Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Re: Re: Re: Hele Katy je nej!!!

Mně osobně je už na blití spíš z Just Dance. *9* Ale z písně Paparazzi ještě ne. *1*
  • ladygagushka

Re: hmm

No lol si tady akorát ty!!!Máš v té hlavě něco?NWM proč tady PÍŠEŠ že na Gagau máme zapomenout?Ty si jako myslíš že 800 lidí přesvědčíš?Holka si na špatn adrese!!!A mimochodem PCD nejsou šlapky ale na gagu nemají!!!!!ty si vyjmenovala proč jsou lepší PCD a teď já proč LG!!!!!
    1.)sama se prodrala tou konkurencí 2.)písničky si dělá sama 3.)na to že je sólistka je fakt moc dobrá 4.)je to její styl 5.) jen prot tebe Ladyy je mnohem lepčí než nějaké vyjebané pusyny!!!!!!!!A jestli si myslíš že pan dokonalá rozhodne o tom jestli si na vyzvánění dáme lady gagu?Myslím že alergii na to můžeš mít ,ale dávej si bacha at nemáme alergii my na tebe!!!!PCD jsou děsné!
  • rad0vka19

Re: Re: hmm

jj mas uplnou pravdu..nechte ji uz bejt!! *13*
  • rad0vka19

Re: Christina

tak to teda nwm..lady gaga je lepsi nez christyna..bo jak se vubec jmenuje..proste lady gaga..je uz znama po cely svete..a je proste lepso nez kristina *3*
  • Re: Re: Hele Katy je nej!!!

katy je mozna dobra ale nwm ktere z tehle dvou na mtv vysilaji vic pisnicek protoze z hot n cold a i kissed a girl uz mi vcelku na blti
  • dianna114

Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

Hmmmm,já se mám uklidnit,lol....já nevím,kdo tady není v klidu. *1*
  • terkis

Lady GaGa

malá frajerka... žeru jí
  • Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

podévej,myslím že je to diskuze k lady gaga ,alle katyna je děsná pipina a teda gagana je pode mně mnohem lepčejší kura se uklidni!!!!!!!!! *14* I LOVE LADY GAGA
  • new blog

ahojik mam new blog jukněte se tam je tam taky lady gaga...=)))))))))) dik a pa *3*
  • dianna114

Re: Christina

Tak si to napiš do diskuse o tvojí Christině a ne sem!
  • Re: Christina

No ani bych neřekla...Gaga je bestovka a umi to daleko vic rozbalit...Ma lepsi styl i pisnicky:P *16*
  • dianna114

Re: Hele Katy je nej!!!

Naprosto souhlasím!!!!!!!! Katy rozhodně není hnusná,jak tu někdo napsal,je hezčí a vypadá přirozeněji než Lady GaGa. Písně Katy miluju,Katy je prostě super,GaGa je taky super,ale Katy víc. *4*
  • Hele Kty je nej!!!

Hele ja mám gagu rád ale co je moc to je moc furt jde jenom na mtv 50x za den a katy nikde skoro Katy je nej zpevacka na svete je krásná talentovaná prostě super kdo by neznal treba hot n cold ze? tak co!!!
  • dianna114

Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

Hele ale Katy Perry je na scéně taky teprve chvíli a nedá se říct,že by měla mnohem mínˇ písní než GaGa! A její vlasy vypadají daleko přirozeněji než ty,co má Gaga,ty vypadají jako paruka! *13* Jinak nic proti ní,má dokonalá vystoupení,perfektní hlas(rozhodně lepší než ten ječák Aguilery) a na remix její písně Just Dance budeme tancovat na naší soutěži,cvičitelka nám dávala poslechnout asi 30 remixů písní a tuto jsme si odhlasovaly.  *15*Ale prostě ji nijak moc nemusím. A klidně si pište,že je lepší než Britney,ale pro mě bude prostě Britney ta NEJ,je to prostě jen můj názor. A komu píšeš to s tím,že není tlustá? Odpovídalas přece na můj příspěvek a já tam nenapsala,že je tlustá! Mně teda rozhodně nepřijde a nevím,co pořád máte s tím,že je tlustá??!! *10* *13*
  • katuska162

Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

hele jako sorry, ale řekni mi, kolik písniček nazpívala ta tvoje "Katty Perry" ??GaGa je na scéně taprv chvíli a kolik už má songů hm_?? hele berte to tak že každej má svůj názor a každýmu se líbí něco jinýho..... *9* já sama osobně vážně můžu poslouchat GaGu pořád do kola a nevadí mi to-někdo ne, někomu se třeba nelíbý... *3* ty její vlasy jsou teda vážně "zajímavé" ale tlustá teda rozhodně neni!! to si se asi nějak špatně dívala nee?? *9* hele nezávidíš jí jen tak náhodou..? *7* ale co mě je to jedno...jenom sem řekla svůj názor.. *1*
  • Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

jejda každá zpěvačka, zpěvák, kapela má svoje + a -, tak nevím proč se tady tak hádáte *7*
  • katuska162

Re: Re: Kdo dá víc???

ahojky!hele jak už sem napsala na začátek...sem tady hodně dlouho nebyla, ale dala by jsi mi svoje icq nebo skype?? nějaký ty songy nemám...ozvi se pls *9* *3*
  • katuska162

sorry

ahojky, sorry ale dlouho sem tady nebyla.....ale k těm písničkám..pište mi na meila kashenka162@email.cz zatim papa
  • Re: Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

doufám že se to nestane protože se mi ty její písničky líbí a ty vlasy jí sluší i když to je paruka a znám lidi kteří jsou teda tlustší než gaga a je jich hodně
  • Re: hmm

n nevim proč ji pořád s někým srovnáváte. každý má svůj styl a gaga je jedinečná no a mě to nepříjde že se ty písničky oposluchávají já si třeba někdy pustím just dance a pořád se mi líbí nebo poker face ten taky slyším za den asi tak 10x a nevadí mi to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit