-
Re: Re: Re: nejlepší
Naprosto souhlasím s riri!!!! Madonna je nestárnoucí legenda,která bude zářit věčně!!!!! A je to nejprodávanější a nejúspěšnější zpěvačka na světě!!! Jako je sice pravda,že Gaga teprve začíná a asi se těžko bude srovnávat s Madonnou,ale Madonna není žádná minulost a s tím se musíte smířit. A rozhodně to Gaga nenatřela Britney.Jako nic proti Gaga,je dobrá,ale Britney o hodně líp tancuje a má taky hezčí hlas. -
Re: gaga kopíruje rihannu
no ty jo uplně od sebe se nejdou rozeznat ani ve zpěvu ani zhledově *1* -
Re: Re: nejlepší
madonna toho dokázala mnohem víc než nějaká lady gaga...ale já ti to neberu...jenom bych chtěla podotknout že madonna je nestárnoucí legenda, která bude zářit věčně *1* -
gaga kopíruje rihannu
lady gaga= bílá rihanna...mááálo jí kopíruje *1* *5* -
Re: Re: Re: Re: ludra
Tak je pravda že když to měla prodloužený tak to měla lepší....ale tak zase teďka tam má fialový pramínek *14*
A GaGa řekla že se nechala ostříhat protože její mladší sestra Natalie má tenhle účes *14* A navíc měla teď Natalie 17. narozeniny tak jí to chtěla udělat jako dárek.
*3* -
Re: Re: Re: ludra
emm dík, teda vypadá... divně až.. mno... je to její hlava -
Re: Re: ludra
joo je to na youtube dej si do vyhledavace lady gaga - interview/ just dance - live on the view 3/10/09 a tam to je *3* -
Re: Re: Re: Škoda
a tobě je kolik 70?? Posloucháš dechovky? (nic proti)... já už sem svůj vkus změnila hodněkrát a teď ho jen tak nezměním... navíc L.G. poslouchá každej emm 3? člověk... (včetně mojí mamky) takže něco na tom asi bude... -
Re: Re: Re: Re: Škoda
tady je někdo velkej odborník přes hudbu že??? ste chytrý jak rádia ... fakt že jo *9* -
Re: ludra
jak ostříhlala?? aachjo.. zase nic nvm -
ty jo to byl odjeb jak cyp fakt *1* -
no tak ty budeš hloupý ze všech stran úhlů, minut i sekund *1* -
Re: nejlepší
jo souhlasím,i když se ještě neznáme, tk se doufám brzo poznáme *15* -
Re: Re: Škoda
Záleží na úhlu pohledu, jak se díváš na hloupost a na prezentaci názorů a svobodu slova *4* -
Re: Gaga
No pokud bys skandovala Gagaga gagaga, mohlo by dojít k tomu že bys byla převezena na Psychiatrické oddělení Doc.Chocholouška s diagnózou přeměny člověka v .... *1* *1* *1* -
Možná, že kdyby ti nebylo 17, psala by jsi jinak. Člověk se časem vyvíjí, mění své názory a vkus, tedy pokud je mu k tomu dána příležitost. Přeji ti mnoho zdaru k objevování kvalitnější hudební produkce *4* -
Jistě, nenapsal jsem, že by byla jediná interpretka *1* -
prosba.?!?!
ahojky!!chtěla bych se zeptat jestli by se mnou někdo nejel na 7 dní na spotrovní tábor..? *7* je to u Třebíče jestli by měl někdo zájem se mnou jet tak at se ozve icq 388-928-958 nebo na kashenka162@email.cz dodám podrobnosti předem díík pa pa *3* -
Re: nejlepší
Naprosto souhlasím *1*
Madonna a všechny ostatní jsou minulostí....
Je prostě geniální *14* -
nejlepší
jinak lady gaga je nejúžasnější ženská ve světě popu.s poker face a just dance to teda natřela i britney s circusem...podle mě;)ale já ji žeru už jenom kvůli těm super vlasům co má,kvůli jejím videoklipům a prostě kvůli všemu co k ní patří;)Lady GaGa je pro mě královna popu!