosti předem díík pa pa *3*
  • Re: nejlepší

Naprosto souhlasím *1*
    Madonna a všechny ostatní jsou minulostí....
    Je prostě geniální *14*
  • heath.4ever

nejlepší

jinak lady gaga je nejúžasnější ženská ve světě popu.s poker face a just dance to teda natřela i britney s circusem...podle mě;)ale já ji žeru už jenom kvůli těm super vlasům co má,kvůli jejím videoklipům a prostě kvůli všemu co k ní patří;)Lady GaGa je pro mě královna popu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit