-
lady gaga
lady gaga má ty nejlepší písničky na světě to vám říká její největší fanoušek!!!!!! *3* *13* *9* *4* -
LADY GAGA
Poker Face je úplne namakaná dobrá pesnička. *4* *3* -
Re: !!!
S tím souhlasím! Aspon jeden normální člověk. *15* Pravda,Lady Gaga je dobrá,ale při pohledu na její účes musí být všem jasný,že jen kopíruje Aguileru! To zase tak příšerný hlas jako Aguilera nemá,ale na Gwen nebo Madonnu prostě nemá. A jak už tu někdo řekl-jen další hvězda,co se předvede pár písní a pak zapadne.... Nevím to,ale jen odhaduju. -
!!!
Nechápu prooč ji srovnáváte s Christinou Aguilerou!!Lady Gaga teprve začíná ale Christina už má za sebou pěkně dlouhou a hlavně úspěšnou kariéru.....Lady Gaga je možná dobrá ale na Christinu nemá!! *13* a navííííc..Lady Gaga se s těmi svými sexy pohyby opčí např. po takový Madoně..je to trapnýý!!!!!!!vlasy má jako Christina Aguilera to je taky trapnýý!!tak je prosímvás už nesrovnávejte..obě vypadají jinak zpívají jinak jsou jinačí a každá je jinak dobrá!! -
Re: Lady Gaga
mne sa libi pisnicka pokerface takY Ale pripada mi ze je ji vic jak 22 roků -
gaga
Lady gaga je uznasna a ne naka agilera ta muze jit nikam s tima trapackyma pisnickama jedine gaga je uzasna *4* -
The Fame
Aqilerka se může jít zakopat ty její uvřeštěné písničky nic neříkající s pochybnýma melodiema jsou trapný neměla ani jednu dobrou písničku za život a vypadá jak barbína takže jedině lady gaga -
The Fame
Lady Gaga je suprácká, uplně miluju Poker Face a mám i celý album a fakt se povedlo tak nechápu proč sem chodí lidi kteří ji nefandí.Tancuje dobře a má krásný pestrý videoklipy.Lepší než celá Aqilerka třeba.nazdar *13* -
Lady Gaga
Mne sa moc nepáči,ale pesnička Poker Face je perfektná aj Just Dance. *4* -
Lady Gaga
..mno newm s kym tady mám souhlasit...ale je to super zpěvačka a její písničky taky..:)) :-** -
LADY GAGA
Nejkrásnější Scene queen;-).....a ty písničky moc moc my queen :* *14* -
Re: Lady Gaga
tak si vydej cd taky a ukaž se ve videoklipech ne? -
Re: lady gaga
A ty tancuješ asi líp že jsi takový chytrý/chytrá že ?? Chtěla bych tě vidět ty .....:D:D -
Re: Lady Gaga :-***
21. 2. 09 -
Lady Gaga :-***
Lady Gaga je nejlepciiiii *14* *14* *14* *14* ...newite nekdo plosiiimm kolikatyho ma ten koncert v Praze?? *7* .....Lady Gaga 4eWeR *14* *14* *14* *14* -
Re: lady gaga
Pravda,tancovat moc neumí,ale zpívá celkem dobře. Líbí se mi její písnička Just Dance. *15* -
Super
Je skvěla..a wow pisničkyy na albuu..Už se na ní těšim za par tydnu do Prahyy *5* -
lady gaga
hrozne tancuje inač ok pozrite sijej vystupenia na youtube katastrofa jak rozje...embečka -
jj
Zpíwá afkt krásně a Just Dance a Pokec Face sou fakt supr songy -
Re: Lady GAGA v ČR??
Je fagt dobrá a skladba Poker face je ta nej!! *14* *15* *8*