Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaga jedže

někde sem četl že jak bude v praze gaga tak by tam měla být největší hvězda ona a že PCD tam maji byt jen jako zastěrka (a já tomu věřím *1* )
  • Skvělá

Ty,co tady řikaj,že je hrozná a tak dále...sami nic nedokázali,tak at si vylejvaj zlost na někom jiným.Lady GaGa je fakticky SKVĚLÁÁ.Nejlepší je Poker Face. *14*
  • Re: nej zpěvačka

ahoj bylo by možný mi její cd poslat? buď mailikem nebo přes icq:395028391. díky. *3*
  • Re: sdfasf

asi ses alergickej na blondyny co mě se libi a nezáleží mi na barvě vlasu ani na ničem jinym ale nebudu mluvit do vkusu *1*
  • Re: lady gaga rules

souhlasim je dobra a je jiná než gwen stefani tu jako ignoruju *5*
  • Re: Je tivná

Mas pravdu je divna! *3*
  • Re: SEXY GIRL

Lady Gaga a sexy?Co je na ni sexy ty neprirodni vlasy?nebo to jak je namaskarena a upravena?No jo je to bloncka. Hochu to jsi asi jeste nevidel poradnou sexy babu *1* .Tancila u tyce, to mluvi myslim za vse!Barova k****!Cus baby *4*
  • Lady Gaga v CR

Všem doporučuji stránku http://lady-gaga.cz/. Je to nejkompletnější web o Lady Gaga v ČR. Najdete tady mp3, fotky, texty, životopis, info o jejim konzertu v praze… prostě všechno.

*14*
  • GagA

Lady GaGa: má skvělej hlas, skvěle zpívá, v klipech vypadá skvěle, ale ve skutečnosti moc ne, ale kdo jo? má svůj styl,je to něco jinýho a podle mě rozhodně nikoho nekopíruje, a jestli si to myslíte tak to jenom pro že ty zpěvačky který si myslíte že kopíruje tu jsou už dlouho, tak už vyměnili hodně stylů, tak vám to možná příde podobný...LADY GAGA best
  • GagA

Lady GaGa: má úžasnej hlas, dobře zpíva a v klipech vypadá hodně dobře, ale ve skutečnosti moc pěkná neni, ale kdo je? má svůj styl, je to něco novýho...prostě je ohromná!
  • Re: Lady GaGa NavŽdY!!!!

přesně *1*
  • Re: Lady GaGa NavŽdY!!!!

jj souhlasím ona je upe good
    na mém blogu sou 3 videjka s ní a skopčený tento životopis tak kdo bude chtít at se jukne www.sany125.blog.cz
  • Lady GaGa NavŽdY!!!!

Lady Gaga: nejlepší zpěvačka!!!a kdo nesouhlasi tak at drzi hubu!!!! *16*
  • Re: Re: Re: Je tivná

závidíš? *5*
  • simonecka4

Lady Gaga-4ever

Ona bude v ČR??Tý jo to si mám rychlet koupit lístek PSD *5* Jako ta holka dokázala mnoho...když psala písně různým zpěvákům kteří jsou na příčkách hitparádách.. ..je to můj názor..a je fájnová...a podlě mě doost dobrá *4*
  • Re: divná blondýna!

to jsou pěkně blbý kecy a tančí božsky a jestli začínala u tyče musela mít úspěch tak nezávid.Nic s Britney nemá společnýho má jiný styl jestli nejsi hluchá *13* *5* *16*
  • nej zpěvačka

Náhodou lady gaga je upa super ty její písničky maj šmrnc jsou pěkně taneční a dráždivý zároven Gwena nemá vůbec tak dobré písničky prostě tahle roštenka se povedla a to že si na obličej něco lepí je origoš každá by měla být něčím origoš a je sexy mám album a je boží na relax dobře se poslouchá a má super hlas žádný ječák Aquilerka nebo Gwena *13* *3*
  • Re: divná blondýna!

TISK??????-tos asi myslela blesk aha a dalši take nevim kaj to vzali *16* . s britney spears ma společneho jen že ji psala pisnicky, jo taky si poslechni třeba break the ice a poker face a pak mi řekni jestli si tam objevila nakou tu kopirku jo a jeste no a kdyby tancovala tak co hlavne ze ma dobre pisnicky
  • divná blondýna!

Četl jste nekdo páteční tisk?? Psali tam, že je to kopírka britney spears a že se před tím zpíváním živila točením u tyče, takže nevim co nani obdivujete!!!?!
  • Re: Re: Je tivná

Je trOchU diVna...v kAzdYm klIpE si lEpi nA xIch nEco... nEchApu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit