Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

ty její vlasy se mi taky nelíbí,ale tlustá rozhodně není
  • hmm

*1* no lol.. Její písničky má v mobilu snad každej druhej puberťák jako vyzvánění a já už jsem na ně tímpádem alergická.Jsou všechny na jedno brdo a hned se oposlouchaj.Sere mě,že některý lidi řikaj,že PCD jsou šlapky,který neuměj zpívat a že Lady Gaga je lepší.ALE V ČEM?Za a) je mladší - má míň zkušenost.Za b) PCD jsou hezčí a štíhlejší a za c) aspoň maj talent pro pohyb - narozdíl od Gagy.A Nicole má mnohem hezčí hlas *14* Prostě Gagu zahoďte.Kolik TEJDNŮ jí znáte??Hm?Za chvilku na ní stejně všichni zapomenou a nebo se ztratí v davu všechn POP STÁRS.. Tim končim můj projev,mějte se fešně.Zdár.
  • Re: Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

no to mě poser, kolik ti je? 12? Gaga je šumítko, které vyčpí do půl roku. Zpěv nikde, postava obtloustlá, vlasy umělé .....
  • Christina

Christina je lepší a gaga na ni nemá a nikdy mít nebude! Christina is THE BEST *14*
  • Re: The Fame

No, já preferuju Christinu, ale to je teď jedno, ty píšeš, že Christina vypadá jak barbie, a Lady gaga tak nevypadá? Podle mě vypadají obě uměle...Christinu mám sice ráda, ale aspoň dokážu řícz že je umělá. Kdažto ty, napíšeš, že Chriatina je jako barbie, ale už si nedokážeš přiznat, že gaga je vzhledově to stejný-umělotina!
  • heath.4ever

Lady GaGa

Lady Gaga...při vyslovení toho jména mi přeběhne mráz po zádech...v hlavě se mi začne přehrávat Poker face a s tím nic prostě neudělám.Lady Gaga mi úplně zamotala hlavu.jako ženská je fakt hezká,její písničky jsou super.její album poslouchám často,prostě Lady Gaga,to je pojem ,který budu slýchávat čím dál tím víc častěji...
  • heath.4ever

Re: LG §PCD

no ona měla den předtím vystoupení v německu na The Dome a asi se ji pak nechtělo...dočteš se to na www.t-music.cz
  • LG §PCD

Nevíte proč nepřijela Lady Gaga?Já jsem tam kvůli ní šla,ae stejnak PCD byly plostě úžasný.....no...úpe mě překvapily a byla jsem z nich fakt vodvařená!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

tak to si jen myslíš, lady gaga je nej nej nejlepší 1 000 000krát lepší než všechny zpěvačky do hromady a katy perry je hnusná!!!!!

lady gaga lady gaga lady gaga lady gaga *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    je nejnej nejlepšííí
  • cccccccccccccccc

Jaktože Gaga nedorazia do Prahy s Pusinama??? newíte??
  • Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

ROZDOně si nemyslím že je SPears lepší než gaga.. Gaga je DALEKO lepší než ona..
  • elinor

Re: Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

jj to je z jedný strany tak fakt *9*
  • elinor

Re: Gaga

souhlas *5* *1*
  • elinor

Re:respect.bitch

JJ písničky má luxusní ale proč myslíš že je hnusná? *13*
  • Re: Re: !!!

viděla si videoclip lily alan - the fear? tam taky ma stejne vlasy jako gaga nebo aguilera jenže ta paruka je černá tak nevim co vám je *9*
  • Lady Gaga

Lady Gaga je nejlepší zpěvačka. *3* *3* *5*
  • dianna114

Gaga vs. Perry vs. Aguilera vs. Spears

Souhlasím s tebou v tom,že je písnička Poker Face skvělá. Tím ale můj souhlas končí. *8* Katy Perry jsem si oblíbila zhruba stejně jako Lady Gaga a musím uznat,že ve zpěvu na živo je o něco lepší Gaga. Ale styl Katy se mi líbí mnohem víc než styl Lady G. a písničky Katy mám 10x radši než ty od Gagy. A co se týče Aguilery,tak jak tady někdo napsal,že ta je lepší a Gaga na ní nemá,tak v době,kdy Christina začínala, taky někdo mohlo říct,že na Madonnu nemá a nikdy mít nebude,stejně jako tu ted' někdo píše,že Gaga na Gwen Stefani nemá!  A to nepíšu ve prospěch ani jedné z nich. *8* A co se týče Britney Spears,tak ta je podle mě lepší než Lady Gaga,K. Perry i Aguilera dohromady! *8* Nejen,že má talent,o kterém si nějaká Miley Cyrus může nechat jen zdát,ale je také pohybově nadaná-výborně tančí-jasně,většinou zpívá na playback,ale ti,co jí to vyčítají,by si měli uvědomit,jak je těžké zpívat a přitom tancovat! *8**8*Navíc vyhrála cenu Grammy a má super videoklipy,rozhodně lepší než ta ,Lady'Gaga. *8**8**8*
  • Gaga

GAGA GAGA GAGA nic jinýho by se skandovat nemělo.Její písničky jsou úžasný miluju Poker face a Paparazzi ale i zbytek alba.Gaga tady dobyde svět je to čerstvej vzduch,aquilerka spersová ani ta nová Perry na ni nemaj ona je ikona pro budoucnost i podle stylu oblékání a má talent když psala písničky i pro ty další husičky co si to jen odzpívaly typu pussycat dolls.Takže tu mamé super babu. *14*
  • Re: ewa farna

Kápni božskou neříkej že jsi farná jako ta Farná *4* není co k učení jen debatuješ a podporuješ tuhle boží zpěvačku která bude ikona všech ostatních.
  • sily01

nej!!!

lady gaga je dokonalost sama! je nejlepsii *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit